שלום , אני חדש פה

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

FunkyMonk

New member
אומר לך את האמת,

לא חסר בי "חוסר מוסר". הסיבה העיקרית שאני קונה את הדיסקים שלי היא כי אני אוהב את זה שהם מוחשיים ולא רק משהו דיגיטלי/וירטואלי. יש גם את עניין המוסר, ואני אדם מאד ערכי (ותוויכח בכך אם תשאל אנשים שקרובים אלי), ככה שזה גם חלק גדול מהעניין. הכוונה שלי הייתה שזה משתמע כאילו אתה קונה לפחות דיסק אחד בשביל "לצאת ידיי חובה" מהעניין.

Roy1232

New member
אז השתמע לא נכון - אני קונה בשביל

הכיף האישי שלי, אם יש חוברת חמודה כזאת עם ליריקס וזה, ובכלל אם יש אלבום שקשה להשיג ברשת אז למה לא? ולגבי למה אני קונה רק ללהקות שאני מעריך - לא כי אני מחפש בכוח לסתור את עצמי - כי אם אני קונה אלבום אז שזה יהיה אלבום שבסבירות גבוהה אני אוהב.

BogN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכים איתך לחלוטין!

kittycatbone

New member
*אמנות

[לפני שאני אסיים לקרוא את ההודעה ואולי גם אגיב עלייה]

FunkyMonk

New member
הגזמת הא?

קיד A נחשב אצלי לאלבום שהכי קשה לעיכול מתוך כל הספרייה שלי. הוא אחד האלבומים היחידים שאני בחיים לא אתן למישהו לפני שהוא פותח את הראש שלו. לקח לי המון זמן לעכל אותו. אבל זה לא היה יותר משבוע וחצי, ואני עדיין חושב שזה היה המון זמן. את בטוח שאתה לא מגזים עם ה"חודשיים" הזה?

Roy1232

New member
לא הגזמתי, זה הזמן שלי אישית לקח

עד שלמדתי לאהוב את האלבום. זה דבר אישי, לא?

FunkyMonk

New member
ברור..

אבל חודשיים? והמשכת לשמוע אותו? סובלנות מברזל הא? (;

e-shfiyut

New member
הממ...

גם אני משתחררת.. עוד שבועיים. כתבתי פה בפורום עד שיצאתי לשנת שירות לפני הצבא. עברו 3 (!!!) שנים. אמנם הפורום לא, אבל רדיוהד היו לאורך כל הדרך (הארוכה..)
Nobody does it better

V e g

New member
היי!

ברוכה השבה! אמנם אני לא מכיר אותך, ולא קראתי פה אפילו בתקופה שכתבת פה, אבל את מתועדת היטב פה בארכיון,ותרגמת לא מעט שירים שלהם לפי מה שראיתי... בכל מקרה, תמיד מוזמנת לכתוב שוב (או סתם לקרוא לפחות ולומר שלום מדי פעם
)

dresner

New member
היי

כעיקרון רוב רובם של חובבי הלהקה רואים ב-Ok Computer כפסגת היצירה, אבל יש גם אחרים (כמוני) שסבורים שהם רק הולכים ומשתבחים עם השנים. המלצה שלי תתרכז תחילה באלבומים שאותם הזכרת וכאשר תרגיש שמיצית כבר, תתקדם הלאה ל-Kid A. על כל פנים, שמי איתמר ואני חייל, איזה כיף לך שאתה משתחרר בקרוב....

למעלה