שלום אני רוצה לדעת איך מתלבשים כיום הגברים

oriel ahamud

New member
שלום אני רוצה לדעת איך מתלבשים כיום הגברים

הצעירים לכל אירוע שמגיעים בין אם זה אירוע חברתי. בין אם זה אירוע כל אירוע. כי אני לא רוצה להגיע למקומות חברתי מסויים ושכולם הסתכלו עליי בתור חננה או זבל. תודה.

goldy

New member
אני מתלבש ככה

חולצה גברית מכופתרת, ג'ינס או שחורים ארוכים. לא טי-שירט.

אוריאל אתה כזה חמוד ואני זומך עליך

/tapuzforum/images/Emo24.gifשתידע להתלבש יפה. אירוע ע צעירים, תבוא עם חולצת טריגו הדוקה לגוף ועם פייטים עדינים, מכנסי ג`ינס צמודים עם גיזרה תחתונה ונעלי ספורט בצבע אדום מט. תהנה אחי

הצמוד הפריע לך?

עם הפאייטים אתה בסדר?!

בעיניי זה הפוך

ברגע שלבד יש פאייטים הוא פסול מבחינתי (ממניעי תחזוקה וחוסר הרצון לנשור בכל מקום). אני אפילו לא אבדוק את הגזרה.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo45.gif!!!

גם לנשים זה לא משהו, אבל מתרגלים איכשהו. אבל באמת OO

eboy10

New member
תסלח לי, אבל אני חייב לציין

שלא מעט מהודעותך לקו בתסמיני הומופוביה וסטריאוטיפים שחלפו מהעולם עוד במיליון הקודם. הינך מתבקש לבדוק תסמינים אלו, להתקדם להווה ולחסוך מאיתנו (ממני - אדבר בשם עצמי) הערות כגון התגובה האחרונה שלך. תודה.

goldy

New member
../images/Emo32.gifלא יודע מה זה 'חלפו'

הם הרסו והורסים את חיי. אני מרגיש שייך רק במקום בו אין הומואים, או לחילופין הם מעטים כ"כ שהם נאלצים לעשות עצמם נחמדים (מחכים לשעת הכושר בה יהיו הרוב). הומואים בודדו אותי מהחברה כל חיי כי מה פיתאום אני לא זהה להם. בבגרותי אני סובל אותם רק כי הם עמיתים (ולא קיבלתי אותם לעבודה) ו-או כי הם בוסים (ואני זקוק לחיי החברה שמחוץ לאינטרנט). אשמח לספק לך קישורים לרשומותיי בהן את מפרט את הסיבות.

eboy10

New member
לא מרגיש בנוח?

אתה מרגיש כנראה בכלל לא רע אם אתה מרשה לעצמך להתבטא ככה בפורום שיש בו לא מעט הומואים. לא ברור לי איך הומואים הרסו לך את החיים, לא ברור לי איך הגעת להכללה כזאת נגד קהילה שלמה ולא ברור לי למה אתה מפלה אותה. גם לא מעניין אותי. בגלל שאני לא רוצה להגיע למקום נמוך בפורום הזה, אני רק אגיד בעדינות שיש תגובות שמעצבנות אותי ויש תגובות שהן ברמה כל כך נמוכה שאני לא מרגיש צורך אפילו להתייחס אליהן ברצינות. שלך היא מהסוג השני ולכן אין לי עניין לקרוא את רשומותייך המפורטות.

goldy

New member
אם אתה לא רוצה להבין את הצד השני

מדוע אתה מרשה לעצמך לתקוף אותו? איך זה שאתה צודק וזהו?

eboy10

New member
בקשת את זה.

אני מרשה לעצמי לתקוף אותך כי אתה מרשה לעצמך לתקוף אותי. ברור לי שאני צודק ואין בכלל וויכוח, אולי בסרט שאתה חי בו ההומוסקסואליות שווה ערך לנאציזם וכולם הרסו לך את החיים וכולם שונאים אותך ובלה בלה בלה... במציאות, המקום שרצוי שתעביר את עצמך אליו, זה לא נכון. קראתי כמה פוסטים שלך, כל אחד יותר הזוי ופחות מגובש מהשני. נשמע שיש לך בעיות ריכוז ובעיית השתלבות חברתית רצינית ביותר ואולי גם מעבר לזה, אבל אני לא אמשיך כי אין לי בסיס מאומת. מי שאתה עכשיו ואיך שאתה מדבר הוא תוצאה של נער שהלך לו 'לא משהו' בחיים והוא לא ידע איך לאכול את זה. אתה מרחם על עצמך כאילו כלאו אותך בכלוב ועלו לרגל כל זכרי העולם כדי לבעוט בך כשאתה למטה ולהתעלל בך. כמובן שהם הומואים או הומואים בהכחשה, אחרת הם לא היו עושים את זה.............. תתעורר קצת, לא רק לך קשה בחיים ואף אחד לא נולד עם "מרכיב המקובלות" שלך או כל מרכיב מיוחד אחר שעזר לו. אנשים בונים את עצמם וזה שאתה נכשלת במשימה לא אומר ש"גברים הם כישלון, נשים הן הצלחה". משפטים כאלה מעלים בי גיחוך. מרוב שאתה מאוהב בעצמך אתה בטוח שאם אתה נכשלת אז משהו דפוק בגברים בכלליות. אם לא מעסיקים אותך אז משהו לא בסדר במעסיק וחלילה לא בך, אתה הרי בסדר גמור. ואם אתה לא מקובל זה בגלל שכולם הומואים בארון בהכחשה ("אחוז הלא סטרייטים באיזור מגורי היה גבוה מאוד", הא?), כמובן. לא יכול להיות שהבעיה בך. אתה כל כך מרחם על עצמך שאתה כותב הודעות פרובוקטיביות רק בשביל תשומת הלב וכשאתה מקבל שמץ ממנה ישר אתה מתחיל לחשוף את "חייך הקשים" ואת הפוסטים הכי אישיים באמצע פורום שלא קשור בשום צורה לעניין. כהרחבה להודעה הקודמת שלי - יש אנשים שחושפים דעות שצורמות לי ואני מרגיש צורך להתווכח איתם על זה, אותם אנשים בדר"כ נראים לי אינטיליגנטים בצורה זו או אחרת ומעניין אותי באיזשהו מובן למההם חושבים בצורה שבה הם חושבים ואולי בסוף השיחה אני אעביר להם את דעתי והם יקבלו אותה. יש אנשים שלא שווים את האנרגיה בגלל שהם כל כך אטומים ואני יודע שאני לא אצליח לנהל איתם שיחה אינטיליגנטית. אתה אחד מהם. ואני מצטער בשביל עצמי שאני מדבר ככה למישהו שמבוגר ממני בכמה שנים ואני מצטער שאני צריך לדבר ככה בפורום. אבל כנראה שזה מה שאתה מחפש. קח אחריות על החיים שלך ותפסיק להאשים את כל מי שסביבך, אם הוא הומו או מרוקאי או לא יודע איזה שטויות כתבת בבלוג שלך.

goldy

New member
כנראה שאנחנו צריכים להתחלף

אותך ישנאו רק כי אתה קיים (הייתי מוסיף עוד דוגמאות אבל אין טעם), ואני אחיה במציאות בה "ללמוד לפעם הבאה" זה אשכרה הפיתרון. כולה חשבתי שזאת גאווה ללבוש צמוד, ותראו איך כולכם מחוממים עליי.

eboy10

New member
וואו, אתה משהו...

אני ביסקסואל אבל נניח שאני הומו. זה אתה ששונא אותי רק כי אני קיים! אף אחד לא שונא אותך על עצם קיומך אלא על התבטאויות שאין להן מקום, בטח לא בפורום הזה. לא "כולה חשבת", יצאת בהצהרות שהרסו לך את החיים ושהקהילה ההומוסקסואלית היא קהילה צבועה שאתה לא מרגיש איתה בנוח באשמתם, כי הם לא נותנים לך להרגיש בנוח. דברת ברוח כללית שצריך להפריד בין הומואים ושאר החברה. ועוד יותר מעצבן אותי שמישהו עומד מולך ואתה מתקפל. ברגע שמישהו אומר לך מה הוא חושב ישר אתה "בסדר, כולה אמרתי..". זה עוד יותר מוכיח שאתה אומר דברים סתם בשביל הפרובוקציה. אחוזר להתחלה - תחסוך מאיתנו. אוקיי? יייייייאללההההה.... ממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ביי.

goldy

New member
הייתי מפרט במיוחד בשבילך

הייתי מספק לך יופי של סיבות הנובעות מעובדות בשטח כפי שחוויתי אותן בעצמי. אבל אתה לא תקשיב. עצם זה שכתבתי "סטרייט" או "הומו" לא אומר שאני רוצה לעורר פרובוקציה. זה כמו שמישהוא יציע לי ללבוש חולצה וורודה עם V עמוק, ואגיב ב"מה תציע לי אם אני סטרייט?". האם גם אז מטרת שאלתי היא לעורר פובוקציה?

eboy10

New member
כן. וזה פתטי.

רק לאחרונה מישהו פה העלה תמונה של יהודה לוי לובש בדיוק את מה שתיארת ושאל איפה אפשר להשיג את זה - כבר שני סטרייטים שילבשו את זה. אני לעומת זאת לא אלבש חולצה ורודה עם וי עמוק. אתה תקוע עם תוויות מיושנות... אדם בגילך ועוד אחד שכנראה מתעניין באופנה אמור להבין כמה דברים בסיסייים. ומן הסתם אין לך מה לספק "יופי של סיבות" להומופוביה כשאתה מדבר עם ביסקסואל. אתה מביך את עצמך, כדאי שתפסיק. אבל בגלל שלא תפסיק - אני אפסיק. זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא.

למעלה