שלום, אני חדשה

קרלוצה

New member
זה בסדר גם אני ישנה המוווון

היום פשוט הייתי חייבת לקום מוקדם כדי ללבוש את הבגד ים החדש שלי לים ואתמול לא יצאתי ככה שלא הייתי עייפה, בדר"כ אני ישנה עד שתיים ביום שבת קמה לאכול והולכת שוב פעם לישון

ברוכה השבה!!!

איזה יופי שחזרת
(איזה יופי שאפשר לכתוב שוב- נדפקה לי המקלדת ולא היה לי ח'... ועוד כמה מקשים... - אח שלי סידר אותה..)

מווותק

New member
דיייייי !!! את באתי פולישוק??? ../images/Emo45.gif

אפשר להזמין אותך לאירוח בתפוז...?
איזה כיף לחזור! התגעגעתי אליכם! מה חדש? ספרו לי! אה... קרלוצה היקרה! נו נו נו - ספרי חוויות ביקיני מהים! היו חתיכים? אתם אגב יודעים שלקרלוצה היתה יומולדת? עשיתם לה טולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו? אני הייתי בים בשבת שעברה וקיבלתי נמשים חדשים. יש לכם רעיונות לשמות?

מווותק

New member
אגב... שאלה... ../images/Emo68.gif

מה זה "ענבל. לשתוק"? מה פספסתי? מה קורה פה? מי אמר לך את זה? "מי אמר לך שאת מוזרה"?
ומה נשמע מור? גילמורפריק? מי מייסלף & מייקל?

קרלוצה

New member
אני אמרתי לה לשתוק../images/Emo11.gif

נכון עינבל? לי ולענבל היה ריב קשה בזמן שלא היית אז אמרתי לה "עינבל יא מוזרה שכמותך ומעכשיו על עינבל לשתוק!!!" והיא כמובן קיבלה את ההצעה בזרועות פתוחות ואפילו הוסיפה את זה כמחווה יפה לחתימה שלה
אז השלמנו...

inbal145

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אז מה שאת אומרת זה שרבנו ואמרת לי שאני מוזרה ושאני אשתוק ואז הוספתי את זה לחתימה שלי וסלחת לי
אה
טוב שאת אומרת לי עכשיו שזה קרה

inbal145

New member
ברור../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני מודה לך שהבהרת לי את המצב ואמרת לי מה קורה בינינו

קרלוצה

New member
אין בעייה הני טיים../images/Emo98.gif

שלא יגידו שיש צוהבונים רק אצל ג'ניפר ומייקל....

מה?? באתי פולישוק???

(ושכחתי להגיד למה ציינתי את זה שהמקלדת שלי לא עבדה- ראיתי שחזרת כבר קודם רק לא יכולתי להגיד כלום בגלל המקלדת שנדפקה...)

מווותק

New member
פשוט סיפורים קורעי לב ../images/Emo14.gif

1. ענבל וקרלוצה בריב קשה שבסופו קרלוצה מאלצת את ענבל להוסיף את המילה הקשה "שתקי" אל החתימה שלה. 2. המקלדת של של Me Myself & Michael לא עובדת. 3. קרלוצה נשרפה. קשה. באמת קשה. אני עוזבת אתכם לתקופה קצרה וכל זה קורה. ואלה הדברים שאתם מספרים לי, מה עם הדברים שטרם סיפרתם לי?

inbal145

New member
אורלי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני מקווה שאת הסיפור הראשון לא לקחת יותר מדי ברצינות

inbal145

New member
ענבל שותקת../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שששששששש

גם שלי לא קורע כל כך...

בסך הכל יום וחצי היו בעיות עם המקלדת אז לקח לי זמן עד שהגבתי...

מווותק

New member
אז לא צריך. הנה - אני מתקנת. קבלו:

שלום לכולם. אני רואה ששום דבר לא השתנה, ואם כן אז רק לרעה. 1. ענבל רק שותקת ולא סותמת.
(מוצץ כדי להשתיק.. יו נו...). 2. קרלוצה רק נשרפת. כאילו הלללללו! אם את כבר הולכת לים אני רוצה לשמוע שגם נצרבת ע"י מדוזה אימתנית שנראתה כמו שקית של שופר-סל עם מבט זועם בעיניים.
3. המקלדת של me myself N Michael התקלקלה למשך יום וחצי בלבד, בעוד שאני קיוותי שהבעיה תימשך לפחות שבוע...
נו... מרוצים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אה... והכי חשוב:
אני לא לקחתי את הכדורים האדומים כבר שבוע. האם זה מורגש...?
לילה טוב

קרלוצה

New member
כן בהחלט מורגש ואם כבר סיפור

סיפורקורע לב זה הטבלת יאוש שהכנתי!!!! *שמישהו ינענע אותי ויגיד לי צאי מזה!!!!!!!!!* כי זה מצב קשה קשה קשה קשה........ ויש משהו בשופר-סל שגרם לך לטראומה?
ספריייייייייייייי ופעם הבאה שאת נעלמת תודיעי כי חשבנו שסלואנים קטנים וירוקים עם מבט של לורן ריד מפחיד בעיניים חטפו אותך לכוכב רננלדי....

למעלה