שלום אני חדשה פה...

MetalSinagouge

New member
אני צריך לקרוא אותו שוב כנראה.

אני זוכר שאהבתי את הקטע עם "דו פרצוף" שלימדו אותו לעבור מקבלת תשובה על ידי מטבעות לקלפי טארוט, ואז הוא נאלץ להשתמש בהם בדילמות טריוויאליות כמו האם ללכת לשירותים. הבעיה בגרנט מוריסון זה שהannotations באינטרנט שכדאי לקרוא כדי לא לפספס משהו מאגי שוות בכמותן לאיזה ספר קצר. על כל חלון אפשר להוציא מלא חומר. קצת מוציא את ה"-ון" מהעלילון.

MetalSinagouge

New member
נ.ב:

אם כבר אלן מור הוזכר הנה העמדה שלו בנושא (צריך לתת לו קרדיט כי ככל הנראה ציטטתי הרבה ממנו בכל הרעיון על רעיונות): If Aphrodite were a myth and Love only a concept, then would that negate the crimes and kindnesses and songs done in Love's name? If Christ were only ever fiction, a divine Idea, would this invalidate the social change inspired by that idea, make holy wars less terrible, or human betterment less real, less sacred?

Diableror

New member
עושק או לא

אבל ככה עושים כסף,גם אלה שלא שרלטנים.יש אנשים שקונים ג'ינס ששווה 5 דולר ב 1000 דולר,ויש שקונים קמע ששווה 5 שקל ב500 שקל.אותו טיפוס אחרי הכל.מה עדיף,להוציא סכום גבוה על קמע לאושר או על פריט אופנה באותו סכום שיספק לי אושר רק לעונה הקרובה? (ואף על פי שהמחשבה הזאת הגיונית,אני תמיד אעדיף חולצה יפה מאשר קמע מהרב המדובר או כל אחד אחר) Diableror

RainBird

New member
הקבלה שאני למדתי דורשת נייר סמלים- ידע ועט. דברים שדורשים זהב ויהלומים- תכשיטים עדיפים כבר יותר.

RainBird

New member
הוא היה קמיע עשוי זהב ויהלומים והוא נעשה על ידי מדמון, ואחרי שהוא לא עבד השליכו אותו לבור ואחר כך מכרו אותו בחצי מחיר לאנשים שמכרו אותו חזרה למצרים.

PurpleFilth

New member
נעים מאוד,

אני זוהמה. ומאוד הולמת אותי ציניות. ממש כמו אודרדק, השדון של מקסוול, שלווה נשכחת, קורי עכביש ושברי חלומות.

RainBird

New member
וכאן השלב שבו את מצטטת. ומביאה הוכחה כתובה שהם היו עשויים מזהב ויהלומים

PurpleFilth

New member
ומצד שני,

יש איזה הגיון בגביית מחיר על קמעות. כמו בטיפולים פסיכולוגיים, יש כאן איזה מנגנון פסיכוסומאטי שאומר לאנשים מסויימים "וואו, אם זה עולה כל כך הרבה זה חייב לעבוד".

gwizard

New member
יש בעיה עקרונית עם הדברים האלה

לפני כמה זמן הוספתי לאתר החנות של נטלי את השורה הבאה: הערה חשובה: לשום מוצר אין כוחות מיוחדים או "אנרגיות". המוצרים הם כלי עזר ולא מהווים שום מקור כוח חיצוני. הכלי היחיד שיש בידינו הוא המוח. משום מה אנשים בטוחים שחפצים רגילים כמו קלפים או שרביטים מכילים כוחות מיוחדים ולמרות שאני תמיד משתדל להסביר שזה לא כך, אנשים לא מקשיבים לי ואחר כך מתאכזבים כאשר הם מניפים את השרביט ושום דבר לא קורה
הבעיה מתחילה כאשר מישהו שמוכר סחורה או שירות לא תורח להסביר זאת או לחילופין אומר את ההפך. זו הסיבה שאני לא מחבב מיסטיקנים או רבנים קבליים כאלה או אחרים. אני בטוח שיש אנשים הוגנים אי שם, אך אני עדיין לא פגשתי כאלה.

לידיהלה

New member
אני הייתי מטופלת אצל מדמון

וגם הוא מציין זאת בדף שכל לקוח מקבל לפני הקנייה.

irit 4040

New member
אין לי סורק, זו בעיה

אני יכולה לקשר אותך עם מדמון, לא נראה לי שתהיה לו בעיה לשלוח לך את הדף.

למעלה