שלום, אני עכבר כחול מדבר!

ויימס

New member
אם נראה לך הגיוני לקרוא ספר שיצא

ב-98 לפני ספר שיצא ב-87, בבקשה. תיהני מפולחן השטן שלך. מי אני שאגיד משהו? בייחוד אחרי שהתברר לי שלא מגיע לי לחיות כי לא קראתי את אלים קטנים.

ויימס

New member
לפי התיאוריה שלה,

צריך לקרוא קודם את כל הספרים של סתמרוח, אחר כך את כל מוות, אחר כך את כל המכשפות, וכו'. וכך, למשל, תקרא את The Last Continent, יצא ב-98, לפני Equal Rites, יצא ב-88. וזה... נראה לכם... בסדר...? ועדיין אפ'חד לא הסביר לי למה מורט לא מקושר בקישור חלקי לאור מופלא ומעשי קסמים! אני יודעת למה! כי המדריך הזה... לא משהו!

Rincewind

New member
אממממם

אני די קראתי את הספרים בסדר שקניתי אותם, ודי קניתי אותם לפי הסדר של הסדרות. אבל די יצא שכמעט ולא יצא לי לקרוא שני ספרים מאותה סדרה ברצף, כך שקראתי גם בסדר כרונולוגי של יציאת הספרים וגם בסדר כרונולוגי פנימי של הסדרות. או משהו כזה.

Rincewind

New member
אווווווווו

גם לי יש חיבה אליך! או כמו שאומרים אצלנו בבסיס: כולי חמה!

זה לא התאוריה שלי!

זה מופיע באתר של דיסקוורלד! (כנסי לאתר, לכי אל "Books & Writings" ושם תראי "Discworld Reading Order Guides". הא!)

Rincewind

New member
האמת...

אני חושב שה"תיאוריה של האתר" פשוט נועדה להראות לך את הסדר הנכון של תתי הסדרות, לאו דווקא להכריח אותך לקרוא כל תת סדרה בנפרד. אני חושב שלקרוא כל תת סדרה לבד יהיה די משעמם, לא?

ויימס

New member
כן, גם אני חושבת.

בגלל זה אני לא אוהבת את השרטוטים הצבעוניים האלו, הם בכלל לא מראים לך את הסדר הנכון של כל הסדרה, רק של התתי סדרות.

ויימס

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

תעזוב כל עוד אתה יכול!!! (פורצת בבכי תמרורים) סתם, יהיה בסדר. יש פה איפה שהוא טקס קבלה.

קשקשנים..

אבל זה דוקא דבר טוב בקהילה. =) אני ירכוש ספר נוסף אבל זה יהיה בסתר. אנשים רעים בבית שלי לא אוהבים שאני קונה יותר מידי ספרים, (אני קונה כפייתי בכל הנוגע לספרים). בכל אופן ניתן לקוביה להחליט בשבילי...

אני התחלתי עם זה לאחרונה.

שמעתי על הקישקוש הזה ב'מיכאלה' (כן אני אחד מהמפגרים האלה) וביררתי, וקניתי את הספר (איש הקוביה) וזה דוקא משך אותי, ועכשיו אני נותן לה להחליט בשבילי כל מיני..

ויימס

New member
אני מעדיפה להיוועץ בספריי נגד מקקים

כשהוא מרסס ישר זה אומר כן, וכשהפקק נופל וכל הג'יפה נשפך לי על היד זה אומר לא.

למעלה