לא מגלה ולא מגלה!
S S u p e r S h e e p New member 8/12/05 #42 לא מגלה ולא מגלה!../images/Emo22.gif../images/Emo163.gif
J juggernaut New member 8/12/05 #25 בטח שכן אחרת לא היית מגיע לא היית כותב והכי חשוב - לא היית מכחיש את היותך חנון
A am i New member 8/12/05 #26 היי אני גם חדשה טוב אממ נו אני לא יודעת איזה חנונית אני עוד אבל את זה נגלה בהמשך הזמן. קוראים לי ג'קי אני בת 14 ואני חסרת חיים בוקר טוב לכולם ויומטוב.
היי אני גם חדשה טוב אממ נו אני לא יודעת איזה חנונית אני עוד אבל את זה נגלה בהמשך הזמן. קוראים לי ג'קי אני בת 14 ואני חסרת חיים בוקר טוב לכולם ויומטוב.
B Bakura New member 7/12/05 #7 ../images/Emo96.gif../images/Emo9.gif איזה יופי ^_^ ענבר, צמחונית גם, גם אוהבת מטאל וכל הזה ^_^~ והומואים. יאפיאפ ^^ וגאראלייייי :O!~ ברוכהבאה ^_^~!
../images/Emo96.gif../images/Emo9.gif איזה יופי ^_^ ענבר, צמחונית גם, גם אוהבת מטאל וכל הזה ^_^~ והומואים. יאפיאפ ^^ וגאראלייייי :O!~ ברוכהבאה ^_^~!
B Beautiful Scar New member 7/12/05 #4 חומוס ומלפפון חמוץ.. ונמ.. לפעמים אני אוכלת חומוס וגבינה צהובה למה? -__-"
A ALiCiA SpInNeT New member 7/12/05 #5 פה! נשמע כמו תחליף עלוב לחומוס ופסטרמה. ו.נו. אמרת שאפשר לשאול שאלות. - למען האמת רציתי שנפתח קשר של הודעה אחת לפחות לפני שאתקן אותך- *אם.
פה! נשמע כמו תחליף עלוב לחומוס ופסטרמה. ו.נו. אמרת שאפשר לשאול שאלות. - למען האמת רציתי שנפתח קשר של הודעה אחת לפחות לפני שאתקן אותך- *אם.