שלום,אני חדש פה ורציתי לשאול..

sharonikov

New member
בתור רופאה לעתיד..

תדעי לך שטוענים שיחס גודל- מול אנרגיה ועוד יחס (תלת מימד) זמן- בקיצור מה שבאתי לנסות להצחיק איתו ויצא לי לזיין (מותר להגיד פה?) איתו את המוח זה שבננה זה הכי הכי. טוב לענייננו. אני שם לב שבכל התשובות , תסלחי לי על היחס הקולקטיבי, אתם מדברים תמיד על כל האונברסיטאות. למי אכפת? אכפת לי? צריך להיות אכפת לי? עכשיו, למה אני שואל, כי בשדרוג ספרות למשל - ל5 יחידות בציון 90, אני , כפי שאמרתי קודם \ עומד על 779 באבג אך לעומתה בטכניון (ימח שמם), אני רק על 93 נקודה משהו. אז לפי הסכמים המעודכנים שהעברת לי באוזנייה אבג- חיובי , טכניון (כמה מפתיע) שלילי. לגבי כל שאר המוסדות, לא ממש בדקתי, אבל הבנתי (ולא מפה) שחבל על זמני בעניין. אז שוב, למה מעניין אותי כל המוסדות ,זה עניין של הגדלת סיכויים, אם לא פה אז שם וכו'\ אם נופלים פה בראיון אז לנסות במקום אחר. מה שמפנה אותי לשאלה הבאה, כולם(מוסדות אקדמיים) עושים ראיונות? ועכשיו באופן אישי, כתבת שם שמעבר לדברים שרצים לי בראש לגבי אני עצמי ועתידי, אני צריך לחשוב גם על כל אותם אנשים שבחוץ , שטרחו וטרחו ואני עלול לתפוס להם את המקום(רחמנא לצלן), אלה שבאמת רוצים, ואני סתם, אדיוט שהגיע לפה במקרה, והוא פה כי הוא לא באמת יודע מה הוא רוצה. אז תסלחי לי על הגסות , ובמקרה הזה אני לא מתכוון להתחסד, ופשוט אומר פחחחחחח- זאת אומרת , שזה לא הולך לקרות . אני בכוח אוציא את הרעיון הזה מהראש, ולא אתן לו להכנס יותר אף פעם. ואני יכול לכתוב פה במשך שעה על עד כמה אני נותן מעצמי ולא יודע להגיד לא לאנשים עד רמה מדאיגה. אבל אני לא אעשה את זה, אני אשאיר אותך עם הטעם של זה ככה, אני אגואיסט! ואני לא חושב שאם יש לי את האופציה (אחרי שטרחתי ועשיתי פסיכומטרי ושפרתי בגרויות והשקעתי זמן ומאמץ - אני פה עכשיו שואל שאלות הלא כן?!) להכנס ללימודי רפואה ולראות מה זה בידיעה שאני עלול לעוף משם די מהר, אני לא אעשה את זה כיש איזה משה בחולון שאני תופס לו את המקום!!! מצטער, אין לי (סליחה! אני לא מצטער) מקום במוח למשה הזה. ועכשיו, אם אחרי כל גילוי הצד השלילי שבאדם, את עדיין ממשיכה להיות חברה שלי אז אשאל אותך. איך זה תל אביב? אני חיפאי, ובתור שכזה יש לי סלידה די מבוססת על תל אביב אך אף פעם לא גרתי שם , וחוץ מביקורים פה ושם שלא עלו על ארבעה ימים, לא ביליתי שם יותר מדי. אז איך את מוצאת את תל אביב? ושוב , שאני חושב על זה , זו שאלה חסרה, כי איך שאת תמצאי את תל אביב, יאמר לי מעט מאוד, אבל נלך על זה בכל מקרה, אולי תאמרי משהו מפתיע. וגם אם לא אני בטוח שזה יהיה מעניין (אווווווו כמה שאני חמוד) אז השאיפה שלך זה לקבל ציונים גבוהים (95!) בקורסיםולעבור על סמך זה לרפואה? בתיכון את אומרת? אם הייתי יודע בתיכון אולי היתה לי בגרות טובה יותר. לגבי רמת המודעות שלי , אין באמת תשובה לזה, אני יכול לדעת למה אני מודע, ואני לא יכול לדעת למה אני לא מודע. יש לפעמים מקרים , נניח שבחור חייך עובר , והזמן עוצר מלכת ואת כולך בהתרגשות , ואחרי שהרגע הזה חולף, את לא ממש בטוחה איזה מבט היה לך על הפנים , או מה בדיוק עשית עם הידיים , היית לא מודעת , ואחר כך היית מודעת לחוסר המודעות שלך ועל פי זה את יכול לבסס את עצמך 6-7 , אבל יש אין ספור מקרים שאני לא מודע, ואחר כך אני עדיין לא מודע לחוסר מודעות שלי. בגלל זה אני אומר שרמת המודעות שלי היא אין לי מושג. כי לכל מה שאני מודע, אני מודע. ואני משתדל להיות כמה שפחות במצב אוטומט. ולהיות מודע לכך בדיעבד. אז עכשיו , שאני יושב שם מול הבחור במו"ר , אני אמור לשקר לו , ולא להיות מודע לזה, כי אני אהיה מודע לזה זה יביא אותי למצב של מבוכה - מודעת, מה שיגרום לי להיות קצת עצבני , וזה פשוט לא יעבוד. כמה אחוזים את חושבת שמשקרים בראיון הזה? נניח מתוך 150 חברי הפורום שאת בראשם (ווואו זה מלא אנשים - זה מקנה לך איזושהי תחושה של כוח?) כמה אחוזים ישקרו בראיון? (חברי פורום יקרים - אני לא רומז שמישהו מכם שקרן ) ובכלל לא ענית לי, איך בחיים? את אומרת שנחמד לך להיות סטודנטית, מה זה אומר? האם זה רק בגלל שאת מרגישה שאת מתקדמת ? או שאת בדרך להגשים את החלום ולהפוך לרופאה? האם ההרגשה של ההתקדמות צובעת את הכל בצבעים יותר נעימים?< אבל איך הדרך לשם? יש לך בעיות של להשתגע לפעמים"? נחמד לי יותר לקבל ממך תגובות , ורק אז להגיב , אז אני אשלח שוב.

בננה זה בהחלט טוב, פצצת אנרגיה

צהובה כמו שאומרים. אנחנו מדברים על האוניברסיטאות, כי שם לומדים רפואה ולשם אנחנו מנסים להתקבל. נכון שספי הקבלה לא זהים בכל המקומות, אבל הם פחות או יותר אותו דבר בטכניון, ירושלים ותל אביב, ובבאר שבע הם תמיד נמוכים יותר, כי הראיונות מהווים סינון די גדול שם. בשנה הקרובה עושה רושם שזה הולך להשתנות קצת, עם השינוי בשיטות הקבלה גם בטכניון וגם בירושלים, והסתמנות של ירידה בסף של תל אביב. איך בדיוק הבנת שחבל על זמנך בתל אביב וירושלים
למה לא לנסות להתקבל גם לשם
זה בדיוק העניין של הרשמה לכל המקומות האפשריים, להגדיל את הסיכויים שלך להתקבל. כן, בכל האוניברסיטאות יש או ראיון או את מו"ר, אין קבלה ישירה. בקשר לאגואיזם שלך, זכותך המלאה להיות אגואיסט. אני רק אמרתי את דעתי בעניין. לא מוצא חן בעיניך, אל תקשיב. לגבי תל אביב, צריך להבדיל כאן בין תל אביב באופן כללי לבין רמת אביב והאוניברסיטה. את העיר תל אביב באופן כללי אני לא ממש מחבבת, יותר מדי רועשת בשבילי. רמת אביב זו סביבה מאוד נחמדה, מן בועה שקטה וחסרת דאגות. האוניברסיטה גם די נחמדה. הכל מלא דשא ויש המון חתולים חמודים. תמיד יהיו סטודנטים שישנים על הדשא ויש גם לא מעט קפיטריות טובות וגם את הקניון במרחק כמה דקות הליכה. אבל כמובן שיש לה גם חסרונות. במדעי החיים לפחות, ולפי מה ששמעתי, גם בחוגים אחרים, אין יותר מדי גיבוש מבחינה חברתית, אבל אפשר להסתדר. ברפואה אני יודעת בודאות שיש אנשים מקסימים ומגובשים שתמיד עוזרים אחד לשני. אין לי שמץ של מושג כמה אנשים משקרים בראיונות, אבל אני בטוחה שיש כאלה. החיים שלי די בסדר. יכול להיות יותר טוב, אבל תמיד יכול להיות יותר טוב. נחמד לי להיות סטודנטית כי אני אוהבת ללמוד. אני נהנית לשבת בהרצאות מעניינות, ללמוד עם אנשים אחרים, לשבת בקפיטריה מדי פעם. כמובן שהעובדה שאני בדרך לרפואה גם די מעודדת, אבל זה ממש לא רק זה. הדרך לרפואה ממש לא קלה, אבל אני עוד לא מצאתי משהו שבאמת שווה ושקל להשיג אותו. רוב הזמן אני די נהנית מהדרך. כמובן שיש רגעים קשים, שאני קצת משתגעת בהם, אבל אני בד"כ יוצאת מהם די מהר. יאללה, מחכה לתגובה שלך.

sharonikov

New member
אוף - אני מרגיש כמו בלון מרוקן

שלא יטעו כל המקטרגים שטוענים ששאני מלא בחרא
זו רק מטאפורה. דיברתי ודיברתי, שוטטתי ושוטטתי , קראתי וקראתי . ומה מצאתי? מצאתי שלהתקבל לרפואה זאת כאב ראש לא קטן בכלל. שאם להתקבל לרפואה זה עשר , ואני חשבתי שאני עשר וקצת , אז למעשה אני אפילו לא תשע. למדתי, שבשביל להיות עשר אצל כולם - אני צריך עוד 3 בגרויות. אבל עוד בגרות אחת ואני עשר בבאר-שבע , מה שמעודד, אבל אליה וקוץ בה- בבאר שבע מאוד מסננים בראיונות. מה עוד? שיש פה פורום , שחברים פה 150 אנשים פעילים , ועוד יותרמזה כנראה , אנשי צללים , שרק קוראים הודעות אבל לא כותבים שום דבר (קדימה חבר'ה ) בראש כל האנשים האלה עומדת לטינית בנשמה, שמישהו פה קרא בשמה, אבל כרגע אני לא זוכר מהו, היא סטודנטית לביולוגיה שנהנית מחתולים מסתובבים על הדשא, והיא תהנה מהם אף יותר שנה הבאה שהיא תלמד רפואה, אני רק מקווה שהיא עדיין תהנה מהם אחרי שהיא תהיה
אני (כדבריכם) משוגע עצבני וממורמר , אבל גם חמוד , ואת זה אמרה הלטינית והיא בראש, אז מה אכפת לי מכל השאר. בסיום כל התהליך הזה בא חבר, היה פה כמה דקות עשה מה שעשה, ואז אמר שכל זה לא מעניין אותו, ושאל מה אתה באמת רוצה לעשות את כל החרא בשביל ללמוד 7 שנים רפואה ואז להיות רופא?! זה כנראה הוציא לי קצת את הרוח מהמפרשים, כי הוא מבטא בקול את מה שאני כותב בשקט. אבל למדנו עוד שאין דבר שעומד בפני הרצון, אבל שכחנו שהבעיה היא ברצון. אז נראה לי , שאני אסע עוד כמה דקות , אחרי שאסיים את ההודעה הזו, אלך ואשב עם כמה מחבריי, ננגן, נעשן, אולי אף נשתה בירה. נדבר על כל מיני דברים, אני בעיקר אשתוק, ואם אומר משהו זה יהיה כתגובה , ואצלול לתוך העולם שלי , שמורכב מהעיקר מפנטזיות ילדותיות , באותו צורה בדיוק, כמו פעם שפנטזתי על להיות סופרמן , או להיות רואה ובלתי נראה. ואחרי שאני אפנטז לי קצת (חלק מהזמן שלא מודע) אני אהיה מודע לכך , אפסיק, ואקדיש את כל הזמן (עד שמשהו יסיח את דעתי) ללימודי רפואה וכמה אני באמת רוצה בהם. ואם אחרי כל זה אני עדיין לא אדע (בוודאי אעמוד בדיוק בנקודה בה אני עומד עכשיו) אני בכל זאת אמשיך לכוון את מאמציי כמה שאפשר בכדי להתקבל , אם זה בגרויות קייץ שעוד ניתן לעשות , ואם זה בחורף , אחרי שאחזור מחופשה קצרה - ארוכה בחו"ל, שאולי לפחות תחדש לי קצת את האויר בראות. רגשתם אותי חברים. אתם כולכם נקראים (כמו נשמעים) חמודים. אם אהיה שוב בקדחת לימודים , אשמח לקפוץ לבקר אותכם בשנית. וגם אם לא. לטינית , בדקתי מה שמך , אושרית, אם לא אכפת לך שאני קורא לך בשמך הא-וירטואלי , תודה רבה על המאמץ והכל. את ממש מותק. אלא אם כן את חושבת שמותק- זה קצת סקסיסטי שובניסטי, אז את חמודה. בנוגע לאגואיזם שלי, זו היתה בדיוק הנקודה שלי, שאני לא מוצא את זה אגואיסטי , ואני אשמח אם תראה לי אחד ששיקול כזה, כמו שהצעת לי להכניס למוחי הקודח , נלקח אצלו בחשבון. אני שמח לשמוע שאת לא אוהבת את תל-אביב, זה מעין נקודת חיבור ביננו , ונקודות חיבור זה טוב. לגבי הקניון והקפיטריה, יהיו לנו קצת חילוקי דעות , אבל למזלנו , בניגוד למשה פה , אני ואת לא חיים באותו גוף. ועושה רושם שאת נהנית מהאתגר, זה מספק אותך , שזה גם קצת שונה. אבל די, אני מורח פה , ומאחר גם , חייב להתקלח, אני לא מאמין שהשעה , 0030 ומאז שחזרתי מהים עברו כבר 4 שעות. זה קורה לי הרבה הקטע הזה של לאבד ת'זמן. קשה לי איתו! יש שם כדורעף באוניברסיטה? טוב, אני אכנס לי להתקלח, ולמרות שלא ממש הצתי בך\ בכם אש להמשיך ולכתוב לי , אני אבדוק אחרי שאצא. בינתיים, שיהיה לכולכם המון בהצלחה בדרככם, ןהמון תודה על הרצון הטוב.

mitzipitzi1

New member
עם כל האנרגיות האלה אתה מרגיש

בלון מרוקן??? אתה מצחיק
ולי דווקא הנעמת את הדקות האחרונות..

sharonikov

New member
אחרי המקלחת ומה שרון מצא שם...

אני מצחיק אותך? בקרוב יוצא הספר, איך לא להתקבל לרפואה ולהתשגע תוך כדי בעשרה צעדים פשוטים, בהוצאת זמורה ביתן. סתם חמוץ , אני שמח לשמוע שהנעמת את זמנך והצחקתי אותך , זה מחמיא לי לאגו, לפחות לאחד מהם. לגבי האויר שיצא לי , אתה יודע, זה המשפט שהחבר אמר לי, מה בעצם הוא אמר , אתה בדיוק כמוני , אין בך אמביציה, אתה לא כמוהם. ואתה צריך לראות אותו, הוא פסיכי רציני, אבל אני אוהב אותו, בקרב האנשים הוא אחד מבני האדם היחידים שאני מכיר. אז , אתה , בחור שאין לי כוח להתאמץ ולהבין את מה שאמור להיות הניק שלו אבל תוך כדי המשפט קראתי והבנתי שאתה מיצי פיצי רק מיציפיצי ועוד מספר 1 , אז שיהיה לך לילה טוב. אני נוסע לדרכי , ויש לי רק שאלה, חשבתי על זה בזמן המקלחת, וזה מתקשר לכותרת, הבנתי שיש כמה אנשים, באחוזים שנכנסים מתחת לסכם. האם זה נכון? בכמה אחוזים מדובר? ומה הקטע שלהם? למה הפריבליגיה? והאם אנשים מאותגרים מנטלית נמנים בקרב אותם אנשים? לילה טוב, תוד הרבה, שרון, חיפה.

mitzipitzi1

New member
רגע קוראים לי פה יוסי, ורגע סתם

חושבים שאני בחור... מיצי פיצי זה שם של בת!!! תודיע לי מתי יוצא הספר. יש לי הרגשה שזה משהו שצריך להיות לי בבית... לילה טוב!

sharonikov

New member
מצטער...

באמת לא כתבת שום דבר שמעיד על מינך, אז סליחה שהנחתי שאת בחור, מה זה מעיד עלי? אובחן, זה לא ממש חשוב, אז סליחה.

מכירה את ההרגשה הזאת של ההלם

כשאתה קולט מה אתה צריך לעבור כדי להתקבל. אם זה באמת מה שאתה רוצה, ההלם יעבור ואתה תמשיך הלאה ותעשה כל מה שצריך כדי להתקבל. מקווה שהחשיבה של הלילה קצת עזרה לך ותפסת איזשהו כיוון. אם לא, אל תדאג. תמשיך לחשוב, מתישהו זה יבוא. ממש לא איכפת לי שאתה קורא בשמי הא-וירטואלי, זו בדיוק הכוונה שלי. בקשר לאגואיזם שלך, רצית אדם אחד שהשיקול הזה נלקח אצלו בחשבון, אז הנה: אצלי זה נלקח בחשבון. אם זה לא היה נלקח אצלי בחשבון, לא הייתי אומרת שזו דעתי. לגבי הקניון והקפיטריה, לא נורא, אתה תתרגל ותלמד לאהוב אותם, אתה תראה. דרך אגב, תסלח לי על הבורות, אבל מי זה משה
אין לי מושג אם יש כדורעף באוניברסיטה, אבל יש מרכז ספורט, אז אני מניחה שאפשר לשחק שם אם ממש רוצים. שיהיה לך המון בהצלחה, ומקווה שתבקר כאן שוב

sharonikov

New member
../images/Emo12.gif הלם...

מממ, תשמעי , הלם אני לא ממש בטוח , מה שבטוח טוב ששאלתי. עכשיו , אני יודע טוב יותר מה ומו ומי. ניסיתי לענות בטון הפורום, וברח לי ה-מו. אני מתנצל, פשוט התשובה שלך הכניסה אותי למצב-רוח פורמלי משהו. בעקבות חשיבת הלילה (שאגב, אני לא בטוח\זוכר אם היא התקיימה בכלל) לא תפסתי שום כיוון ,אפילו לא קצת רוח, ואני לא דואג, זה בטוח לא יבוא אף פעם. אבל כפי שאמרתי אתמול, אני אעשה כל מה שאפשר, למה לא בעצם- כמה חיובי ונחמד זה, 5 יחידות ספרות , ביררתי , ויש מתישהו בחודש הבא. מה את אומרת על זה? את גאה בי ? או שמא חבל לך על המקום שאני עלול לתפוס למשה מחולון ( לא המשה שחי פה, משה לגמרי אחר , אבל בסה"כ הם בטח די דומים ) אושרית זהו שמך, ויופי טופי, אפשר להשתמש בו. אני שרון , אהלן. להתרגל , זה מושג בעייתי, אני מעדיף שלא להשתמש בו, לפחות לא בשימוש עצמי. טוב , זה הזמן ללכת, מקוה שהשבוע שזה עתה מתחיל לילו הראשון, טומן בחובו הפתעות לרוב, וגם לכולם. לילה טוב

sharonikov

New member
אה ושכחתי...

כמו שכתבו פה מעלי, או איפה שזה לא יצא בסוף - אושרית, (היה פסיק?) את בסדר גמור.

אוי, פורמלי זה לא טוב...

לא התכוונתי,
תמשיך להיות לא פורמלי ומצחיק כמו קודם, זה היה כיף
למה להיות כל כך פסימי
אולי זה כן יבוא מתישהו
אני דווקא די בטוחה שכן. ברור שאני גאה בך
5 יחידות ספרות זו התחלה מעולה. אני מקווה שאתה מתכוון לגשת לכל 5 היחידות, כי הציון שיש לך עכשיו ב2 יחידות סתם יוריד לך את הממוצע. אני חושבת שכדאי לך גם לנסות לשפר קצת בגרויות קטנות במועד חורף. זה יעלה לך את הממוצע עוד קצת וזה יכול להיות בדיוק מה שיפריד בינך לבין הפקולטה לרפואה. די, עכשיו אני כבר ממש מתה מסקרנות. אתה רוצה לספר לנו על משה
בהחלט נעים מאוד
שיהיה לך שבוע מקסים ומלא הפתעות
נ.ב. תודה רבה, גם אתה לא רע בכלל

johngalt2

New member
../images/Emo2.gif אפשר לכתוב ספר של 200 עמ'

על כל השאלות ששאלת... לרבות מהן תוכל למצוא תשובה אם תדפדפף אחורה בפורום. דשים פה בעניינים האלו בלי סוף. בעניין הסכם שלך - הוא נראה לי קצת נמוך בשביל פסיכומטרי 764... בכל אופן, אני הייתי ממליץ לך לשפר בגרויות קצת. עם ממוצע של 113 בערך, כפי שהטכניון מחשב, תוכל להתקבל לראיון בכל פקולטה בארץ. אבל, בכל מקרה להתקבל השנה זה בלתי-אפשרי, כי ההרשמה נסגרה כבר מזמן. ואם אתה לא ממש רוצה ללמוד רפואה, כדבריך, אל תלך בכלל. גם אם תעבור את הראיון (וכלל לא מן הנמנע שתעבור אותו, כל עוד לא תגיד להם את זה), חבל שסתם תתחרט אח"כ ותפסיד שנה בפקולטה אחרת. בכלל, קח בחשבון שרפואה זה שונה מרוב המקצועות האחרים שניתן ללמוד באוניברסיטה. אתה מתחייב למסלול ארוך ומפרך ביותר, ויעבור הרבה זמן עד שבכלל תתחיל לראות את האור בקצה המנהרה. היום ישנם הרבה מקצועות (בעיקר בתחומי הנדסה החשמל למיניהם) שמרווחים בהם הרבה יותר עם הרבה פחות מאמץ. מדובר פה במקצוע שהוא שליחות, ולא סתם עבודה מ- 8 עד 5. ובמציאות, הוא לא זוהר ואטרקטיבי כמו שהוא נראה בטלוויזיה (ואני בטוח שיש כאן כאלו שידעו להסביר לך הרבה יותר טוב ממני). תברר טוב מאוד במה באמת מדובר, ותחשוב עם עצמך האם זה מתאים לך. אם כן - סבבה, לך על זה. רק על תעשה טעות ותרשם בלי לדעת באמת למה אתה נכנס.

sharonikov

New member
מאיפה כולכם באתם? (ברוח טובה)

רק רציתי לציין שבזמן שאני כתבתי תשובה (על תשובה) ללטינית בנשמה, אז כולכם הופעתם, אז תודה רבה לכולכם, אני אקרא את כל מה ששלחתם. ושוב תודה.

sharonikov

New member
או קיי, ועכשיו ...

טוב, לאחר שקראתי את מה שכתבתם , הבנתי! שלמעשה, לא קיבלתי תשובה על השאלות שכנראה היו אצלי בראש, ואף פעם לא ניסחתי פה. תבינו, סביבי , אין רופאים, אין מועמדים ואין סטודנטים לרפואה. עכשיו, זה ידוע שלכל קבוצה , יש את הקליקות (לא יודע- ידיעה פנימית כזה) עכשיו , בקרב המועמדים לרפואה, האם סיכויי טובים? האם זה שעכשיו , (אם אחרי 5 יחידות ספרות ואם קודם), אני אורז את חפציי ונוסע לראות שגם במזרח כמו שאר מדינות העולם, אין לי מה לחפש, וחוזר לפה בידיעה שאני הולך ללמוד רפואה שנה הבאה, האם זה קצת תלוש מהמציאות - האם אני אחד מאותם אנשים שהחברה אוהבת לכנות - "חיים בסרט" , ואם כן , מה אוכל לעשות בכדי לשנות את המציאות העגומה הזו? האם חמש יחידות הספרות יספיקו. 113 בטכניון?! זה רק אומר שאניצריך עוד איזה 4 בגרויות בציון 100 , האם זה מה שאני צריך ממוצע 113, הם מחפשים את החנון שבאדם או את האדם שבחנון?! תסלחו לי שאני משתמש בביטוי כזה ילדותי ופשטני, אבל לצפות ממני לממוצע בגרות 113 זה להגיד לי , "חשבת שתעשה פסיכומטרי ותכנס?! פחחחחח היית צריך להיות חנון כל החיים ,או לשפר את כל הבגרות שלך עכשיו אה אה אה אה (=צחוק שמרוצה מעצמו) בקיצר, אם זה המצב, אז תגידו , ואני אגיד , קיבינימט רפואה! זהו , פחות או יותר מה שהיה לי בראש. אה רגע , לא . מה זה מו"ר , מה שואלים שם, כמה עפים משם, והאם אני חייב לשקר בכדי לעבור? תודה לכולכם, ובעיקר ללטינית בנשמה , כי היא גם הראשונה שלי, ובנוסף היא הביעה דאגה , שאין לקחת את זה כמובן מאליו. מה לכם יש להגיד על כל העניין הזה?

Ice1213

New member
אני רואה שאחרי הכל

אני לא כזה משוגע...אני לא מתיימר להיות פסיכיאטר(למרות שזהו בהחלט אחד התחומים היותר מרתקים שיש) אבל אני שומע טון של כעס ומרמור...אז מה זה? בגלל שאתה לא רוצה להתחיל ללמוד או מה? אני לא מבין...אתה מתפזר ומתפזר...אני לא תוקף חו"ח אבל בכל שאלה שלך יש 10 שאלות...אשמח להבהרות

sharonikov

New member
לא הבנתי.

שאמרת שאחרי הכל אתה לא משוגע, זו היתה השוואה? כעס ומרמור, תשמע, כעס , אפ פעם לא חסר, בכל זאת , שלום , אנחנו כדור הארץ , תושבינו העיקריים הם בני-אדם או בשמם היותר מתאים- אנשים. גם ביננו , ישנה חלוקה, גברים מצד אחד - שמטרתנו המוטמעת העיקרית אם אנו מודעים לה ואם לא , היא להרבות את החלק השני שביננו, הנשים. ואנחנו (הנשים) עסוקות בלמצוא את הבחור שירבה אותנו ויגן עלינו מכל רע. ועכשיו לך תלביש את כל זה על המאה ה-21 ונראה אותך נשאר אדיש. ועכשיו לפני שאקים עלי את הלובי הפמניסטי השובונסטי והנודניקיסטי, אני דיברתי פה בקווים כלליים, וכולנו אנשים שונים ומשונים, ובוחרים לעשות דברים שונים עם הדחפים שלנו. חלקנו מספקים אותם ללא הפסקה, וחלקנו חיים בתחושה כאילו הם שני אנשים , האחד שרוצה לספק את צרכיו, והשני מסתכל על הראשון , נגעל ממנו , ומחפש סיגריה להרגע. וגם ביננו ישנן שונות ומשונות , חלקנו עסוקות בלהיות חמודות , ומקוות להשיג ככה את מה שצריך ("..with a word she can get what she came for..") וחלקנו מסתכלות מהצד על כל החרא הזה, ומקוות להנצל. לגבי ההבהרות , תשמע, אני לא יודע איך להיות יותר ברור, אם יש איזו שאלה מסוימת שלא הבנת, אשמח להבבהיר אותה. בכל מקרה, תודה על התייחסות והרצון להבין.

Ice1213

New member
אני חושב ש

במקום אחר ובזמן אחר היינו יכולים להיות דווקא חברים טובים כי You're so full of shit...but so am I ובגישה אופימית זו..לילה טוב.

sharonikov

New member
לילה טוב..

מלא בשייסה אתה אומר, יכול להיות , בעצם בטוח למה לא. אבל בכוונה המקורית שלך אתה אומר שאני מדבר שטויות , אז בוא אני אהיה סופר פלצן ואצטט לך איזה פילוסוף שאין לי מושג מתי הוא חי או מה היתה ההגות שלו , אבל אומרים שפילוסופים, שאיפתם היא לנסח משפט , אז המשפט שלו היה : האילמות הבטוחה ביותר איננה השתיקה אם כי הדיבור. ויסלח לי גם האדון הזה, אם חלילה וחס עוותתי את המשפט שלו. בקיצור - כולנו מלאים בחרא, זה מה שאנחנו עושים. מלאים בחרא ואז מתים . איך זה נראה לך בתור משפט לפקולטה לפילוספיה, הם יאהבו את זה, ישאלו אותך, מה היתה הגותו של שרון, הידועה בפעילתו הענפה בפורום לימודי רפואה במחוז תפוז, שבמדינת האינטרנט? לילה טוב חמוץ אל תחלום על איידס כמו שאני חלמתי אתמול בלילה

למעלה