שלום, אני סוציאליסט...

Azazel

New member
שלום, אני סוציאליסט...

אבל אני לא תומך בנסיגה חד-צדדית, בשלב זה. האם תוכלו להסביר לי, למה אתם מאמינים בנסיגה חד-צדדית? הבה ננהל ויכוח נקי והוגן, כי בסך הכל, אנחנו מאמינים בדברים דומים.

הייתי רוצה לשאול אותך אם אתה

סוציאליסט אז למה הצבעת שינוי? (ראיתי את זה בהודעותיך האחרונות).

Moledet972

New member
כנראה מכיוון שהבין שאין בישראל

מפלגה סוציאליסטית מלבד חד"ש ואולי גם עם אחד, ולכן הוא הצביע מסיבות אחרות(מדיניות, חברתיות וכו').

שינוי היא כל-כך קפיטליסטית.

מרצ היא סוציאלית-דמוקרטית ולה יש דעות דומות לשינוי בנושא דת ומדינה. חבל. הקול שלו היה יכול ללכת למרצ.

Azazel

New member
תאמין לי שזו לא הייתה החלטה קלה.

כנראה תמיכה של חלק מחברי מרצ בהשתמטות ההייתה זו שעשתה את ההחלטה בשבילי.

Azazel

New member
תאמין לי שזו לא הייתה החלטה קלה.

כנראה תמיכה של חלק מחברי מרצ בהשתמטות ההייתה זו שעשתה את ההחלטה בשבילי.

Peace2002

New member
אתה הצגת את עצמך כסוציאליסט

והצבעת למפלגה הכי הכי קפיטליסטית בכנסת. מלבד זאת, מרצ, לצערי, לא תומכת בסרבנות מצפון, וזו אחת הסיבות שאני לא תומך בה.

Azazel

New member
גישה קפיטליסטית עדיפה על...

תרבות ה-"חרטה" (תסלח לי על הקלישאה).

EverMan

New member
עדיף להיות מול מחבל מתאבד

ולא בתוך בור גופרית , אבל ההשוואה לא נכונה - זו לא הבחירה. הבחירה היא בדרך המועדפת עליך - ופה אתה פושע.

Azazel

New member
פושע?!

זה לא קצת מוגזם? ובכל אופן זאת הייתה בדיוק הבחירה. תאמין לי, יש הרבה דברים שאני לא אוהב בשינוי, למשל התמיחה שלהם בכבישים פרטיים. בנושא מדינת הרווחה, אני תומך גדול מאוד, בחינוך ובבריאות לכל נפש. וגם הרווחה לנכים ולקשישים. מחוסרי העבודה הם עניין שונה, אנו צריכים להיאבק במעסיקי העובדים הזרים, ולתת את העבודות שלהם למחוסרי העבודה. אבל, אם מחוסר עבודה לא רוצה לקחת עבודה, האם המדינה צריכה לשלם לו? אני לא בטוח. הרבה שאלות קשות.

EverMan

New member
המדינה לא צריכה לשלם לאדם

שמסוגל לעבוד ולא עושה כן. אתה פושע כלפי עצמך , לא פושע מבחינת עבירה על החוק. אתה פוגע בעצמך בכך שאתה לא עושה את הדבר הנכון. אבל איך אתה יכול לתמוך בשינוי שהיא נגד רווחה באופן ברור למדי ?

Azazel

New member
כי היא הייתה גם...

בעד הרבה דברים שאני תומך בהם. כמובן שאני די מאוכזב מכל מה שקורה עכשיו, התפשרות יתר, סירוב העבודה לשבת וכו', אבל אני אופטימי. הייתי מעדיף שמצנע ירכיב את הממשלה, אבל זה מה יש.

EverMan

New member
אז תתמוך במצנע להבא ולא במפלגות

חד פעמיות ללא שום דרך. תקרא את המצע של העבודה מול שינוי ... יחי ההבדל הקטן.

Azazel

New member
אני חשבתי להצביע למצנע

אבל הוא היה נגד ממשלת אחדות בשום אופן. אני תןמך ממשלת אחדות.

סתם לעשות סלט פוליטי?

ימין, ימין קיצוני, חרידים ושמאל מתון? כל אחד מושך לדבר אחר. כמו שראינו ממשלה כזאת לא מתקדמת לשום-מקום.

Azazel

New member
מה לגבי ממשלת ליכוד שינוי ועבודה?

ועוד שאלה: איך עושים הקפצה כאן? אני שונה את המבנה של הפורומים פה.

EverMan

New member
ככה , קודם כל

הממשלה הזו תהיה ממשלת שיתוק , אני אתן לך קישור למטה - תרגיש חופשי לקרוא אותו - זו כתבה שלי על ממשלת אחדות כזו... בנוגע להקפצות , הודעה בת 3 ימים מפסיקה לקפוץ. במידהו השרשור אטרקטיבי - אני כמנהל הפורום יכול להקפיץ אותו.

למעלה