שלום אני חדש פה ויש לי שאלה על רונים

• פותח הנושא oobe
  • פורסם בתאריך

oobe

New member
הבנתי הבנתי...בערך

אז בעצם רונים הם כלי לא אמין (מבחינת לא מדויק) לגבי תוצאות של עבודה מאגית? מה שמסביר מדוע אתם מתעסקים רק או בעיקר בפן של קריאה ברונים. שאלה לחידוד : כשזורקים אבן למים.יש את התוצאה הישירה (פגיעת האבן במים במקום שאליו כיוונתי) ותוצאות משניות/עקיפות(האדוות שנוצרות במים). מה ברונים אי אפשר לצפות בהשוואה לדוגמה שנתתי ? תודה לשתיכן על הסבלנות אני גולש בינתיים בקפה אינטרנט כך שהמשך יבוא כשיבוא כרגע סוגרים i'll Be Back

בעבודה מאגית הכלי העיקרי הוא המאג

האדם הוא מיכל, צינור, ואף מהות ככל שהמהות (האדם) תהא טהורה יותר וחדה יותר התוצאה תהא מדוייקת יותר וכן הרונים הם כלי מעולה להבנתי אך אינטרנט הוא מקום בו המידע עובר לכולם ודבר שעשוי לרפא יכול גם להיות רעל במקומות אחרים..לכן כנראה המיקוד כאן הוא בכוח הניבוי בלבד כולי תקווה שמכאן תצמח קבוצה של יודעי דבר שירצו לפתח זאת אף לרמות גבוהות של שימוש בכוח הרוני.. אנחנו כעת בבי"ס יסודי אפשר לאמר.....

oobe

New member
אנחנו פאראנואידים?

אז לא נמכור גפרורים בקיוסקים אלא למי שליבו טהור, שמא ידליק גפרור וישרוף הבנק? מוכרים במרכולים סכינים מקלות וגרזנים ולא מבקשים תעודת יושר וטוהרה ממי שקונה.כולל סודה קאוסטית חומצתית שעשויה לשמש כנשק מסוכן מאוד. כמו שציינת כמעט כל ידע או יכולת שקשורים בריפוי אפשר בקלות להשתמש בהם כדי לגרום נזק.ועם זאת טונות של מידע איכותי על שיטות ודרכי ריפוי מסתובב חופשי בספרות ובאינטרנט...הידע נכתב ומופץ על ידי מרפאים ומסטרים ומוארים ומורים....ומתקשרים ...

אההם...

אמת דיברת אני חושבת שיש פה חומר למחשבה והשאלה איך ואם ניתן להעביר ידע אנרגטי ברשת.. דורשת מחשבה מה את אומרת עומר?

nitayn

New member
אני דווקא קיעקעתי את הרונים שחשובים לי

על גופי האגלאז ומאנאז על יד ימין

ואוו מעניין

האגלאז..רון הברד? להכנס פנימה? ציפיה?! מאנז...החביב עלי...שהררי כולנו רשת של אור... ומה אתה חש שחל מאז שאעשית זאת? למה בחרת בהם? אני מסוקרנת ממש...מה שאתה מוכן לשתף, כמובן מוצאי טו באב שמח!

nitayn

New member
אין שום קשר לסיינטולוגיה

מקועקע בהם כבר שש שנים האגאלאז הסימן החשוב בעולם לטעמי ומאנאז הו הבייסיק המוסרי משפיע ברור שמשפיע

מי אמר סיינטולוגיה...?!???

למה האגלז הכי חשוב..? מעניין כשהתוודעתי אליהם לפני שנתיים..לרונים.. כלומר במודע כי הופיעו בציורי כבר בשנת 92... דווקא לא אהבתי אותו והיום אני דווקא רואה את כוחו... להבנתי... אם הכל ברשת..מאנז... והכל קשור בהכל האגלז בלי פהו ובלי דאגז (סתם כדוגמא מיקרית)..לא ישפיע גם אתה לא חושב? העיצוב שלך מעניין אגב..אחללה קעקוע!

nitayn

New member
האגאלאז

הוא הכוח הפנימי שלי הוא מה שלוקח אותי קדימה לטוב ולרע מאנאז הוא הציווי המוסרי הפנימי שלי

nitayn

New member
מהספרים על אלריק ממלינבונה

מגילת החרבות חרב השאול ועוד לפני 32 שנים כשהייתי בן עשר

למעלה