שלום אני חדש

keynant

New member
תשמע, ברור שזה טעם, אבל זה עולם...

שונה לגמרי...הכתיבה שלהם, גם אם דומה, בעצם שונה לגמרי...זה כתיבה רצינית עם הומור, מול כתיבה בהומור עם קצת רצינות(ותנסו לנחש אצל מי...). פראצ'ט בנוי על משפטי מחץ...אדאמס בנוי על העלילה קודם, הוא לא מונע ע"י ההומור... לגבי מה יותר טוב, זה עניין של טעם בהחלט...אבל הכי לא נכון לטעמי זה שאנשים נעצרים במדריך...סוכנות הבילוש של דרק ג'נטלי וההמשך וחצי שלו ממש מצויינים...

ויימס

New member
ואני חוזרת ואומרת- דירק ג'נטלי

הרבה יותר טוב מהמדריך... ..וחצי למה?

keynant

New member
בגלל The Salmon Of Doubt...

שלצערנו נקטע במותו... זה דווקא ספר מצחיק, אבל בלי סוף...

skazu

New member
שייזה!../images/Emo4.gif

די הרסת לי כאן עם הספויילר שלך אני כרגע קורא את מעלליו של דריק ג'נטלי (סיימתי את "שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש" , וכרגע אני ב"סוכנות הבילוש של דריק ג'נטלי") בקיצור די הרסת לי פה כשגילת לי שהוא מת בסוף...

Athaclena

New member
לא, זה לא ספוילר.

ב"נקטע במותו" הוא התכוון למותו של דאגלאס אדמס ז"ל
וכתיבת הספר נקטעה, לכן יש רק חצי ספר. אפ'חד לא מת בסוף. ולמה אתה קורא אותם הפוך? "סוכנות הבילוש" היה קודם...

skazu

New member
אופס... :(

לא ידעתי שהוא מת... בקשר ללמה אני קורא אותם "הפוך" בגלל שנתקלתי ב"שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש" לפני זה הכל אבל אני לא חושב שזה כזה נורא..

ויימס

New member
אדאמס לא מונע על ידי ההומור?

אז על ידי מה בדיוק, משמעות הקיום העמוקה??? הוא הרבה פחות רציני מפראצ'ט.

ויימס

New member
זה שהם שונים זה נכון מאוד.

אבל זה מעט מעט... מגוחך להגיד שאדאמס לא מונע על ידי ההומור. בספרים של טרי פראצ'ט לפחות יש איזשהו רעיון מאחורה. וזה לא שאני לא אוהבת את אדאמס, אבל... ספויילר לשעת התה: אל נורווגי שהופך דיילת למכונת קוקה קולה זה רציני????

J e n i e

New member
תרועת מוות

אם אני חושבת על אותו ספר (זה עם מורט?) דווקא גרם לי להתעצבן ולעזוב באמצע ורק אחרי חצי שנה לנסות להתחיל שוב מספר אחר של עולם הדיסק. בסוף קראתי אותו.. ונהנתי

ויימס

New member
מה את אומרת! כל כך לא אופייני,

פעם ראשונה שאני שומעת מישהו מדבר ככה על מורט. על צבע הכשף, כן, על Equal Rites, כן, על פירמידות, כן, אבל מורט??? זה ספר כל כך... קליט!

J e n i e

New member
הוא עצבן אותי

מה שאני לא יכולה להגיד על השניים האחרים (לא קראתי את הפירמידות), אבל הם לא היו הראשונים. כל הקטע של (ספוילר?) המעגל שאי אפשר לעצור אותו, אני תמיד מעוצבנת מקטעים כאלה אבל בד"כ אני מתעלמת מזה.

Maladict

New member
אתם לא חושבים

שמה שג'יני אמרה זה כפירה? מורט עיצבן אותה?!?!? זהו ספר הקודש!!!!! בורא סידרת המוות!!!!!!!!!!!!! אבי הג'ינג'יים השלומיאלים !!! ג'יני אני ממליץ לך בחום לבוא למפגש ונקריב אותך לאלי הדיסקוורלד וככה כולם יהיו מרוצים
מי מצטרף אלי לקפה?

J e n i e

New member
אי אפשר

קראתי עד הסוף- בנסיון השני ואחרי שקראתי כמה אחרים, ונהנתי (כתבתי את זה כבר) אני לא יכולה לבוא לכנס- אני באנגליה.. חוץ מזה לא היו מרשים לי לבוא בכל מקרה.

פנחסון

New member
טוב, אז אם כבר את שם...

חי חי! בקשות להזמנת ספרים מג'ני - רק היום! ולמה לא היו מרשים?

Maladict

New member
אני רק רוצה פסלון של מוות

תודה ואם לא קשה לך גם איזה פוסטר חביב שלו. את נחה? מה נחה מה? או בתרגום לאנגלית resting? what resting what? (כן כן זאת פרסומת סמויה בפורום!!! אבל מנהלת הפורום לא פה!!! אז הא לך אויב אכזר)

Athaclena

New member
לי יש פסלון של מוות!

והוא כל כך חמווודי! אבל הוא לא באמת פראצ'טי, יש לו גלימה לא שחורה...

למעלה