שלום אני עורכת סקר ו.......

Aerochick

New member
שלום אני עורכת סקר ו.......

אני אבקש בבקשה שאתם תענו
1)שם: 2)גיל: 3:המאכל האהוב עליך? 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? (lol) 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? (כי אם אומרים לי פריז תגוונו קצת אם אתם יודעים איפה חח). 6)הדבר הכי האהוב עליך? 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... תודה ויום נעים

queen man

New member
שלי..

1)שם: דור בהט 2)גיל: 14 3:המאכל האהוב עליך? פיצה 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? העיר שלי הרצליה 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? אמסטרדם,הולנד 6)הדבר הכי האהוב עליך? סרטים, ומזיקה.. 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... חוץ מqueen אז לד זפלין, ג'ף באקלי, רדיוהד, דיפ פרפל ,הביטלס, יס ,ג'נסיס, , קינג קרימסון, בלאק סאבת' ,הדלתות דריימ טיאטר ,פינק פלויד ,מטאליקה .. ועוד..

Serenity6

New member
..

1)שם: שלומית 2)גיל: 14.4 3:המאכל האהוב עליך? מרק כתום 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? (lol) ישראל זה רע =\ אבל אם כבר אז קיבוץ מעגן מיכאל. 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? ממ הולנד.. אמסטרדם בעיקר. מצטערת שאני לא כלכך ספציפית.. 6)הדבר הכי האהוב עליך? גשם וחורף 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם ממ נירוונה, אביב גפן, ביטלס, אירוסמית'..

bazmaster

New member
שלי

1)שם:אמיר פטרשבסקי הידוע בכינויו "פטר" 2)גיל:16 3:המאכל האהוב עליך?קורנפלקס עם יוגורט 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל?הגליל 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? ישראל 6)הדבר הכי האהוב עליך?שאלה קשה..אז אני מפצל את התשובה-תעופה בדם שלי,טיסנים בדם שלי, מוזיקה, נגינה, טיולים...ויש עוד מלא 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... לד זפלין סקורפיונס דיפ פרפל איירון מיידן דיו מיט לואף הלהקה שלי() דייר סטרייטס נצרת אירוסמית כרים פינק פלויד המי הרולינג סטונז עכשיו ישראליות: משינה היהודים מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר הלהקה שלי שוב....חחח אביב גפן שלום חנוך ברי סחרוף מאיר אריאל יזהר אשדות עברי לידר מספיק?

rainbow 1974

New member
אני

שם:חן גיל:16 המאכל האהוב עליך:המבוגר המקום הכי אהוב עליך בישראל:כל מקום שיש בו עצים ושבילים.. המקום הכי אהוב עליך בעולם:דיסני וורלד הדבר הכי אהוב עליך:מוזיקה! זמרים:אודיוסלייב, סאונדגרדן, אליס אין צ'יינס, אליאן אנט פארם, סטון טמפל פיילוטס, נירוונה, וייט סטרייפס, רמשטיין, פי ג'יי הארווי(הזמרת היחידה שאני מסוגלת להקשיב לה), פיול, סונטה ארקטיקה, אירוסמית', קווינס אוף דה סטון אייג', גרין דיי, דה מארס וולטה, גאנז אנד רוזס, סיסטם אוף א דאון, סטאטיק אקס, מגהדאט', ג'ף באקלי, אואזיס, ספייסהוג, סטיל דרגון, סטילווטר, טמפל אוף דה דוג, ויג וואם ובטח יש עוד אבל שכחתי..

I n n u e n d o

New member
אוקי

1))שם:דורין 2)גיל:19 3:המאכל האהוב עליך?שניצל 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל?הבית שלי 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? מנזר שיש בהרים של בולגריה 6)הדבר הכי האהוב עליך? הפורומים שלי
7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם? סטינג,ג'ים מוריסון..

אוקיי -

שם - מעין. גיל - 15. מאכל - פיצה. מקום בישראל - ת"א - שנקין, דיזנגוף. דבר אהוב - לצייר. זמרים - ביטלס, ארוסמית', ג'ון לנון, בוב דילן, אביב גפן, נירוונה, יו 2, סטינג, הפוליס, בוב מארלי, בי ג'יז, סיסטם אוף א דאון, כוורת, נושאי המגבעת, ויש עוד - אבל אני לא זוכרת.

אדומה2

New member
בוא נראה:

שם: יעל גיל: 30 (האם אני טועה או שאני הכי זקנה פה בפורום?
) מאכל אהוב: סושי סושי ועוד קצת סושי מקום אהוב בישראל: ת"א, אבל גם הצפון מקסים וגם הדרום, אבל ת"א זה הבית מקום אהוב בחו"ל ואיפה: רומא, פיאצה נאבונה, אפשר ביום ואפשר גם בלילה הדבר הכי אהוב עליי: אין רק אחד, יש הרבה, וחבל לנסות לרשום פה הכל... זמרים אחרים אהובים: כן, התשובה היא בערך כמו בסעיף הקודם

אנוכי

1)שם: ליטל. 2)גיל: 13 וחצי. 3:המאכל האהוב עליך? חסה.
4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? (lol) אממ..קניון עזריאלי(?) 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? (כי אם אומרים לי פריז תגוונו קצת אם אתם יודעים איפה חח). לונדון! 6)הדבר הכי האהוב עליך? הדיסקמן שלי. 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... ג'ון לנון, ג'ים מוריסון, קורט קוביין, ורינגו סטאר (הייתה לו קריירת סולו מצויינת).

התשובות שלי

1)שם: ענבל 2)גיל: 14 3)המאכל האהוב עליך? האוכל של אמא =] 4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? מממ חוץ מהעיר שלי רעננה אז אני אוהבת את כל איזור הצפון נראה לי 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה? זה קצת קשה.. לא נראה לי שהייתי במספיק מקומות כדי להחליט אבל תמיד רציתי לבקר באנגליה 6)הדבר הכי האהוב עליך? לשיר לרקוד ולשמוע מוסיקה 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום? כל מיני.. : a-ha alphaville bryan adams duran duran guns & roses spandua ballets wham (וגם את ג'רג' מייקל בפרט)

Y n 2 5

New member
נשבע לך,

שלא חלמתי בימי חיי שיש כזה אדם שאוהב קווין, אבל גם אוהב אלפאוויל. פור גאד סייק !!! יש דבר כזה!!! אני בהלם !!!

האמת..

חלק מהמוזיקה שאני אוהבת זה דיי בזכות אחותי הגדולה.. אלפאוויל אחת מהלהקות.. אבל רוב הלהקות שאמרתי אני אוהבת רק 4 או 5 שירים שלהם.. חחח פעם גם אני לא האמנתי שאנשים בכלל מכירים את אלפאוויל

Y n 2 5

New member
הנה אני מכיר

את אלפאוויל... וגם יכול לתת לך ביוגרפיה מלאה עליהם. פעם היה לי שיגעון עליהם, בגלל Forever young שאני זוכר, סבא שלי בכה כששמע את השיר, וטען שבגרמנית זה יותר יפה (זה נכתב במקור בגרמנית). אבל עבר זמן מאז, ואני לא יודע מה איתם היום, אם הם קיימים, וכו'. זה ההבדל בין מוסיקה אמיתית (רוק), לתופעה חולפת (פופ). אני הקטן, עדות לכך.

../images/Emo6.gif

forever young זה שיר ממש יפה.. גם לי היתה תקופה שהייתי משוגעת עליהם. הייתי נכנסת לכל מיני אתרים ותמונות. אבל ממש לא ידעתי שהמקור היה בגרמנית.. הוא היה שלהם בגרמנית או שהם חידשו אותו? אכן.. אני מודה שאתה צודק. כל להקות הרוק שדרו הרבה יותר שנים מאשר להקות הפופ.. למשל הרוב מכירים רק 3 להיטים של אלפאוויל ויותר מזה לא.. (אני מניחה שאתה יודע לאיזה אני מתכוונת ואני לא צריכה להזכיר אותם) מאשר קווין ולהקות רוק אחרות שאנשים מכירים המון שירים.

Y n 2 5

New member
אכן,

אלפאוויל זוהי להקה גרמנית במקורה והשיר נקרא במקור "Für immer jung". השיר נכתב על מלחה"ע השניה, כך שכן, זה שלהם. שימי לב בכל זאת למשהו, שהלהיטים הללו, הבודדים שנשארו, הפכו לקלאסיקה כמו ביג אין ג'אפאן ופורהבר יאנג וכו', וזה לא בשל "איכותם" המזעזעת, (עייני ערך סינתיסייזר של האייטיז, שזה כמו סד של תליין אכזרי במיוחד), אלא בגלל ששאר השירים שלהם נשכחו, והם הרי היו גיבורי תרבות, אז זה מה יש...

למעלה