שלום אני חדשה

שלום אני חדשה../images/Emo85.gif

נועה בת 17 ו כמה חודשיים יש לי שאלה להורים, עם היה לילד שלכם עבר של הפרעות אכילה, או כל מיני פחדים הייתם נגד שהוא הלך לפסיכולוג או באד?

אני הורי ל5

ואם היה ניראנה ליאו אחד הילדים היה אומר שהוא צריך עזרה פסיכולוגית מיד היתי הולכת איתו כי מה שתוב לילדים טוב להורים וכך אפשר להבין אחד את השני יותר מהר וקל

טוב אז כנראה רק../images/Emo85.gif

אמא שלי בטוחה שפסיכלוג זה דבר נורא שמביא עוד יותר צרות לחיים אווווווווווווף!

האמת

פעם גם אני חשבתי שזה דבר נורא עד הפעם הראשונה שהתאשפזתי והייתה לי פסיכולוגית והאמת ההורים שלי יעשו הכול כדי לשפר את המצב גם אם זה אומר פסיכולוגית אולי תנסי לדבר איתה להסביר לה מה את מרגישה ????

faith2

New member
אני חושבת...

שאמא שלך לא חושבת שפסיכולוג זה דבר נורא, היא פשוט פוחדת מהסטיגמה שיש לפסיכולוג. אני לא חושבת שאת תוכלי לשנות את דעה כלפיי זה, סטיגמה הרבה יותר חזקה מדיבורים...ככה לפחות ברוב המקרים. מה שאני כן ממליצה לך בחום, ללכת לספר הטלפונים ולחפש טלפונים של פסיכולוגים בעירך...ליצור קשר עם אחת/אחת וליידע אותה במצב ולשאול אותה האם היא תהיה מוכנה לדבר עם אימך- כבוגרת לבוגרת...לעזור לה לנפץ את הסטיגמה מאחוריי הוילון שנראה "פסיכולוג"...אולי אחריי זה אימך תהיה יותר פתוחה לעניין. המון בהצלחה לך

תוד לכולם[=../images/Emo85.gif

ול FAITH2 מאוחר מידי היא לא תרצה לדבר עם אף אחד, יש לה חברה פסיכלוגית וכל מה שאני הכניסה לעצמה זה דברים עוד יותר נוראיים\=

jessy19

New member
אומנם לא הורה...

אבל לדעתי זה חשוב לדעת לכוון נכון את הילד ואם הוא זקוק לטיפול כלשהו, על ההורים לעשות הכל לטובת ילדם וחלק מזה זה יכול ללכת לפסיכולוג.

עינת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כן , כן ושוב פעם כן כלומר אני בעד ולאו דוקא לגבי בעיות אכילה אלה גם בעבור בעיות אחרות שמתעוררות לפעמים.

תודה לשניכם../images/Emo85.gif

מסתבר שההורים שלי הוא קשים בענין הזה הם כל כך גד ששעם אנ י מסוגלת להגיד שאני רוצ פסיכולוגית עם מסוגלים לבגיד לי לא בבית שלנו וכאלו דברים אוף\=

עינת

New member
זו באמת בעיה

שאת מודעת לה והורייך מתכחשים חושבת שאולי כדאי לפנות ליועצת בבה"ס או לרופא המשפחה הם ודאי יוכלו לעזור לך כיוון שאם את חשה בקושי חשוב שתקבלי עזרה. ובינתיים אנחנו כאן מחבקים ואוהבים

תודה רבה[= אבל../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

עם היית יודעת בכמה פורומים כתבתי את הבעיה שליכול הפרועת אכילה וכולל הכל דווקא חוץ מתמיכה נפשית לצעירים ווכלם רק אמרו לי תנסי להסביר לה יותר טוב את הבעיה ועוד כל מיני כאלו \=

נועה

המליצו לך פה לפנות ליועצת של בית הספר, וזה רעיון מצויין. יש גם ער"ן (עזרה ראשונה נפשית) שיכולים להפנות (לצערי אין לי טלפון שלהם). הבעייה העקרית היא שכל עוד את קטינה, אני לא מאמינה שפסיכולוג כלשהו יטפל בך ללא אישור הורייך, ולכן ההמלצה ללכת דרך בית הספר היא מוצלחת כל כך. אני לא יודעת בת כמה את, אז אני גם לא יודעת עד כמה את יכולה לנסות לעמוד על זכותך לקבל עזרה פסיכולוגית למרות שההורים לא מעוניינים. יש בחלק מן הערים מועדוני נוער ומקומות מן הסוג הזה, שמנוהלים על-ידי אנשים שמטרתם לעזור ולתמוך, כולל עובדים סוציאלים, וגם הם יכולים להיות לך לעזר. מחלקת רווחה של העיריה זו עוד אופציה. אני מאחלת לך המון, המון הצלחה וכוחות רבים.

שלום[=../images/Emo85.gif

הייתחיכ בר במחקת רווחה מהעירה וזה מקום מגעיל מתי שניסו לעוזר לי עם ההפרועת האכילה אינ לא חוזרת לשם שוב הם רק דירדרו אותי עוד יותר ודוק אשזה סתמי דרך העיריה כל כך נורא שם. אני מתביישת מהיועת אני בת 17 ב 2 לאוקטובר שנה הבאה יהיה לי כבר 18

faith2

New member
מה עם יועצת בית ספר?

אצלנו למשל אני יודעת שהמון הולכים אליה....ממליצה לך לנסות...

חחח שלום../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני מתביישת ללכת ליועצת אין סיכוי ואין מצב בחיים ממש אין סיכוי[=

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

לשאלתך אני הייתי בעד, אבל זכור לי זמנים שהורים התיחסו לכל הנושא של פסיכולג בחשדנות מנסיוני כשהייתי בגילך מה לעשות אני קצת ענתיקה מאחלת לך שבוע קסום האמת שרק היום ראיתי את השאלה לך בהצלחה ולהתראות ליידיסנו

למעלה