שלום, אני ק' ואני מכורה.

קאלרז

New member
שלום, אני ק' ואני מכורה.

מיום חמישי בערב בלי טלפונים-SMSים-מיילים לבן-כלבה לשעבר שלי. רציתי להודות למשתתפות כאן, שחיזקו את ידיי במידה לא מבוטלת. הרבה בזכותכן גנזתי וקברתי עמוק באדמה את התוכניות להתפייס איתו, שהיו גורמות לניצוץ אושר ריגעי, followed by עוד חצי שנה של ייסורים ובכי. מקווה שאחזיק יותר מיומיים.

קאלרז

New member
אבל

עדיין, כשאני הולכת לישון, אני מדמיינת שהוא מחבק אותי.

Betterfly

New member
../images/Emo24.gif

עכשיו דחקתי את עצמי ביניכם!!!!!!!!
יהיה טוב!!!! אנחנו כאן... שולחת לך חיזוקים ווירטואליים, כל הכבוד לך

וול..

אני חושבת שרוב הנשים שכותבות כאן הן במצב הזה. אני קצת אלימה בהצעות שלי בדרך כלל וממליצה במצבי בן כלבה מהסוג הזה להתגעגע אליו עד מוות (ולסלוח לעצמך על זה למרות שקשה ), אבל לא לראות אותו , לכתוב לו, לסמס לו, לפגוש אותו "במקרה" ולא לנסות לשמוע עליו ממקורות יודעי דבר... בעניינים הללו יש לי חוק קשוח : הימנעות! כמו אלכוהול וסמים. אותו יחס.

ועוד משהו

אני מתביישת לספר על מה אני חושבת בקשר למושא שלי... אם הייתי מספרת לכן, הייתן מציעות לי בחביבות לפרוש מהנהלת הפורום ולהתחבא בקצה השני של העולם. מה שמראה, כנראה, שאפשר לחיות בראש, ואפשר לחיות במציאות, בשתי התנהלויות נפרדות לגמרי.

Betterfly

New member
יאללה, לדעתי צריך לפתוח שרשור

מצחיק על מה כל אחת חושבת על שלה
הבעיה שהכי מטרידה אותי בעולם זה לחיות את כל זה בראש! את לא יודעת כמה בא לי לקום חופשייה ומאושרת (וגם פנוייה רגשית לקשר רומנטי
), נקייה ממחשבות טורדניות ומכאבי לב מ-י-ו-ת-ר-י-ם. אני למשל נזכרת בו בכל שנייה מהיומיום (היתה תקופה גם של חלומות), כמעט לגבי כל דבר אני מפנטזת שסיפרתי לו והוא הראה התעניינות
. או שהוא בא לבקר אותי בעבודה. ובכלל, שכל דבר קולי בעיניו
. עכשיו יש לי פנטזיות שכמובן בעוד כמה זמן, אחרי שאני אתגבר עליו, הוא ירדוף אחריי (יש אפילו מצב כזה, לדעתי הוא מחפש את אלו שלא רוצות איתו ומשחקות משחקים). god what a joke
מחר עושים לי מעין שיח בנות + כל מיני ממבו ג'מבו של אסטרולוגיה וטארוט... כן, אני יודעת, עצם ההתעסקות לא טובה, אבל אני אשמח לקצת שיתוף חוויות ואקבל על הדרך מפות אסטרולוגיות וכדומה (כמעט לכל מי שדיברתי איתה משום מה יש איזה אקס כזה בעברה, מוזר כי הוא הראשון שממש נדבק לי למוח, פתאום בגיל 24, אבל מצד שני אולי אני המקרה הכי קשה
). למען האמת, כל דבר שיש בו בשורה, גם אם אני לא מאמינה בו, עושה לי חשק לשמוע. אז אני ממשיכה לדבר על העניין עם חברות (בניגוד לכל הצהרותיי והבטחותיי) אבל... היום למשל מנעתי מעצמי להתקשר למרות שהייתי קרובה. התירוץ שלי היה "כל העניינים הלא פתורים שאני מרגישה שיש לי איתו" והשיחה שלא התקיימה מעולם שבוע שעבר, בגלל שהוא פשוט נפנף אותי ברגע האמת ובגדול.

Betterfly

New member
תוספת שעשתה לי הרגע צביטה בלב

בחיים לא יהיה לי אבא יותר יפה לילדים
. טוב, זה מפגר, אני יודעת.

יהיו לך יפים אם תרצי , נשמה...

מוכרחה לומר לך שאין שום מסטיקה בעניין הזה. השקפת החיים שלי קרה ורציונלית: מה שתרצי ותהיי מוכנה לשלם עבורו מחיר - תשיגי. עצתי בתור זקנה צינית? השיגי לילדייך אבא שיכול לדאוג לצרכים שלהם... ו...הוא לא חייב להיות האיש שלך....

Betterfly

New member
המממ...

לוקחת בחשבון, רושמת לי בפנקסון (לפעמים אני כן נותנת להיגיון קצת מקום...). יפים... אם אני אחפש עוד מאה שנה לא יהיה בחור שיעשה לי את זה במראה החיצוני כמוהו (פטיש לבחורים מעט נשיים, עיניים כחולות, שיער שחור, שפתיים דובדבנים). מחשבה: בעוד כ- 5 שנים, כשאהיה שבעת מערכות יחסים, ארים אליו טלפון ואבקש תרומת זרע.

קאלרז

New member
מדהים. אולי יצאנו עם אותו אחד.

"בן" זה השם הפרטי שלו ו"כלבה" זה השם משפחה? גם שלי נטה להתלהב ולהתרגש מכל דבר, וגם הוא רודף כאלו שאומרות לו "לא".

Betterfly

New member
חחחח אני חוששת שזה שם נפוץ מדי...

תצטרכי להיות יותר ספציפית
אני דווקא מאוד אהבתי את החיוניות והילדותיות שלו, חסר לי מאוד
הרדיפה אחרי בנות שאומרות "לא", ובעיקר הזלזול מנגד בבנות שאומרות "כן" לא יחסרו לי
ו... גם לא הנטייה שלו להתלהב מכל בחורה שנייה שהוא רואה.

אופס...הכי קטע

שאתן בטח מדברות על מישהו בראשית שנות העשרים... לספר לכן מה נעשה מכאלה אחרי עשרים שנה?

Betterfly

New member
המממ לא יעזור לך ../images/Emo6.gif

הבנאדם שאני מדברת איתו יהיה יפה כמו פסל יווני גם בעוד 20 שנה אבל יהיה... כל כך לבד או בתוך נישואים לא מאושרים. לדעתי. אני זו מערכת היחסים הכי ארוכה שהיתה לו, וגם זו נסחבה די בקושי.

לא דיברתי על המראה שלו יקירותיי

דיברתי על המהות. ומאחר שגם אני שמעתי שהייתי הכי משמעותית והכי ארוכה והכי חשובה...תנו לי להמשיך את המשפטים ששמעתי על עצמי? בלה...בלה...בלה.... על מילים לא משלמים מיסים. חביבותיי היקרות , יש לכן מושג מה שמעו הנשים שישבנן נצבט מולכן?

Betterfly

New member
חחחח

תני לי להדגיש: לא שמעתי ממנו שאני משמעותית (המממ.. אני משתדלת לא להרעיל את עצמי בכל מיני מחמאות ריקות ומזוייפות, אבל להוציא את הדברים שאמר לי בגנותי מהראש זה עוד קשה). אני יודעת שאני הראשונה ובינתיים האחרונה (היה לו רומן בן 3 חודשים מתישהו בשנתיים האחרונות..)

קאלרז

New member
דברי

רצוי לשבץ בתיאור אימפוטנציה מוחלטת ונשירת שיער עד להקרחה מלאה.

Betterfly

New member
אני בעד

מובטל, אלכוהוליסט, רווק שחי עם אמא (היה רצוי רווק בתול אבל לצערנו לא ניתן לקבל את הכל).

אכן אימפוטנציה ואכן קרחת

ואכן כרס .... אבל מאחר שהם גם מתחילים להלחץ נורא בגלל הגיל, את אשמה בזה כי לא עומד להם על מקומטת ומרופטת..הם מתחילים לצאת עם נשים צעירות לפעמים עד כדי גיחוך. אם קודם הם היו רעי מזג, אין לכן מושג מה עושה להם הגיל... בקטע הזה, הגברים היפים הם גם האיומים ביותר. וכמו תמיד, עדר של מכורות לאשליית אהבה מכל הגילאים עומדות לרשותם ומספקות להם מזון לכל צרכיהם. הגברים משתוללים (כי הם יכולים ) והנשים משתפות פעולה... ועל זה נאמר ונכתב: גבר מתאבד בקפיצה מהאגו לזין שלו... אוהבת אתכן.

קאלרז

New member
דיי, עכשיו אני סגורה שזה אותו אחד

הוא התחיל וצבט בכל ישבן. כולל של החברה הכי טובה שלי. מולי.

למעלה