ברוכה הבאה...תלמי מנשה זאת החווה של טל גורן? יצא לך לרכב על פלומה?
ר רוזי וקיידי New member 17/2/07 #17 ברוכה הבאה...תלמי מנשה זאת החווה של טל גורן? יצא לך לרכב על פלומה?
ק קארינניקה XD New member 18/2/07 #25 כן, ולא יצא לי לרכב עליה, בזמן האחרון אניר ואה שרק ילדים קטינים שרק לומדים לררכב אז הם עליה
ס סוסים רצים בנשמה New member 18/2/07 #20 ברוכית אני אורי רוכבת ווסטרן 7 שנים מתחרה השנה טרייל כלאס... רוכבת בבאר טוביה ו.. זהו! השתלבות והתמכרות מהירה...חחח סוסים זה החיים..חח
ברוכית אני אורי רוכבת ווסטרן 7 שנים מתחרה השנה טרייל כלאס... רוכבת בבאר טוביה ו.. זהו! השתלבות והתמכרות מהירה...חחח סוסים זה החיים..חח
ק קארינניקה XD New member 18/2/07 #26 תודה, אני רואה פה נימת זילזול? "סוסים זה החיים...חחח" :-\ חחחחח בצחוק
נ נעם212 New member 18/2/07 #22 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני נעם, בת 13 רוכבת דרס'ז במרחב הפתוח (כ"ש ) השתלבות נעימה
C cavallo New member 18/2/07 #23 העיי קוראים לי יוחאי בן 17 וקצת רוכב אינגליש בפארק ברוכה הבאה והשתלבות מהנה
S smart phenomenon New member 18/2/07 #27 ברוכה הבאה אני עמית. בת 14 וחצי. רוכבת רכיבה מערבית בחוות אלונים. יש לי סוסה פיינטית טהורה בת 5 (עוד מעט) שקוראים לה פופקורן השתלבות מהירה ומהנה..
ברוכה הבאה אני עמית. בת 14 וחצי. רוכבת רכיבה מערבית בחוות אלונים. יש לי סוסה פיינטית טהורה בת 5 (עוד מעט) שקוראים לה פופקורן השתלבות מהירה ומהנה..
H H a R a Z y New member 19/2/07 #41 וואי אני לא יפסיק להציק לך.... אתה פשוט טיפש.. בן כמה אתה שאתה כזה אהבל?
א אין אנשים אין בעיות New member 20/2/07 #44 חחח גלעדי תהיה נחמד. יש אנשים שאלוהים לא ברך אותם בשכל.... אנחנו צריכים לאהוב גם אותם
O Ontario R Z Y H New member 20/2/07 #45 אמר זיו.... איפה נעלמת לי ???????????????????????????????????????????
H H a R a Z y New member 20/2/07 #49 חחחחחחחח הרגת אותייייייי.... מה תעשה לי? לשמור על הפה שלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח