שלום אנשושים..

2 כוסיות

New member
שלום אנשושים..

אני חצי חדשה כזה..חחחח רק פעם אחת רשמתי וזה..טוב קיצר לעניין!!! קוראים לי אנג'ל אני בת 14 כיתה ט.. אמ...ראיתי ת'פורום ונראה לי אחלה!!! אמממ אני לא הכי מקובלת בוא נגיד, אבל מסתפקת במה שיש, כיף לי עם מה שיש לי ו...זיהו =) עכשו בואו סקר קצר (בטח...)- 1. שם: 2. גיל: 3. כיתה: 4. חבר/ה: 5. כמה חברים טובים יש: 6. האפם מסתפקים במצב שלכם בחברה? 7. אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם? 8. מה הדבר שהכי גורם לכם אושר? 9. מה אתם הכי אוהבים לעשות? 10. נכון שאני מעצבנת? חחח לא היה לי מה עוד לרשום... =)

S H I L G I

New member
../images/Emo13.gif

1.שם-נטע 2.גיל-14 3.כיתה-ט' 4.חבר/ה-הכי טובה? או חבר מבחינה רומנטית? 5.כמה חברים הכי טובים יש לכם-אממ בסביבות ה7-8 פחות או יותר למרות שיש יותר שאני פחות בקשר איתן כי הן לא מהבצפר 6.כן פחות או יותר 7.לשנות? כן..הרבה 8.להיות מאושרת
9.לרכב 10.קראת את המחשבות שלי!

אני אני אני

*נדחפת* 1. שם: רבקה 2. גיל: 15 3. כיתה: י' 4. חבר/ה: מזתומרת? יש חבר.. 5. כמה חברים טובים יש: 6 ואני חולה עליהם
6. האם מסתפקים במצב שלכם בחברה? כן למה לא?! 7. אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם? לא. מי שלא מקבל אותי ככה יכול לקפוץ 8. מה הדבר שהכי גורם לכם אושר? האחיות הקטנות שלי
9. מה אתם הכי אוהבים לעשות? לישון... 10. נכון שאני מעצבנת? יכוליות
אבל העברת לי שתי דקות

gloom

New member
אני אני אני../images/Emo66.gif

1. שם:יואב 2. גיל:14 3. כיתה:ט 4. חבר/ה:אין- מחפש- פתוח להצעות 5. כמה חברים טובים יש: 5 6. האפם מסתפקים במצב שלכם בחברה?:די בום. אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם?כן 8. מה הדבר שהכי גורם לכם אושר?:להתנשק..... ולצחוק ולאכול סביח
9. מה אתם הכי אוהבים לעשות?:ביד 10. נכון שאני מעצבנת?: את כל כך מעצבנת שעוד שניה אני זורק את המחשב מהחלון בניסיון לחסל אותך

S H I L G I

New member
יואב..יוצא שאנחנו הבדדניקים היחידים

בחבורה בוא נעשה משהו יואב התנשא לי?

gloom

New member
*בקריאה נרגשת*כן* מושיט את יד שמאל*

*רושם
כי אין מקום בכותרת* עכשיו רק צריכים למצוא אולם את תמצאי אולם ואני יהייה שם עם טבעת ( אני מקווה שאם זה מאשך ההפתעה של קינדר לא אכפת לך, נכון
)

S H I L G I

New member
../images/Emo6.gif

אני מכירה אולם טוב צריך אבל 2 טבעות לא? אז אני כבר אביא תעגיל של ההליקס אתה תביא טבעת של קינדר

gloom

New member
החתול אכל את הטבעת../images/Emo66.gif

עכשיו כל הזמן יוצאים לו כדורי קינדר במקום כדורי פרווה
טוב אני יביא את שר הטבעות יש שם מספיק טבעות לכולם או שאני יביא טבעות בצל
מה את מעדיפה

S H I L G I

New member
טבעות בצל זה מסריח...../images/Emo5.gif

רק שתדע שאני דורשת אוכל צמחוני כשר בחתונה

gloom

New member
אז נבקש מויקי כנפו../images/Emo66.gif

שתביא לנו מק'נפו זה ממש טעים וזה בלי בשר את צמחונית

gloom

New member
ולמה את צמחונית../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

מאיפה את בארץ
אולי תקפצי לירושליים

S H I L G I

New member
סבבה תביא רדבול

תקרא בכרטיס האישי אני צמחונית מטעמי אידיאולוגיה אני חיפאית גאה

gloom

New member
למה רדבול../images/Emo35.gif עדיף אבסולוט../images/Emo66.gif

או פינלנדיה שתיהם חזקים וטובים - כמוך

gloom

New member
למה את צריכה כנפיים../images/Emo66.gif

אני יקח מונית של חאפרים בשבילך ואני יחזיק אותך על הגב כל הדרך לירושלים

S H I L G I

New member
גם אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מממממוווואאאאאאאאהההההההה!!

gloom

New member
אני יכול הרבה יותר זמן../images/Emo66.gif

קוראי לזה סיבולת לב ראה ושפתיים ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ
מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה