שלום אני חדש

מרי לי

New member
../images/Emo45.gif GOOD POINT

אבל בכ"ז זה ממש כייף כשאתה יכול לעשות משהו שאחרים לא

SHEX

New member
אני משתדל שלא לחשוב ככה../images/Emo95.gif

ואצלי זה נורא קל להגרר למחשבה הזו, כי מי כבר מנגן על קרן יער... ועדיין, אני משתדל שלא לעשות את זה כדי להרגיש יותר טוב מאחרים, כי זו לא המטרה שלי.. אני מנגן ומתעסק במוסיקה כי זה כיף לי וזה עושה אותי שמח יותר, גם אם יש יותר טובים ממני (ויש...)

SHEX

New member
נראה לי שנסחפת../images/Emo95.gif

מה יראת כבוד בזה שאני פה...? ובאמת חשבת שאני אגלה שיש פורום מוזיקאים ולא אבוא אליו?

עופר../images/Emo99.gif

איפה אנחנו נפגשים? חע, תבוא לבקר בקן, לא רואים אותך יותרP=

SHEX

New member
תבואי לבקר בבית../images/Emo95.gif

לא רואים אותך אצלנו יותר...

מעתיקןP=.

זהו הוחלט, אתה צריך לבוא לקן, ואני צריכה לבוא לבית שלכם. אבל, אז זה יתפספס~!@. (נעם מפתחת לעצמה סיפור ענקי בראש, אולי כי כבר חצי מאוחרXD)

SHEX

New member
איזה תזמון../images/Emo95.gif

וזה אכן יהיה משעשע אבל לרוב אם אני בא לקן זה אחרי שאני מסיע את אחותי, ואז מן הסתם את לא תהיי בבית כשהיא לא...

באמת אחלה טיימינג.

לא, לא באמת הצלחתי להבין את זהXD -אני נוראא חכמה- בברכת, בא לי כדורי שוקולד! (ו, הלכתי לישוןD: ב"ה.)

ש ו ק ה

New member
יש לך מערכת כמו שלי!!

מערכת בתזונה!!! תהנה אחי תהנה... רק תיזהר איתה...היא לא כמו טאמה ופרל...היא יותר עדינה.. אבל מערכת בת זונה!!!!!! תתחדש

ahbarfilez

New member
תתחדש, אבל בכל מקרה

יש משהו שמעצבן אותי [וזה לא אישי, חס וחלילה] מעצבן אותי שכל אחד שלמד 2-3 שיעורים קונה תופים, לא משנה אם הוא יודע שזה מתאים לו או לא, ואני, שאני מנגן 4 שנים, ואני ברמה גבוהה, רק עכשיו הצלחתי לחסוך מספיק כסף לקנות מערכת בסיסית... זה ממש מרגיז.

pasiava

New member
קודם כל, אל תתעצבן, זה רע לכולסטרול

אבל אני חושב שהקנייה הזאת כן הייתה מוצלחת. למדתי כבר חודשיים קודם ואני יודע שאני אוהב בזה ומוכן להתמיד בזה. מאמין באהבה ממבט ראשון? כיז ה מה שהיה לי עם תופים. בקשר לכסף, התחלתי ללמוד בערך בזמן היומולדת, וכבר אז שקלתי שאם אני ארצה תופים בעוד כמה חודשים אז לא בזבזתי את כספי היומולדת.

מרי לי

New member
כל אחד והקלפים שחולקו לו

לא צריך להתעצבן מדברים כאלה. מקסימום מקסימום אתה יודע להעריך את התופים שלך יותר כי לקח לך כ"כ הרבה זמן לחסוך את כל הכסף הזה. מה אני אגיד אז
שאני סטודנטית, ואני כל חודש במינוס אם אמא שלי לא עוזרת לי, למרות שאני עובדת יותר ממה שיש לי זמן אליו. ויש כאלה שחוזרים הביתה מהלימודים שהצבא מממן להם ולא עושים כלום ומבזבזים את הזמן שלהם
או זה שחשבתי שאני אוכל להרשות לעצמי ללכת לתכנית הקיץ של ברקלי, שזה חלום רק לבקר שם, ותכנית של 3 ימים עולה 1000$. אז מה עושים
חוסכים..... והעיקר הDRIVE
אחרת אני כבר לא הייתי פה.

למעלה