שלום! אני חדש פה!

python 4

New member
אה...

ניסיתי לחשוב איזה יגאל יש בהרמוני ועם מי הוא מתחתן. היית צריכה להגיד יגאל (במלרע) ולא יגאל (במלעיל) ואז הייתי יודע. בכלל היית אומרת יגאל עמיר. נו טוב, זכויות אזרח וכאלה.. אבל למה לדון בנושא פעוט שכזה כשאנחנו פה באמצע דיון סוער ברומו של עולם על עזיבתה של גוון?

LauraLF

New member
עוד שיר לגוון

It's been too long and I'm lost without you What am I gonna do Said I been needin' you I'm wantin' you Wonderin' if you're the same and who's been with you Is your heart still mine I wanna cry sometimes I miss you

python 4

New member
אה, איזה אושר. עוד לא מיצינו.

גוון, מכף יד מלטפת גוון, ללא שכם ידיד גוון, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר גוווןןן...

LauraLF

New member
הא!

את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית הו גוווןןןןן הוצ'קיס את אהובתיייי..

python 4

New member
OK, הבנתי...

גוון או, גווון נשקי אותי עכשיו נשמה.. גוון היא מילים היא מים חיים אוו גוון

LauraLF

New member
אוי גוון שלי

זו הברית שצריך לחדש את גוון מחדש לבקש לפעמים זה אנאלי לא תמיד מרגש אבל את גוון אני דורש את גוון על המסך כבר היום

...

Off to college Yes you went away Straight from high school You up and left me We were close friends Awesome lovers Did everything For one another Now ur gone and I'm lost without you here now But I know I gotta live and make it somehow Come back...to me Can you...feel me (Callin') Hear me...callin' (For you) For you...'Cuz it's

Bow Wow2004

New member
אם כבר שירים...

High, high, high, gonna take you high Higher than the skyline, higher than the sunshine, aiming for a dream together High, high, high, heading for the sky Over hills and meadows, like a golden arrow, like a magic beam מזהים?

AsHtOn GiRl 3

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

אני שרון מתה עלקיי ואייבי וגם תרזה........ תהנה

למעלה