שלום! אני חדש פה!
ת תמיד מישהי New member 25/1/04 #3 סתםםם../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קח או תה.. מה שבא לך בן כמה אתה מה אתה אוהב בתשוקות
סתםםם../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קח או תה.. מה שבא לך בן כמה אתה מה אתה אוהב בתשוקות
T Toxic Boy1 New member 25/1/04 #4 תודה על הקפה ../images/Emo13.gif אני בן 17. בתשוקות אוהב את: ת'ביטה והבובה שלה טימי, אייבי ואיב
ת תמיד מישהי New member 25/1/04 #7 אהא../images/Emo70.gif אבל אמרתי שזה או - שוקו או תה.. אתה רואה הרבה זמן
M moran14h New member 25/1/04 #9 אויי ויי זה תמיד קורהההההה אני תמיד מתבלבלת.. אז הנה..ברוכה הבאה TOXIC BOY ..סורי
L leeo New member 25/1/04 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M moran14h New member 25/1/04 #16 חחח את רואה..שוב התבלבלתי אפילו כשאני מתקנת אני כותבת ברוכה הבאה..מה יש לי? הנה תיקון לתיקון ב-ר-ו-ך ה-ב-א זהו! הצלחתי..איזה עילגת אני!
חחח את רואה..שוב התבלבלתי אפילו כשאני מתקנת אני כותבת ברוכה הבאה..מה יש לי? הנה תיקון לתיקון ב-ר-ו-ך ה-ב-א זהו! הצלחתי..איזה עילגת אני!
L leeo New member 25/1/04 #12 ../images/Emo78.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif נעים להכיר אותך.. קח |ספל|.. תהנה בפורום!
../images/Emo78.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif נעים להכיר אותך.. קח |ספל|.. תהנה בפורום!
P python 4 New member 25/1/04 #13 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif אני מכתיר אותך בזאת למלך הפורום החדש (אל תשאל, פשוט תקבל את זה וזהו). אנא, מלכנו קבל שי צנוע זה - טרי וצחור (וקח גם בשביל להעביר את ההשפעה של השוקואים שקיבלת קודם, אתה לא רוצה לדעת מה שמו לך שם).
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif אני מכתיר אותך בזאת למלך הפורום החדש (אל תשאל, פשוט תקבל את זה וזהו). אנא, מלכנו קבל שי צנוע זה - טרי וצחור (וקח גם בשביל להעביר את ההשפעה של השוקואים שקיבלת קודם, אתה לא רוצה לדעת מה שמו לך שם).
T Toxic Boy1 New member 25/1/04 #14 תודה לכולכם!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo151.gif אני רואה תשוקות מהפרק הראשון.
תודה לכולכם!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo151.gif אני רואה תשוקות מהפרק הראשון.
ת תמיד מישהי New member 25/1/04 #15 אני מכתירה אותך למלכה../images/Emo70.gif אל תשאל למה, פשוט תקבל את זה.
P python 4 New member 25/1/04 #18 יש! מלכת הפורום! ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif יאללה, אם אין לחם תאכלו עוגות.
B Bow Wow2004 New member 25/1/04 #17 אני ורק אני, אני חוזר - רק אני מלך הפורום - ושמישהו ינסה לעצור אותי. (עוד שבועיים לכשאתגייס, אמנה יורש עצר. פייטון - ברגע זה איבדת את כל הסיכויים שלך לרשת את מקומי. כל השאר: תתכוננו).
אני ורק אני, אני חוזר - רק אני מלך הפורום - ושמישהו ינסה לעצור אותי. (עוד שבועיים לכשאתגייס, אמנה יורש עצר. פייטון - ברגע זה איבדת את כל הסיכויים שלך לרשת את מקומי. כל השאר: תתכוננו).
T Toxic Boy1 New member 25/1/04 #20 באוו ואוו - אם תתגייס בקרוב ../images/Emo150.gif מי יקליט לך את כל הפרקים?