פירוט
בקשר לרונה של הבנה או תבונה... ובכן, הייתי מנסה להיות יותר ספציפי אם הייתי מבין מה בדיוק ספציפית את רוצה שאני אהיה ספציפי לגביו, בעיקרון הכוונה היא יותר לתובנה פנימית, להבין מה חסר לי באמת, מה אני צריך, מה אני יכול לעשות כדיי לתרום להתפתחות עצמית, כדיי לעזור לאחרים. אולי אם תגידי לי בקצרה על כל רונות התבונה שיש (או שלחילופין תפני אותי למאמר (אני יודע אנגלית טוב מאד זה בסדר...) אני אוכל לענות לשאלה שלך יותר מדויק. מקור הגמגום לא ידוע, אנחנו מנסים כבר כמה שנים לגלות ויש הרבה השערות, הייתה השערה שזה נבע מטראומה שאני מדחיק, נאמר שאולי השתמשתי בזה בתור מגן, משהו ששמתי לב אליו והפך להרגל וההשארה הנוכחית היא שזה משהו במוח (לא בעיה מוחית אלא יותר עודף של חומר מסוים במוח). הגמגום אינו רצוף, יש ימים שבו הדיבור שלי יחסית בסדר ויש ימיםשאי בקושי מצליח לדבר. יש דברים שמחזקים אותו, מה שמטריד זה שאותם דברים לפעמים מחלישים אותו, מדובר על מתח, פחד ורגשות עזים. לא, לא נולדתי ככה, זה התחיל מתישהו בסביבות הגן חובה אם אני זוכר נכון. הגמגום משפיע על החיים שלי בעיקר באי ביטוי עצמי, מחסום לאופי האמיתי שלי, ומן הסתם גם התחברות עם המין השני. הוא שם לי רגליים בכל הדברים שאמרתי הנ"ל ועוזר לי? המממ... אולי רק בעובדה שאנשים מתייחסים אליי לפעמים יותר בסבלנות, למרות שזה לא ממש משהו שאני רוצה ורוב הזמנים זה דיי מעצבן אותי. ניסיתי אגב ריפוי אלטרנטיבי בהיפנוזה אולם לא עזר. רציתי ללמוד רייקי בתור חוג בטכניון ממאסטר אל (אני זוכר רק את קיצור השם שלה, אבל השם הוא ארוך יותר משהו כמו אליסאורה או אליאורה) אולם ביטלו אותו בסוף בשל חוסר רצון של קהילת הסטודנטים. ואין לי בעיה לחשוף כל פרט בקשר לאישיותי, לא בפומבי ולא בפרטי, אם אני חושב שזה חיוני ויכול לעזור במשהו