שלום אני חדש

pasiava

New member
שלום אני חדש../images/Emo13.gif

כתבתי פה הודעה לפני שבוע וחצי בערך, בה ביקשתי שתעודדו אותי כי יצאתי משיעור תופים עם הרגשה ממש גרועה לגבי השיעור, ושאלתי אם לכולכם זה קרה. אז קודם כל, אני רוצה לומר לכל מי שקורא את זה, אם אי פעם יהיו לכם חששות לגבי האם אתם טובים מספיק על הכלי שאתם מנגנים עליו או שכדאי לכם לפרוש, או בכלל, בכל דבר שאתם עוסקים בו, אל תתייאשו. ביום ראשון האחרון היה לי עוד שיעור והייתי ממש אבל ממש טוב, גם אני הרגשתי את זה, וגם המורה שלי אמר לי שיש אצלי שיפור אדיר. הוא אפילו אמר שלדעתו זה כבר זמן לקנות מערכת, אז מי אני שאתווכח איתו?
בכל מקרה, אחרי שראיתי איזה אנשים נחמדים יש פה, החלטתי להצטרף גם אני, ולהראות לכם אם אתם מעוניינים בתמונות של המערכת החדשה שלי
למתופפים הותיקים פה, כפי שאתם רואים היא מערכת בסיסית כי אני עוד מתחיל, וכשאני אשתפר אני כנראה אוסיף לי עוד מצליות שונות ומשונות. אז הנה התמונה הראשונה, כשהמערכת עוד בסלון אחרי ההרכבה המעייפת

pasiava

New member
המערכת בחדר

תבינו שהחדר שלי הוא ממש פיצקי. אין בו אפילו פינות, כי יש ארונות שמחוברים לקיר מכל צד. בכל זאת תרמנתי את המרחב הקטן והצלחתי לסדר את המערכת בתנוחה נוחה. אמא לא ממש מתלהבת להשאיר אותה בסלון, אז זה הפתרון. אנחנו שוקלים עכישו רעיון של לשים אותה במקלט, אבל צריך לדבר עם השכנים קודם. נקווה לטוב

pasiava

New member
ותמונה אחרונה../images/Emo26.gif

כשהמערכת רק יצאה מהארגזים ואין מושג מה לעשות איתה. (מזל שהחבר של האחות מוזיקאי כבר 10 שנים
) איזו שמחה שהתקופה הזאת כבר מאחוריי

מרי לי

New member
WOW תתחדש../images/Emo70.gif

האמת חשבתי שנכנסת פעם אחת ואפילו לא ראית מה כתבנו לך אני שמחה שיצא לך לראות וכל הכבוד תמשיך לעדכן אותנו על ההתקדמות שלך

מרי לי

New member
תפרגנו קצת../images/Emo70.gif

הם סתם מקנאים שיש לך מערכת תופים ולהם לא...

itoosh2

New member
יפה לך...

יש לך מוטיבציה ענקית... אני רואה את הדרך שלך להיות מתופף מעולה... בהצלחה בהמשך הדרך... (רק שאלה אחת קטנה.... למה סונור, למה?)

pasiava

New member
Much better../images/Emo99.gif

למען האמת, אני עוד לא מבין בחברות ובמה נמדד תוף טוב או לא, פשוט מערכת עם כזה מגוון נראית חלומית
דרך אגב, אני אשמח אם תעזרי/ו לי ותאמרו לי איפה אפשר לקרוא קצת על הבדל בין חברות, טיב של תוף וכ'ו.

ttg

New member
תופים - מה מי ומו...

באופן כללי, כמו בגיטרות וכל כלי ההבדלים בין תוף אחד לאחר הם בחומרים ורמת גימור. אחרי ה"בניה" של הכלי סוג המבנה עושה הבדל (קוטר, גובה, עומק וכדומה...) הדבר תקף גם לתופים וגם למצילות. דבר שמתופפים חובבניים שוכחים הרבה פעמים הוא... כיוון. בלי כיוון נכון מערכות תשמע ... רע. כמובן שגם צריך לדעת לתופף, לדעת שלכל מיקום יש השפעה ושיהיה "טיים". עורות - עוד פונקציה חשובה. יש את נושא מספר השכבות, סוג העור ועוד ועוד... בקיצור נכנסת לעולם. אם אתה קורא אנגלית ברמה סבירה אני ממליץ לך בחום לשבת ו"לחפור" באתר הבא: http://www.drumsdatabase.com/tuning-drums.htm בהצלחה! תתחדש! ושלא יגידו לך שזה טוב וזה רע. הכל בך לפני הכל. שתהיה מתופף על , אל תדאג ישכירו לך מערכת ויסחבו עד להופעה... עד אז... תשמור על הגב שלך.

itoosh2

New member
מזתומרת מערכת ראשונה?

אתה באמת מצפה שאתה תחליף מערכת תוך פחות מ4 שנים? וגם זה רק עם יש לך המון כסף לבזבז... בנקודת הפתיחה צריך להשקיע... כי בדרך כלל זה מה שנותן מוטיבציה לנגן וזה מה שנשאר איתך הכי הרבה זמן וכשאתה הכי צריך את זה... אני לא מדבר על לקנות מערכת של ימאהה ב20 אלף או של יוט ב50 אלף... אבל עוד אלף או שניים ישפרו לך את המערכת בהמון וזה יהיה שווה את ההשקעה כמו שאומרים... אני לא אומרים את זה ספציפית על הסונור... כי עם אתה אוהב אותה והיא מתאימה לך זה מעולה... כל אחד והטעם שלו... אבל הגישה של "זאת הראשונה, אחר כך תבוא אחת אחרת יותר טובה" זאת גישה ממש שגויה... כלי זה לא דבר שקל כל כך להחליף (שוב, אלא אם אתה הבן של שרי אריסון... אבל גם אז זה נראה לי נורא מלאכותי להכניס את הכסף שלך למוזיקה שלך...) אם אתה אוהב את המערכת הזאת תהנה לך... ובאמת שבהצלחה... אבל אם אתה קנית אותה כי היא זולה ואתה רק מחכה ליום שתחליף אותה ביותר טובה... אני חושב שעשית טעות... בכל מקרה, התחדש...

pasiava

New member
אני פשוט קניתי

את מה שהמורה שלי המליץ עליו, ובלי לנקוט במחיר על גבי הפורום, זה היה מחיר מכובד ביותר. אני גם לא מתכוון להחליף מערכת כל כך בקרוב. בינתיים לרמתי אני חושב שהיא טובה מאוד בשבילי, ובטח בעתיד הקרוב אני אוסיף מצילות, וגם אעבור למקלט, כי אפילו למפוחית כבר אין מקום בחדר שלי

SHEX

New member
תתחדש../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

בקשר למה שאמרת אני מאמין שמוסיקה היא לא בשביל להיות טוב. כשאתה מנגן טבו זה משפר את ההרגשה, ברור, אבל אם יש לך שיעור רע או שבכללי אתה לא מספיק טוב לטעמך, זה רק סיבה לשאוף קדימה ולנסות להשתפר, לא בגלל זה להתייאש.

SHEX

New member
ושכחתי לכתוב את הפואנטה שלי../images/Emo95.gif

שמוסיקה זה בשביל הכיף. רק בשביל הכיף. אתה לא בתחרות עם אף אחד, תשאף להצליח בשביל ההנאה שבזה ולא בשביל להגיד שאתה טוב. כל עוד אתה נהנה לנגן, אני לא חושב שזה גם ככה משנה באיזה רמה אתה. העיקר הסיפוק.

למעלה