שלום! אני מקווה שעדיין יש כאן מישהו

אצלי הפוך,אני הולך רק למשחקי חוץ

לעיתים ממש רחוקות אני הולך לקריית אליעזר(השנה לא הייתי שם עדיין) למעשה,הייתי בבלומפילד,ר''ג,והאורווה יותר פעמים מקריית אליעזר

P a z i T 2

New member
השנה כבר שכחתי

כמה פעמים הייתי שם בעיקרון כל משחק בית שיוצא בשבת, כי בראשון דחפו לי בערב לימודים

אמן עלי..

קצת קשה לתמוך שאתה רואה שבת של כדורגל בבית..

אין לך מושג איזה סאטלה זה

חח אני וחברים שלי ניסינו לעשות פתיחות עם סירות מנוע שסוגרות 10 קמ''ש וגם זה בלחץ..

P a z i T 2

New member
פתיחות עם סירות מנוע

על זה עוד לא שמעתי היה סיפור, חבר'ה מהשכבה של אח שלי.. לפני שנתיים עשו פתיחות אחד נתקעה לו הדלת בבטן, היה בבית חולים, לא נעים

זה היה סתם ברגעים שהשמש כבר

השפיעה עלינו.. לעשות פתיחות עם סירת פאדלים זה הרבה יותר מטופש(ושלא תחשבי לרגע שלא ניסינו גם את זה
)

P a z i T 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם משועממים כן? חחח סירות פדלים? זה הכי מטופש שיש.. זה טוב לשרירי רגליים אבל :]

ואנחנו עוד מדברים על לסדר

מגנזיום לסירת פדאלים..חח,חבר שלי דיבר על אגזוזים,קיצר הסתבר שהיינו יותר מידי בשמש.. אגב,למנהלים מצטער על
שהשתלט פה..

P a z i T 2

New member
כה חחח../images/Emo32.gif רציני

אני מקווה שיסלחו לנו...זה לילה.. ומשעמם... אתם משקיענים אה? משכללים סירת פדלים חחח

איזה משקיעים?

שברנו להם איזה שתי סירות... אבל הכי כיף לעשות אבובים באילת..אני שעה נוגח בכולם שיפלו..בסוף רק אני נשארתי על האבוב

התערבנו על ברד

באילת זה עולה 5 שקל,אבל חפיף זה היה מצחיק.. נגחתי בהם כאילו אין מחר(הידים שלי היו עסוקות בלא ליפול)

לפי מה שהבנתי,הורידו את המחירים

אם את רוצה בטוח כרטיס אז לכי לקופות לקנות בבוקר,לא משתלם להזמין כרטיס דרך משרד כרטיסים. תהני במשחק

למעלה