יאללה, לדעתי צריך לפתוח שרשור
מצחיק על מה כל אחת חושבת על שלה
הבעיה שהכי מטרידה אותי בעולם זה לחיות את כל זה בראש! את לא יודעת כמה בא לי לקום חופשייה ומאושרת (וגם פנוייה רגשית לקשר רומנטי
), נקייה ממחשבות טורדניות ומכאבי לב מ-י-ו-ת-ר-י-ם. אני למשל נזכרת בו בכל שנייה מהיומיום (היתה תקופה גם של חלומות), כמעט לגבי כל דבר אני מפנטזת שסיפרתי לו והוא הראה התעניינות
. או שהוא בא לבקר אותי בעבודה. ובכלל, שכל דבר קולי בעיניו
. עכשיו יש לי פנטזיות שכמובן בעוד כמה זמן, אחרי שאני אתגבר עליו, הוא ירדוף אחריי (יש אפילו מצב כזה, לדעתי הוא מחפש את אלו שלא רוצות איתו ומשחקות משחקים). god what a joke
מחר עושים לי מעין שיח בנות + כל מיני ממבו ג'מבו של אסטרולוגיה וטארוט... כן, אני יודעת, עצם ההתעסקות לא טובה, אבל אני אשמח לקצת שיתוף חוויות ואקבל על הדרך מפות אסטרולוגיות וכדומה (כמעט לכל מי שדיברתי איתה משום מה יש איזה אקס כזה בעברה, מוזר כי הוא הראשון שממש נדבק לי למוח, פתאום בגיל 24, אבל מצד שני אולי אני המקרה הכי קשה
). למען האמת, כל דבר שיש בו בשורה, גם אם אני לא מאמינה בו, עושה לי חשק לשמוע. אז אני ממשיכה לדבר על העניין עם חברות (בניגוד לכל הצהרותיי והבטחותיי) אבל... היום למשל מנעתי מעצמי להתקשר למרות שהייתי קרובה. התירוץ שלי היה "כל העניינים הלא פתורים שאני מרגישה שיש לי איתו" והשיחה שלא התקיימה מעולם שבוע שעבר, בגלל שהוא פשוט נפנף אותי ברגע האמת ובגדול.