בקשת את זה.
אני מרשה לעצמי לתקוף אותך כי אתה מרשה לעצמך לתקוף אותי. ברור לי שאני צודק ואין בכלל וויכוח, אולי בסרט שאתה חי בו ההומוסקסואליות שווה ערך לנאציזם וכולם הרסו לך את החיים וכולם שונאים אותך ובלה בלה בלה... במציאות, המקום שרצוי שתעביר את עצמך אליו, זה לא נכון. קראתי כמה פוסטים שלך, כל אחד יותר הזוי ופחות מגובש מהשני. נשמע שיש לך בעיות ריכוז ובעיית השתלבות חברתית רצינית ביותר ואולי גם מעבר לזה, אבל אני לא אמשיך כי אין לי בסיס מאומת. מי שאתה עכשיו ואיך שאתה מדבר הוא תוצאה של נער שהלך לו 'לא משהו' בחיים והוא לא ידע איך לאכול את זה. אתה מרחם על עצמך כאילו כלאו אותך בכלוב ועלו לרגל כל זכרי העולם כדי לבעוט בך כשאתה למטה ולהתעלל בך. כמובן שהם הומואים או הומואים בהכחשה, אחרת הם לא היו עושים את זה.............. תתעורר קצת, לא רק לך קשה בחיים ואף אחד לא נולד עם "מרכיב המקובלות" שלך או כל מרכיב מיוחד אחר שעזר לו. אנשים בונים את עצמם וזה שאתה נכשלת במשימה לא אומר ש"גברים הם כישלון, נשים הן הצלחה". משפטים כאלה מעלים בי גיחוך. מרוב שאתה מאוהב בעצמך אתה בטוח שאם אתה נכשלת אז משהו דפוק בגברים בכלליות. אם לא מעסיקים אותך אז משהו לא בסדר במעסיק וחלילה לא בך, אתה הרי בסדר גמור. ואם אתה לא מקובל זה בגלל שכולם הומואים בארון בהכחשה ("אחוז הלא סטרייטים באיזור מגורי היה גבוה מאוד", הא?), כמובן. לא יכול להיות שהבעיה בך. אתה כל כך מרחם על עצמך שאתה כותב הודעות פרובוקטיביות רק בשביל תשומת הלב וכשאתה מקבל שמץ ממנה ישר אתה מתחיל לחשוף את "חייך הקשים" ואת הפוסטים הכי אישיים באמצע פורום שלא קשור בשום צורה לעניין. כהרחבה להודעה הקודמת שלי - יש אנשים שחושפים דעות שצורמות לי ואני מרגיש צורך להתווכח איתם על זה, אותם אנשים בדר"כ נראים לי אינטיליגנטים בצורה זו או אחרת ומעניין אותי באיזשהו מובן למההם חושבים בצורה שבה הם חושבים ואולי בסוף השיחה אני אעביר להם את דעתי והם יקבלו אותה. יש אנשים שלא שווים את האנרגיה בגלל שהם כל כך אטומים ואני יודע שאני לא אצליח לנהל איתם שיחה אינטיליגנטית. אתה אחד מהם. ואני מצטער בשביל עצמי שאני מדבר ככה למישהו שמבוגר ממני בכמה שנים ואני מצטער שאני צריך לדבר ככה בפורום. אבל כנראה שזה מה שאתה מחפש. קח אחריות על החיים שלך ותפסיק להאשים את כל מי שסביבך, אם הוא הומו או מרוקאי או לא יודע איזה שטויות כתבת בבלוג שלך.