שלום אני חדש פה ויש לי שאלה על רונים

• פותח הנושא oobe
  • פורסם בתאריך

oobe

New member
שלום אני חדש פה ויש לי שאלה על רונים

משום מה חשבתי שרונים הם סמלים שמכשפים מציירים (ואולי אף מקעקעים) על גופם כדי לבגביר את יכולתם לפעול בעל חושי. נגיד כמו ששמים אבן על המצח כדי להגביר או להפעיל את העין השלישית. מקריאה בפורום אני מבין שרונים זה משהו שמשמש לחיזוי בערך כמו קלפי טארות. אז.. אני צודק או שאני צודק? אגב ניסיתי לקבל מידע בלוחות ובמאמרים ולא ממש הצלחתי להבין. תודה למשיבים.

כן גם...עומר אנא ממך תפרטי..!!!!

זו אחללה שאלה וברוך הבא לכוח העולה - רונים.

תכנס לאתר הרונים של עומר...

יש קישור בראש דף הפורום. רונים זה א. כתב כדום ששימש לפני6000 שנה לכתיבה פונטית ב. אמצעי לניבוי ופתרון בעיות בדומה לטרות..רק יותר קדום..כל רון מייצד מענה לדוגמא אורוז = מכשול אותו יש לעבור..ומשתעבור אותו תהיה אדם שונה - מן טקס חניכה..וכו ג. אמצעי לריפוי ועזרה לזולת ד. כוח כישוף חזק מאוד שאיתו ניתן להחיות מתים....דבר שמעטים המאגים שעשו בעזרת רונים...ולא כל מכשף יכול..מן הסתם. תקרא זה מעניין ממש!!!!

oobe

New member
או קי

אז אם הבנתי נכון רונים הם אותיות ולכל אות יש את הסיפור שלה.וכמובן יש צירופי אותיות מילים ומשפטים. גם בעברית יש את חכמת האותיות והקסם שלהן וכמובן גימטריה ושמות קדושים. ולמהדרין יש אותיות בעברית קדומה. האם יש פה מי שמתעסק עם "רונים" עבריים? האם יש פה מי שמתעסק עם רונים כל שהם בהקשר לשינוי/יצירת מציאות (ריפוי כישוף ...)? האם זה הפורום הנכון לדבר על רונים (וגם סמלים בכלל) בנוגע למאגיה/כישוף? שבת שלום ותודה לאונרדו האחת

אה-אה..לא בדיוק

זה לא ממש ABC זה סמלים שהשתמשו בהם משנת 6000 לפה"ס (לפי ידע מתקשור שלי) ולפי מה שכתוב בספרות, קצת פחות מזה. הכתב היה שמיש ופעיל עד המאה ה17 לספירה האירופה..שאז נאסר ונרדף ע"י הכנסיה ובהרבה טירות ומקומות באירופה היו מאסטר רונים שהיו בקיאים בתורה. בין השאר לרונים יש מקומות שהשימוש בהם הוא ככתב פונטי..אך זה יותר נדיר והנפוץ הוא השימוש בסמלים לצורך ניבוי וכישוף. זה לא קשור לעברי או נוצרי...זה מעל הדת...נפרד לא ידוע לי על שימוש ברונים ביהדות בכל אופן אולי במאה 11 איפשהו..וזה סתם ניחוש / מהאינטואיציה.

קעקוע של רונים על הגוף

העניין היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שעשוי להיות בעיה עם הקעקוע הוא שהרונים, הסמלים, שאתה בוחר צריכים להיות ממש מתאימים לך לנצח. חוץ מזה, זה ניראה לי נשימוש האולטימטיבי בקשירת רונים, בקמע של רונים. סיפרתי פה בפורום, ואספר גם לך - אני מחדשת עכשיו את הנישואין שלי עם האהוב שלי, בעלי, ועשינו טבעות נישואין עם קשירות רוניות עליהן. אני רציתי לקעקע את הטבעות על האצבע. בעלי חשש
אבל אני חשבתי שזה אחלה קידוש, נצחי, מוטמע בגוף, בעור, לקעקע קשירת רונים של "איחוד מקודש", בין בני זוג. אני חושבת שוב, שהשמאן הקדום שהשתמש ברונים, הבין שברוב המקרים השימוש בהם קשור לכאן ולעכשיו ולכן לא נכון להצמיד אותם בצורה כל כך נצחית אל הגוף. אבל, נגיד רונים של אומץ ללוחמים, של פריון לנשים שהגיעו לפירקן וכו' - נשמע לי סופר מתאים...

oobe

New member
לא חייבים לקעקע את הרונים אפשר ועדיף לצייר

כדי לנסות להבין כיצד עובדים עם הרונים או להתחיל לפתח גישה לנושא אשאל שתי שאלות דוגמה.. נניח שמישהו רוצה להגביר את זרימת אנרגיית הצ'י בכל הגוף או ביד מה עליו לעשות , איזה רונים לצייר ואיפה? ואם רוצה להגביר את יכולת ההשאה כלפי אחרים? יש לך אולי דוגמאות אחרות על שימוש בציור רונים על הגוף? ומה עושים עם זה?

זרימת אנרגיית צ'י בגוף...

הנה מחשבות בנוגע לזרימת צ'י בגוף - זו מחשבה כללית. לאיזה צורך מגבירים את הצ'י? מגבירי צ'י יאנגים, גבריים, יכולים להיות, נגיד, רונים כמו אורוז, תיוואז, אלגיז. זה יהיה טוב למטרות חומריות או טריטוריאליות. מגבירי צ'י ייניים יכולים להיות פרת'רו, ברקאנה... זה יהיה טוב לנושאים של פריון והולדה, גם של רעיונות חדשים. ציור הרונים יהיה באיזור הגוף שקשור לצורך להגביר בו את הצ'י. בנוגע להשאה, כינסתי פה מועצת חכמים ואף אחד, כולל אותי, לא יודע מה פירוש המילה...

../images/Emo4.gif

אז יכולת ההשאה כלפי אחרים זה היכולת ליצר מציאות (כמו טיפול בדמיון מודרך) עבור אחרים? אני לא מצליחה לדמיין איך אפשר לייצר קישרה רונית כדי להגביר את היכולת להיות מניפולטיבי כלפי האחר. אני מוצאת שזה ניסוח מבלבל למצב או בעיה. אתה בטוח שזה העניין? או שאפשר לקלף מהניסוח הזה שיכבה ולהגיש לי אותו בצורה יותר "סטנדרטית"?

oobe

New member
אני שואל שאלות ומקווה לקבל תשובות וללמוד

אם יש תשובות אשמח לקרוא אותן

מנסיוני כמטפלת ברונים

באופן שאני מניחה על המטופל..או תחתיו בנקודות שברצוני להזרים אליהן ומהן אנרגיה. רק פעם אחת (בחיי אלו) התנסתי בציור על המטופל (בעיפרון איפור) זה נחווה על ידי כעוצמות חזקות מאוד ונראה לי שקצת נבהלתי ולכן חזרתי לחלוקי הנחל שלי...(רונים על חלוקים שאספתי בכזיב) הזרמת צ'י - בעצמך על מנת לחזק את הכלי הטיפולי??? לגוז יחד עם פרפרו ועם איווז (זו הייתה בחירתי על כל פנים) - במישהו שידו נפגעה??? אז אולי הייתי בוחרת בג'רה..וגם באלגיז עצם הנחת הרונים קשורה לזרימה ופתיחה... לגוז עוסק בצ'י בזרימה...והוא המובהק מכולם אך עומר צודקצת הכל תלוי בקונטקסט ולא רק בטקסט..... אבל OOBE מה שנראה לי זה שאתה הולך לחפש תורות כאשר אני חשה שעליך לחדד קשב ויכולת תקשור שהרי רוני הם אמצעי לתקשור ולא משהו נייח כי אם נייד..בנת אותי?!

oobe

New member
אז משתמע מדברייך שהרונים עוצמתיים מאוד-פנטסטי

החיפוש שלי הוא אכן אחרי OBE אבל תוך כדי הכך מתגלות שאלות חדשות ואני מנסה להבין כיצד יכולים הרונים לפעול בתהליכי שינוי מציאות(כגון ריפוי או מאגיה).מזוית מסוימת רונים הם אוסף של סימנים או סמלים שיכולים להגביר או להחליש יכולות של האדם.או להיות לעזר ביצירת תהליכי שינוי מציאות.אין לרונים בחירה חופשית. לדוגמה: קרטה הוא כלי להגנה עצמית ! וגם ספורט תחרותי וגם כלי התפתחותי וגם יכול לשמש לתקיפה זדונית כלפי אחר.כל אחד משתמש כפי שהוא משתמש.אופי השימוש מעיד על האדם המשתמש ו/או על הסיטואציה.לקרטה אין רצון כיצד הוא מעדיף שישתמשו בו.גם לקלפי טארות אין העדפה כיצד ישתמשו בהם.אינני מבין ברונים אך עם זאת נשמע לי לכאורה קלוש שרונים אינם מסתדרים עם יכולת מסויימת שאדם מנסה להגיע אליה. המידע התכלסי שנתת לגבי הרונים שיכולים להגביר זרימת צי-אני מנסה לעבד אותו תהליך לא פשוט כיוון שכל עניין הרונים חדש לי. תודה עוד דוגמה לשימוש פיזי ברונים לשינוי מציאות יכול להועיל לפתוח את הבנת הנושא. אגב לא הצלחתי למצוא את לגוז ופרפרו בדף הרונים באתר של עומר.זה בגלל הבדלים בין אנגלית לעברית?

ראשית לרונים שלא מצאת....

פרפרו או פרפארו....נראה כמו כוס שוכבת על הצד...וזהו אף המקור הצורני כנראה..כוס למשחק מזל בקוביות ומשמעותו העמוקה של הרון הוא 'לשחק את הקלפים נכון' >>>> מספר הרון: 14 שם: Perthro משמעות: כוס לקוביות או וגינה צליל פונטי: P היכרות: אחד התעלומות של הרונים. מייצג את הקפריזה, הגחמה לשינוי, שאין לשלוט בה. איך שהקוביות ייפלו, על השחקן להתקדם באומץ, לקחת את מה שיצא בקוביות ולעשות את המיטב בעזרת התבונה, הכישורים, והיכולות האישיות שלו. כך לכסות על כל "מזל" שחסר בזריקת הקוביות שלו. הוא מסמל את אותו אלמנט של המיסתורי והלא נודע, ממש כמו כוס קוביות. אבל אם לוקחים אותו פשוט כ"וגינה", הוא מוסיף איכות נשית, נקבית, עצמתית, מינית, שבאופן אחר די חסרה בסט איך שלא תבחר לפרש את המשמעות המילולית של פרת'רו, (ושוב, אף אחד לא באמת יודע מה הפירוש הנכון), הסימבוליזם הבסיסי הוא זה של כלי, מזין ו"מוליד", מחזיק בחובו את כל הסודות והמסתורין. לגוז...נראה כמו מספר 1 בכתב ראי והוא רון המכונה רון המיים (כוח הזרימה..כזכור..לפחות כך היא בהרבה מכתבי הטאו טה צ'ונג) >>>>>>>>> מספר הרון: 21 שם: Laguz משמעות: מים צליל פונטי: L היכרות: הים ושאר גופי המים, כמו האדמה, נחשבו מקור עושר ופריון וביטוי למיסתורין הלא מודעים והנסתרים של החיים והמוות. מסמל את הסודות והדברים הלא מודעים ואת הידע הקולקטיבי, האוניברסלי. הוא מסמל יכולות רוחניות. הגאות והשפל והתכונות המנקות של המים - כולן מיוצגות ע"י רון זה. הוא מדבר גם אל הפחדים הראשוניים שלנו מהחושך, מהקור, וכל הדברים המאיימים, החבויים עמוק בתוך התת מודע שלנו

לשם הבנה של השימוש בכוח

-הרוני ותרגולו יש א' להכיר את ה ABC הרוני וב' להתנסות על עצמך... ביקשת דוגמא ...יש סיפור ארוך וסיפור קצר... אך אומר, שכשהחלתי להבין את כוח הריפוי הרוני תרגלתי זאת על עצמי ערב אחד , שכבתי למדיטציה (לרוב אני יושבת בעת המדיטציה) עם רונים...בעת כאב בגרון. הובלתי לכך בתיקשור עם נאודין (שהו אל הרונים ועל שמו הרון נאודיז). לאחר שכיבה של חצי שעה בהרפיה ומדיטציה עמוקה, חשתי פקיעה בצאקרת הגרון..ופתיחה וזרימה של צ'י... זה היה חזק. תרגלתי זאת גם על כאב בגב..ומספר פעמים..בצורות דומות..הנחתי חמישה רוני נדמה לי... קשה להסביר זאת..אך ניתן לחוות זאת..כשאני מעבירה כאב לאנשים ממשפחתי שהיא משפחה בעלת אופי מאוד רציונאליסטי..וסקפטי לגבי מציאות שאיננה חושית ונתפסת שלא בעין רגילה וזה עובד (הכאב חולף) הם רואים את זה כאילו זו אני שעושה זאת. ואילו אני חשה שאני צינור לכוחות המצויים סביבנו ביקום..ואני רק מוליכה אותם באמצעות תבונתי וחידוד הקשב שבי. (קשב למטופל..קשב לכוחות סביבי..קשב הוא כוח נעלה והוא אף הכוח הנעלה שבו משתמשים ברבות מאומנויות הלחימה..האין זאת?!?) הסיפור הארוך..יתפרסם בקרוב עם צאת סיפרי החיפושית החמישית
ותערוכתי...ספטמבר אוקטובר כזה... LIBE....כך אני מעדיפה הייתי להיות, שבשפת עולם המכונה 'הממלכה החמישית'..זה פרי שדומה לתות

אוי... איזו טעות פונדומנטלית!!!

ווי ווי, אני לא יודעת מאיפה להתחיל להסביר... צ'מע... לרונים אין בחירה חופשית בדיוק כמו שלך אין בחירה חופשית, יחד עם זאת,בדיוק כמו לך, יש להם את כל הבחירה החופשית שבעולם - אם אתה מצליח לרדת לסוף דעתי... הרונים אינם סמלים שמגבירים או מחלישים את יכולתך. לא. לא ולא. הרונים הם שפה שדרכה אתה מתקשר עם יישויות שבכוח שלהם אתה משתמש כשאתה משתמש ברונים. היישויות האלה הם נקראים לפעמים אודין, פרייה, וכו', אלה דמויות מהמיתולוגיה הנורדית, מוצאם של הרונים, ולפעמים הם רק "צדדים" או איכויות שונות של האל האחד שלנו. בכל אופן, שלא תטעה. אתה עובד עם יישויות אינטליגנטיות ובעלות רצון, האנרגיה עצמה היא כלי אינטליגנטי ו"בעל רצון", ובקיצור, שלא תחשוב שקורה תמיד מה שאתה מתכוון שיקרה. הרבה פעמים נסתרות הן דרכי האל, גם כשהן באות לידי ביטוי דרך הכלי רונים. נכון, לרונים אין רצון בנוגע לאיך שיפעילו אותם. אבל השליטה במה שיקרה ארי שמפעילים אותם, ידידי, היא כבר לא שלך.

???אתה כאן?!

זה ענה לשאלתך? (הלב לאומר מתייחס לשיתוף פעולה שאני מקווה שיצמח כאן בנינו ויעשיר את כולם.. לא קשור אל השאלה הנ"ל..)

למעלה