שלום אני חדשה

מייקי69

New member
איזה ניק מקושט בחרת לך ../images/Emo13.gif

אז ככה... מנסיון אני יודעת שיש בבית הספר פסיכולוגית. לפחות ככה זה בעיר שלנו. את יכולה לפנות אליה, או ליועצת בבית הספר. לגבי הורייך, בעיני זה נשמע רע לאללה, שאת מודעת לבעיה ורוצה עזרה - והם מתנגדים. אני כמובן יכולה להבין מאיפה זה בא, אבל קשה לי לקבל את זה. לכן, יחד עם זה שתפני ליועצת או לפסיכולוגית של בית הספר - אני ממליצה בחום לדאוג "להעביר" לצד שלך, מישהו מהמקורבים להורייך. בשקט. בלי הרבה רעש. תבחרי לך חברה של אמא, שלדעתך היא קצת יותר פתוחה בדעותיה. נסי לדבר איתה, ואולי היא תוכל לעזור ולשכנע בעדינות את אימך, לתת לך אישור לקבל עזרה. ולשאלתך - לבן שלי היו ועדיין יש כמה וכמה קשיים, והוא היה וגם יהיה בטיפול, כל עוד יצטרך אותו. אני גיליתי כבר מזמן, שזה עוזר מאד.

היי מייקי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אתה אבא טוב אבל אתה ל יודע כמה ניסוווווו לדבר עם אמא שלי באמת הרבה ניסו
ללא הצלחה אני לא יכולה אפילו להזיכר לידה את המילה הזאת היא בכלל לא רוצה לשמוע אולי היה לה עם זה משהו בעבר שהיא ככה אין לי מושג אבל אני ממש לא יודעת): אמרתי לה שהי אמיושנת ועם זה הי הככה הרבה יהום לא היו הולכים היא כל כך לא רוצה לשמוע על זה

מייקי69

New member
../images/Emo13.gif אני אבא טוב, אכן

... וגם אימא נפלאה.
את כל הזמן אומרת "לא" או "אי אפשר" וכו'. בעיני זה נראה קצת תמוה, ואני אסביר, בסדר? בתי הספר ואנשי החינוך עירניים מאד לקשיים של ילדים ונוער. הם מחוייבים לשים לב ולעזור. הצעתי לך ועדיין אני מציעה - לפנות לאנשים המתאימים בבית הספר. לדעתי אין מצב שבו ילד במצוקה או בקשיים, יפנה לקבל עזרה - ולא יעזרו לו. וזאת על אפם וחמתם של ההורים. אז באמת עכשיו, מה יותר חשוב? לחנך את אמא, או לקבל עזרה? כי אני לא הבנתי מה בוער יותר, בעינייך. תתחילי בזה שתמצאי לך מקום או מישהו לדבר איתו. ובשלב הבא - נדבר על אמא.

LeeCooper69

New member
שלום נועה../images/Emo13.gif

מה שלומך
בתור אחד עם הפרעות אכילה (אגב, היית יכולה לשאול אותי גם בפרטי), אני עדיין מבקר אצל פסיכולוג, למרות שההרגשה היא שלא צריך...

לי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gifולכולם בקשר לבי"ס../images/Emo20.gif

לא ידעתי שיש לך הפרעות אכילה או שכן אני כבר לא זוכרת
בקשר לביצפר- אין סיכוי שארני ואמרת ליועצת ואין לי מושג מי זה הפסיכלוג של ביצפר אני באקסטרני ביצפר ממש קטן והשאלה עם יש בכלל ביצפר הזה פסיכולוגית ואיך אני וידעת עם יש?

מייקי69

New member
את שואלת

בדיוק כמו ששאלת פה. את ניגשת למזכירות ושואלת: שלום, יש יועצת לבית הספר? שלום, יש פסיכולוגית? - באיזה ימים היא נמצאת? והנה, שוב תפסתי אותך אומרת כאן "אין סיכוי".

בדיוק אני לא מסוגלת\=../images/Emo85.gif

אבל אולי אני ייעשה סיבוב בביצפר ואני ייראה איפה כתוב החדר של הפסיכולוגית? ואז אני ייראה אותה אולי ואז לא תהיהי לי בעיה לבוא לדבר איתה?

למעלה