שלום! אני מקווה שעדיין יש כאן מישהו

alejo23

New member
שלום! אני מקווה שעדיין יש כאן מישהו

אני רוצה לדעת האם מישהו יודע כמה עולה כרטיס לסטודנטים(אמרו לי שיש כזה דבר) בשער 13 והאם יש הנחה לבנות? והאם מחר אפשר לקנות עדיין כרטיסים בסביבות שבע,שבע וחצי בערב ליציאה 13,או שכדאי לי להזמין כרטיסים דרך גרינברג מחר בבוקר?? תודה.

P a z i T 2

New member
מה שאני יודעת

זה שאין הנחה לבנות..למה שתהיה? לסטונדטים יש הנחה, אני לא זוכרת כמה.. ליציע 13 בדרך כלל יש כרטיסים, תמיד אני רואה שם מקומות ריקים, אני חושבת שבשעה הזאת עדיין יהיה אפשר לקנות כרטיסים מקווה שעזרתי

P a z i T 2

New member
אני לא זוכרת

נראלי ש80, את האמת שאין לי מושג...שניה אני אבדוק אם כתוב לי על איזה כרטיס משם ~בודקת~ אוף יש לי כרטיסים, מלא ..אבל כולם בהנחה של חצי מחיר.. אז כנראה שזה עולה 80

alejo23

New member
אולי יש לך טלפון של הקופות???

קופת גרינברג אני חושב,שאפשר דרכם לקנות כרטיסים למשחק

אה..חח טוב יש לי את זה בחיוג

מקוצר..אני יודע שאני בנאדם מוזר שיש לו בחיוג המקוצר בפלאפון מס' של מקומות לא קשורים(של ארקיע,אגד,לאן,גרבר,ומשרד הפנים) בכל מקרה המס' שכתוב לי בלאן:035247373

P a z i T 2

New member
חחחחח אז נראה לי שזה הפוך

או שיש כמה מספרים..?! למרות שלא נראלי חחח ואתה באמת מצחיק. בקושי יש לי שמור בזיכרון של הפלאפון

זה תמיד עוזר מתישהו

שנה שעברה פעמים יצא לי להזמין כרטיסים דרך משרד כרטיסים,והנה עכשיו יש לי את המס' כדי לעזור. את המס' של משרד הפנים היה לי מלפני שנה שהלכתי עם חבר שלי להוציא תעודת זהות והיינו צריכים לדעת כמה פרטים. ושל ארקיע ואגד יש לי למען האמת כדי שאני אשגע אותם.. עד היום יש אחת באגד שאין לה מושג למה אני רוצה אוטובוס לעזה,ולמה ברקע יש צעקות בערבית..חח

P a z i T 2

New member
חחחח אהבתי

אוטובוס לעזה אה? תצחק תצחק..אחי משרת שם, נורא. זה כיף לעבוד על אנשים חחחח, זה מוציא אותם הכי מטומטמים שיש. כן, גם לי יש את המספר כי הזמנתי כרטיסים..בעצם רציתי להזמין, לדרבי ההוא שהיה גשום כל כך.. בסוף ידיד שלי נסע במיוחד בשבילי עד לקופות לחיפה בשביל לקנות לי שם ליציע ג'.

להציק לאוטובוסים זה בקטנה

הכי כיף להציק לסתם אנשים שאתה שונא..חח יש איזה ילד אחד שעד היום לא מבין למה מידי פעם "קפטן הוק" מתקשר אליו ב-3 בלילה..חח ועוד אחת שאני משגע ונובח לה בטלפון.. אני עושה את רוב השיחות האלה מהפלאפון של חבר שלי ואנחנו מקליטים את השיחות תוך כדי,אז אחרי זה הכי כיף לשמוע אותם ולצחוק שוב,אם אני אצליח לעלות למחשב אני אהיה דור ההמשך של פאגין.

P a z i T 2

New member
חחח מאאאגניב

פעם גם ידידים שלי עשו את זה לאיזה אחד מעפן מהשכבה חחח שמעתי את השיחה נקרעתי. ומה עם ארקיע? איך הגעת אליהם בכלל? חחחח

לחבר שלי היה את המס'

שיחה שלי עם מזכירה מארקיע: אני:שלום אני חייב לדעת בדחיפות מתי יוצאת הטיסה האחרונה לוילה וילה קולה המזכירה:לאן? אין מקום כזה אדוני אני:מזת'ומרת אין מקום כזה?? אני שלמתי הרבה כסף לזה המזכירה:אדוני,אין מקום כזה אני:טוב תפתחי את האטלס ותבדקי..אני מחכה לך המזכירה:אני לא אבדוק אני:את מתנכלת לי כי אני שחור המזכירה:אנחנו מדברים בטלפון אני לא יודעת מה צבע העור שלך אני:ואת גם לא יודעת איפה זה וילה וילה קולה..הייתי אומר שאת די טיפשה כאן כבר המזכירה ניתקה..חח היינו עושים שיחות כאלה בהפסקות ביצפר שהיה מאוד משעמם..אבל זה עוד חלק קטן מהשיגועים שעשינו

P a z i T 2

New member
חחחחחחחחחחחחח יואווווו

הרגת אותי מצחוקקק אני יושבת מול המחשב וצוחקת בקול. אחי לא מבין מה עובר עליי...

עזבי את יודעת איזה רצינות צריך

בשביל זה? אני שעה מתאפק לא לצחוק לה בפרצוף..חח אבל ככה זה הכי כיף.. אחרי שכבר כולנו הוצאנו חשבון גבוה בשביל זה ולאף מאיתנו לא היה שיחות לחלק עברנו לעבוד קצת על הדלת(או יותר נכון מה שנשאר ממנה),או סתם פירקנו סטארטרים של המנורות בביצפר וניסו לפגוע במנהלת(אני תמיד עקום,פעם הכנסתי לה אחד לתוך הקפה)

למעלה