שלום אני רוצה לדעת איך מתלבשים כיום הגברים

goldy

New member
אתה רוצה לקרוא למה

או שאתה רק רוצה לשלול את הלא-זהה לך?

מי שלל?

זה פשוט נשמע הזוי שההומואים הרסו לך את החיים חחחחחחחחח אוקיי ואשמח לשמוע את הדעה שלך .

חפירה אחת גדולה

מסקנותיי הכנות: אתה מראה כאילו כל עניין ההומואים סובב יותר מדי את החיים שלך. יותר מדי. באופן מחשיד. לדעתי אתה הומו מוכחש. החיים קצרים! תפסיק להוציא תעצבים על הקהילה, ותתמודד עם עצמך. =)

goldy

New member
אין ספק

שאם הייתי הומו חיי היו טובים יותר, אבל מי כמוהם יודע שנטיה מינית זו לא בחירה.

Cardian

New member
מה לובש גבר-גבר?

אתה יכול ללבוש עור של בעל חיים שהרגת במו ידך, זה מה שגבר אמיתי היה עושה. אני לא הומוסקסואל, ואין לי שום כוונות להיות אחד. אבל הם לא הרסו לי את החיים. ואפילו אם כן, הייתי אומר שבנאדם אחד ספציפי הרס לי את החיים, לא מגזר שלם. זה כמו להגיד שבגלל שדליק ווליניץ' גנב לי את האוטו, כל מי שהשם שלו מתחיל באות ד' הוא קוקסינל, יש לו קרניים והוא משעבד את הכלכלה העולמית. תחשוב טיפה לפני שאתה כותב משהו, אתה לא יודע במי זה יכול לפגוע.

goldy

New member
רק אחד?

הלוואי! מתברר שבכל מסגרת חברתית יש לפחות אחד, שממש לא נראה לו שאני יודע "בשביל מה צריך בנות כשאפשר רק בנים", אז הוא מוודא שהמציאות היחידה שאכיר היא אינטרנט. כן; גם היום כשאני עוסק בתחביב "לחפש עבודה". כנראה שאני חייב לשקר לעצמי שנטייתי זהה לשלהם או שמה פיתאום אני קיים.

מספיקקקקקקקקקקק!

אבל פה זה לא הבלוג שלך, פה יש אנשים שקוראים אותך ולא אוהבים ומבקשים ממך בעדינות רבה לכבד את המתחם הציבורי. אז נא לכבד, תודה.

goldy

New member
בבקשה תרשי לי לכתוב את דעתי../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif

לדעתי צמוד זה להומואים. האם כרגע עברתי על החוק?

לא מבינה את הצורך התמידי להתנצח

גם אתה וגם אני מבינים שהמטענים שאתה סוחב איתך לא רלוונטיים בשום צורה לפורום. גם אתה וגם אני מבינים שאמרת את המשפט הזה בפעם הקודמת והגיבו לך שהוא לא מקובל. אז מה הקטע? כדי לצאת צודק או גבר גבר? יצאת. עכשיו מספיק.

goldy

New member
את מבינה את הקשר בין מה שטענתי למה שכתבת?

לדעתי צמוד זה להומואים. את באה וכותבת לי "תשתוק". כל תגובה אחרת גורמת לך להיות קשת הבנה. כשמנהל הפורום ימחוק את השירשור המיותר שאת גוררת אותי אליו את תסבירי איך זה לטובתך.

Shy Guy

New member
../images/Emo41.gifכאן הדיון הזה מסתיים.../images/Emo41.gif

אני לא אדם/מנהל שאוהב למחוק הודעות ואני לא רוצה להגיע למצב שבו אאלץ למחוק מספר הודעות כאן, לכן אני מבקש שמעתה נשמור על כבוד לשאר האנשים כאן. אני מסכים לחלוטין עם Cardian ועם נעלולללה. לא ארחיב מעבר לכך מכיוון שאני לא מעוניין שהשרשור הזה יתפתח לכיוון לא נכון.

כמה צעירים?

בסביבות 18 עד 23? ג'ינס ממותג ידוע (מותגים זה לא הקטע, פשוט הם בד"כ מייצרים את הגזרות האופנתיות ולא משהו מיושן), חולצה (T או מכופתרת, לא משנה) שהיא לא מתנפנפת ולא אוברסייז וסניקרס. זה מאוד תלוי איפה. לעבודה לא תתלבש כמו שאתה מתלבש למסיבה, ולמסיבה בבית לא תתלבש כמו לבילוי בפאב. ככה שקצת חסרים לי פרטים, אבל בגדול מה שתיארתי אמור להתאים.

Nimrodster

New member
הגעתי מהראשי - ומה לגבי 26?

עם חיבה לאלגנטיות אך חוסר רצון להתפס כחנון או שונה?

למעלה