שלום אני עורכת סקר ו.......

את זה ממש לא ידעתי..

שהם בתחילת דרכם שרו בגרמנית.. וש forever young נכתב על מלחה"ע השנייה..? אחרי שחזרתי על המילים בשיר אני עדיין לא מוצאת את הקשר למלחמה. גיבורי תרבות לא הייתי אומרת עליהם אבל באמת השירים שהזכרת וגם sounds like a melody הם שירים שכולם מכירים ואוהבים (השיר jerusalem הוא גם שיר מאוד חביב:] ) זה רק אני או שפתחנו פורום אלפאוויל קטן בתוך פורום קווין?

Y n 2 5

New member
והנה אני חוזר לקווין

את יודעת ש"We are the champion", נכתב בעיקרון כאייקון הומוסקסואלי בוטה? נו, אני לא מוצא בו שום רמז כזה, אבל כן, ככה זה. בוודאי שלא תמצאי מילים מפורשות על מלחמת העולם, הם לא העיזו לעשות את זה בברלין של 83' ובוודאי שלא במזרח, אבל כל הקטע הזה שיהיה עולם טוב, וכל המילים היפות והדביקות שעטופות בצלופן מרשרש, זה הרי תמצית תרבות הפופ. וזה מה שעניין את דור הג'ינס גבוה-תסרוקת נפוחה-חולצות גולף מזעזעות. וכן, מה הבעיה שפתחנו פורום קטן פה? הרי פורום גדול של אלפאוויל, את יכולה לשכוח ממנו... אולי בעצם? את תהיי המנהלת, ואני ועוד שני המתנדבים שנמצאים פה מתחתיי נהיה החברים...

אוקיי

הנה עוד משהו שלא ידעתי.. טוב אתה חושף אותי לדברים אחרים. מנקודת מבט אחרת.. We are the champion?? אייקון הומוסקסואלי? ועוד בוטה? לא שמתי לב לזה :\ זה רעיון לפתוח להם פורום.. אבל אני חושבת שאתה מתאים להיות מנהל הרי אתה יודע עליהם יותר ממני זה ברור. בשבילי הם היו רק שגעון קצר. אני אשמח אם נפתח פורום והשניים מלמטה מוזמנים בחפץ לב

Y n 2 5

New member
אה, תודה...

אבל אני לא כריזמטי מספיק בשביל לנהל פורום... לכי על זה, ילדה !!!

Teo Toriatt

New member
באמת? לא ידעתי

לגבי WATC אני ידעתי שהוא נכתב כהתרסה של פרדי כנגד העתונות הבריטית הלא מפרגנת לאלבום האחרון שלהם (DATR) וזה שהלהקה כבר לא שווה הרבה. מאז אותו שיר ובמשך תקופה ארוכה הוא לא התראיין הרבה לעיתונות ודי אמר להם - לא אכפת לי מה אתם כותבים אנחנו עדיין הכיטובים לא סתם האלבות נקרה News of the world... (שם עיתון בריטי גדול) מאיפה הידיעות על זה שזה מקושר להומוסקסואליות? זה חדש לי, הוא אמר את זה איפשהו או שיש בטקסק משהו?

Y n 2 5

New member
כן, אני חושב

שגם ב"מומה", כתבו על כך, אבל איני בטוח. אני מתפלא על זה שלא ידעת את זה. מה איתכם חברי פורום? תתמכו בי!!!

אדומה2

New member
כן, גם אני לא שמעתי על זה אף פעם

אני יודעת את מה ש- Teo Toraitt יודע..... מומה? מומה הם בעיקר למוסיקה ישראלית, לא?....

Y n 2 5

New member
שוב, לא הייתי

שם הרבה זמן, אבל אם אינני טועה, הם גם כתבו על כך. והם גם על לועזי כותבים. אבל בלי קשר לכך, מי שסיפר לי על כך זה אדם בשם רובין הית`. הוא בערך בן 45 היום. הוא טען באוזניי, שהיה סטוץ של פרדי ב79`, כשהיה בערך בן 17 עד 20. (לא שאלתי פרטים, כי לא נעים...), בכל אופן, הוא סיפר לי שפרדי, זרק אותו אחרי יומיים, אבל לטענתו, פרדי דווקא חיבב אותו (זה לא סותר), וסיפר לו כל מיני דברים "מבפנים". ממנו אני שמעתי את הסיפור הנ"ל, אבל למיטב ידיעתי, כולם יודעים את העניין הזה, ואני מתפלא שפה לא שמעו על כך.

Teo Toriatt

New member
אז הלכתי ובדקתי

זה מעניין, מה מצאתי? שTheir biggest critics were the "good folks" from 'News Of The World' tabloid - זה נראה לי הקישור שהיה חסר לי לשם האלבום שהוא שםהעיתון שהזכרתי. בכל מקום שחיפשתי אזכור להיות השיר על הומוסקסואליות וכדומה כתוב שהוא אומץ על ידי הקהילה אבל בשום מקום אין התייחסות של פרדי או כל אחד אחר מהלהקה לנושא. ציטטוטי החברים כאןhttp://www.nationmaster.com/encyclopedia/We-Are-the-Champions

אתה צודק

למרות שאני לא מבינה על מה מדברים,גם אני שמעתי לא פעם על כך שהשיר טומן בתוכו רמיזות הומוסקסואליות.איפה גילית סטוץ של פרדי מרקורי?

Y n 2 5

New member
תודה, נוי.

פגשתי אותו באיזה באר בלונדון. את זוכרת שסיפרתי על ההצגה שהייתי בה? אז אחרי שהיא נגמרה הלכו כמה חבר`ה, מידידיו של חבר שלי לאיזה באר גייז בפינת אוקספורד סטריט, הצטרפתי אליהם, ואז אחד מהם הצביע על אותו אדם (רובין, אמרתי את שמו?), ואמר לי שזה המומחה מס` 1 לדעתו, לקווין, ואפילו היה סטוץ של פרדי. ניגשתי אליו והיתה לנו שיחה מאלפת, במהלכה, הוא לא הוריד את עיניו מאחד האיברים בגוף שלי, שהייתי מעדיף שלא לומר איזה הוא, אבל זה בסדר... לקחתי ברוח טובה.

לפי מומה..

אם המידע שלך מסתמך רק על מה שכתוב במומה מה שאמרת לא מדויק ב100% הנה העתק ממה שכתוב שם: ב-1977 יצא האלבום News of the World, שזכה להצלחה עולמית עצומה, והכיל שניים מהלהיטים הגדולים והידועים ביותר של קווין: “We Are the Champions”, שלווה בקליפ שצולם בתיאטרון לונדון, ו-“We Will Rock You”. שני השירים הכוחניים אומצו מיד על-ידי עולם הספורט, בהתעלמות מופגנת מהמסר ההומוסקסואלי שנמצא בין השורות בשניהם. בכלל, נדמה היה שהמעריצים הרבים של הלהקה, שנמשכו לגילויי המאצ'ואיזם שלה, העדיפו להתעלם מכל מסר חתרני של הלהקה, שאפילו שמה היה דו-משמעי (קווין הוא, מלבד מלכה, גם כינוי להומו).

Teo Toriatt

New member
מסרים הומוסקסואלים בWWRY

זה שיר של בראין,לא בדיוק הומוסקסואל... מצ'ואיזם? קווין? בשנות ה 70??? מישהו פה שתה נפט.... ב80 אולי אבל לא כשיצא השיר הזה ולא כשהוא היה מקום ראשון במצעדים השונים - ממש לא. Glam Rock? מישהו שמע על זה??? חוץ מזה גם ב80 היו גילויי מצ'ואיזם רק לפרדי להאשים את ג'ון במשהו כזה? או בראין?אולי לרוג'ר שיצא עם מלא דוגמניות אבל זה לא בדיוק מצ'ואיזם - זה ניצול הזדמנות :) מומה זה לא בדיוק מרור מוסמך לנושא לדעתי

Y n 2 5

New member
נו, הנה גם

הם אומרים. אבל שוב, אני לא שואב את המידע מהם. ידעתי זאת הרבה לפני, הם רק חיזוק לטענתי. ולמה בסבנטיז לא היה הומואים? אז הם היו בשיא כוחם ! לפני המפץ הגדול של 81`, שאז התחיל הבלאגן של האיידס.

Oukami Kun

New member
שיהיה...

1)שם: נדב 2)גיל: 14 3:המאכל האהוב עליך? צ'יפס
4)המקום הכי אהוב עליך בישראל? (lol) הבית שלי 5)המקום הכי אהוב עליך בעולם ואיפה..? (כי אם אומרים לי פריז תגוונו קצת אם אתם יודעים איפה חח). תאטרון הדומיניון בלונדון
ולונדון בכללי. 6)הדבר הכי האהוב עליך? מחשב, כנראה. 7)זמרים אחרים אהובים חוץ מהפורום/קומונות שלכם?..... יותר מדי
אבל בכללי- ביטלס, REM, נירוונה, קצת מטאליקה, פרימוס...

16 מרי לו

New member
me

1. רותם 2. 16 3. זאת שאלה קשה
... וואפל הולנדי (זה כמו פנקייק רק עם גלידה ועוד דברים מעל) 4. הבית שלי
5. אנגליה..? את כולה אני אוהבת....
6. הדבר הכי אהוב עליי??! דבר זה לא קצת ספציפי מדי!? חחחח
.. אני אוהבת מוזיקה סרטים לצייר ולקרוא. ולטייל בעולם. 7. רוק קלאסי. (ביטלס, יו טו, פינק פלויד, גאנז, לד זפלין) וגם עוד כמה כמו קולדפליי גרין דיי REM אירוסמית וכאלה..

למעלה