שלום... אני להיות זה חדש+שאלה...

מה קל בזה מה?!

יש לי ב25 בגרות בזה!!! אני בקושי יודעת איך עברתי את המגן בשבוע שעבר!!! שונאת ת'מקצוע הזה ועוד יותר ת'מורה שמלמדת אותי!!!

K i f

New member
אוי... אוי...

כמה שזה קל! חכי שתגיעי לי"ב
אז תגידי... הכפיר ההוא... מפורום שייגעצ צדק! בכיתה י' צריך לדעת רק דברים בסיסיים... קומפוזיציה,פרפסקטיבה, מרקם, משיחות מכחול ועוד דברים אדיוטים ולא מעניינים... בי"ב זה קשה בריבוע... זה ללמוד מאפיינים של זרמים(זרם=תקופה) ורקע היסטורי עליהם... ואז את היצירות לכל זרם... ובכל יצירה יש תיאור היצירה(מה רואים בה) ותיאור נושא היצירה(כמעט אותו דבר רק להיכנס לעומק יותר ולמה הוא עשה את זה ולמה את זה...) ואחרון וכמעט הכי חשוב זה... מאפיינים סגנוניים ותכנים... שזה אמצאים אומנותיים וכאלה(כמעט כמו בכיתה י' אבל יותר קשה) נו... לאחר מה שכתבתי את עוד מתכוונת להמשיך במקצוע?!

אממ כן אין לי ברירה

באתי לבצפר שלי כדי ללמוד גרפיקה וזה סיוט אבל כיף שביעור גרפיקה/גרפיקה ממוחשבת וציור

לא נכון

גרפיקה&ממוחשבת&ציור שליטה!
אצלנו בעיצוב אין הרבה מה לעשות ושנה הבאה מכתיבים לנו על זה מלא זה מקצוע עיוני בעיקר =\

K i f

New member
חחח אם את אומרת ../images/Emo3.gif

אני אישית אוהב את עיצוב... וגם אוהב עיצוב הדפסים לחולצות והנה דוגמא למשהו שהכנתי
אני מתכוון לעשות מלא כאלו ולהשתלט על מסחר החולצות המודפסות! אמכור אלפי עיצובים של הדפסים לבעלי חנויות... וארוויח אלפי שקלים! על עיצוב אחד! (רק צריך למצוא שמש/עורך דין שיסביר לי איך כל העסק עובד...)

K i f

New member
ברור שזה ענק! כי זה רעיון שלי!

חחח סתם... אני פשוט אוהב להשוויץ בעיצוב ובצילום שלי
הלוואי שהייתי יודע לצייר ולפסל כמותם

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif כ"כ מבינה אותך

אני אוהבת עיצוב זה מין קטע שיש לי לאחרונה ואגב, גם אני במגמת אומנות וב-25 יש לי בגרות בתולדות, מה שנקרא באסה :]

K i f

New member
חחחח יש לך מזל...

שאת לא עושה ת'בגרות של ה-26
אני בכלל לא בטוח שאעבור אותה... הכל תלוי במגן שהיא תיתן...

Sheygets16

New member
לי היה מגן לפני שלושה ימים

הכלבה עוד לא החזירה ציונים ואני על קוצים

K i f

New member
חחחחחחח

חכי חכי... עוד שנתיים... שתעשי את ההמשך של תולדות האומנות... תזכרי בי! תגידי... "הוא צדק!"

K i f

New member
טנקס...

אגב... ראיתי בכרטיסך האישי את המשפט הבא: "החיים הם רק תור לפגישה עם המוות" וואו! ממש אהבתי!

למעלה