שלום אני חדשה

רנננע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כמה זמן לא התראינו,כמה זמן לא באת למפגש,כמה זמן לא התכתבנו בSMS או דיברנו בטלפון
מה קורה
כ''כ הרבה יש לי לספר לך... ותודה
אשתדל להשתלב=]יש עוד פורומים חוץ מהמחלקה הסגורה 846

RenanaD

New member
כן אה?! ../images/Emo131.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אה ו... אממ... אין דרך קלה להגיד את זה *נושמת עמוק*: השתחררתי מהמחלקה כבר לפני הרבה הרבה זמן

את האמת אני גם לאט לאט מתשתחררת מה

מהמחלקה ונהיית בריאה אבל אניר ק נהיית יותר ויותר חולה לגביה קומונה ואז יכניסו אותי למחלקה הפתוחה 2168[הקומונע שלי
] לפות זו מחלקה פתוחה ולא סגורה,כמו הפורום
התגעגעתי אלייך
יאאי את מנהלת,זה אומר שיהיה לי מעכשיו רננע להרבה זמן=]

RenanaD

New member
רפואה שלמה! ../images/Emo6.gif ../images/Emo131.gif

יאי, ואת הצטרפת לפורום! זה אומר שיהיה לי מעכשיו סקייטי להרבה זמן...

אם אניא שאר ואשתלב בפורום ההזה../images/Emo8.gif

אני לא מעלה שפותחיםה יי אני חדשה ובורחים אבל יקח לי זמן להשתלב אני מניחה,זה טוב,אי אפשר להיות באותם קהילות לנצח
לאחרונה אוונסנס מתפרקים גם:-\ רפואה שלמה
הקומונה בת שנה וחודשיים...אני רק נהיית יותר ויותר מכורה אליה
אולי תבואי לבקר
ומה המסנג'ר\אייסקקה שלך רננע?

RenanaD

New member
הקומונה שלך כל הזמן פעילה, ../images/Emo131.gif

קשה לעקוב
דיר באלאק אם את עוזבת!
את נשארת פה, את שומעת?!
מה זאת אומרת שפורום אוונסנס מתפרק? מאותן סיבות שכולם עזבו/עוזבים אותו? אין לי מסנג'ר/איי.סי.קיו, שונאת את התוכנות האלה

הקומונה הייתה סופר מוצפת פעם היום

מלא אנשים עזבו ובמקומם כותבים אנשים אחרים,אבל עדיין יש פחות משתתפים,גם אניב קושי בבית מחודש יוני[בגרויות,קנדה...יציאות
]אז קשה לי לשמור אותה פעילה כמו פעם
נשארת נשארת
פורום אוונסנס,סיפור ארוך,אבל הוא לא מה שהיה פעםכ בר הרבה זמן כפי שאת יודעת ועכשיו אפילו הכתיבה ירדה וחבל=\חבל לי עליו,הייתה תקופה שחשבתי לעזוב אבל אני נשארת נאמנה,אני רק יוצאת מהמחלקה[846] לא עוזבת ת'פורום,שזה דבר שונה לגמריי

RenanaD

New member
חחחחחח לא נורא, לפחות היא לא ../images/Emo131.gif

מתה לגמרי! פורום אוון הפך לפורום קשרים משפחתיים וכאלה. אין לי שום בעיה עם זה, הייתי אפילו חלק גאה בעניין, אבל זה עבר כבר את גבול הטעם הטוב והתחיל לעלות על העצבים. כאילו, אנשים שלא אהבו את אוון הצטרפו רק בגלל זה! הפורום ממש התדרדר, הרבה עזבו וגם אני.

באמת עבר את גבול הטעם הטוב../images/Emo3.gif

אבל הוא עדיין איכשהוא מספיק חשוב לי כדי שאני כן אכתוב וכן אבוא למפגשים אחרי הכול אני עדיין בקשר עם רוב האנשים שם,חלקכם ממש חשובים לי
באמתה רבה עזבו,אני מתגעגעת לפורום במצבו הראשוני

RenanaD

New member
כן, גם אני מתגעגעת ../images/Emo131.gif

ושתצליחי לשמור שם על השפיות

בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהיינו מתכתבות פעם בצ'אט

כול פעם שהייתי מתחברת
מה קורה

למעלה