שלום, אני חדש

גרמה

New member
רק אם מבקשים יפה...

או בעצם רק אם מבקשים "קפה"... כמה צחקנו. כמה נהנינו.

חחחח ../images/Emo70.gif

אני שבה ואומרת: אתה ממש מצחיק, יחסית לזמר מה"אייטיז", שסגנון תספורתו המתולתל, פג מן העולם יחד עם הסדרה "דגראסי"... נ.ב אני חוששת שחלק מאנשי הפורום צעירים מידי, בכדי לדעת שהייתה סדרה כזו בכלל... גוועלד!!

גרמה

New member
דגראסי...

אחחח...איפה ג'ואי המגניב והכובע שלו...:) הנוער של היום ללא ספק החמיץ סדרות קלאסיות.

אכן!!!

ג'ואי הזה היה *שקסי* לחלוטין... מושא הערצתן של נערות באייטיז, אשר לבשו 'חותלות' וצפו "בתהילה" השכם וערב...

../images/Emo14.gif נוסטלגיה

אני אומנם ראיתי את דגראסי בשידורים חוזרים אבל דבר אחת נחרט בזיכרוני טוב... כשג'ואי והחבר'ה הקימו להקה ואחד מחבריה לאכזבתו הרבה היה צריך לשים משקפיים אז יצאו עליו ואמרו לו איזה מן כוכב רוק שם משקפיים והוא ענה להם ג'ון לנון הם עשו פרצוף ושאלו מי.????? ולי עברה בראש המחשבה איזה מן כוכבי רוק לא יודעים מי זה ג'ון לנון... כיתה ה' או ו'....

מאור 87

New member
באמת נוסטלגיה.. ../images/Emo66.gif

נראה לי שגם אני ראיתי את השידורים החוזרים.. אני זוכר את הפרק שג'ואי או מי שזה לא יהיה התערב עם אחת הבחורות שם שיש לו אומץ ללכת ערום במסדרון של הבצפר תמורת איזה סכום כסף.. ואז המנהל תפס אותו בשעת מעשה..

tin ker bell

New member
היי!זאת לא החליפה של רינגו מסרג'נט?

ברוך הבא...! אני מרין, או טינקרבל, תבחר..
אממ זה באמת נכון, מאז שהתחלתי לאהוב את הביטלס פתאום נראה כאילו מדברים עליהם בכל מקום (ושמים שירים שלהם בכל פרסומת *אהמ* הפרסומת ל"משתגעים על מרי" בערוץ 4..). ו... אני מאחלת לך הנאה!

ברוך הבא...

דבר ראשון...קבל סוגבניה ממני, לי זה תמיד גורם להרגיש טוב!
דבר שני...ברוך הבא
ו...יש לך שם מאוד מאוד יפה

שלום!ברוך הבא!

אפשר לדעת מה פירוש השם היפה שלך? ואיך מבטאים אותו? (טיפשה שכמותי...) בכל מקרה, וולקאם!

pinch

New member
תודה

תודה
תאי זה קיצור של שבתאי...אז מבטאים את זה פשוט בלי ה-"שב"

ביטלמן

New member
ברוך הבא!

לגבי מה שקרה את עם התקליטים לי קרה דבר דומה לנו היו תקליטים של הביטלס ואמא שלי זרקה את כולם!

למעלה