שלום אנשושים..

S H I L G I

New member
חח ושכחתי גם....

מממממממממוווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאהההההההההה

דיתוּש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!

gloom

New member
הכת אותי לשמן../images/Emo66.gif

שרק תדעו שהתמונה הזאת הוסיפה לי עוד 4 קילו ואני גם לא כזה נמוך.......

אני אני אני ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה, אנג'ל
. אשמח לענות על הסקר שלך: 1. שם: עדי 2. גיל: 17 וחצי. 3. כיתה: י"ב. 4. חבר: יש... והוא הכי מקסים בעולם
. 5. כמה חברים טובים יש: אמממ... לא כולל חבר שלי, חמישה חברים הכי טובים. 6. האם אתם מסתפקים במצב שלכם בחברה: כן, בהחלט. 7. אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם: כן. להיות קצת פחות חסרת ביטחון, פחות ביישנית והייתי רוצה גם להיות קצת יותר קשובה לעצמי [כי הרבה פעמים אני לא]. 8. מה הדבר שהכי גורם לכם אושר: יש כמה דברים: לעשות שיחה עם סבא שלי ולשמוע סיפורים מפעם, לחשוב על זה שהבנאדם הזה הוא בן 89 והוא כ"כ-כ"כ צלול ומדהים כפי שהוא, לעשות שטויות עם האחים שלי, ללכת מלחמת כריות וכאלה
ולשמוע מחבר שלי את שלושת מילות הקסם. אוחחח.
[חייבת לבקש סליחה מראש על הפלצנות שלי. שונאת את עצמי על זה לפעמים.] 9. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: ואוו, יש הרבה... אני אוהבת ללכת לים בשעה של השקיעה, אני אוהבת לעשות הליכות עם הצינית שלנו
, אוהבת לראות סרטים שעושים לי לחשוב, אוהבת לעשות שופינג [לייק הלווו
], לכתוב, לקרוא, לנגן [בעיקר על הפסנתר של סבתא ז"ל שתמיד עושה לי להיזכר בה], לשיר [בעיקר במקלחת
] ו... עוד הרבה דברים, אבל זה מה שעולה לי לראש עכשיו. 10. נכון שאנג'ל מעצבנת: לא, ממש-ממש לא, נהפוך הוא. ברוכה הבאה, מתוקה.
התל-אביבית :)

אולי עדיף שאני אענה..

זה עדיף מללמוד היסטוריה! שם: צינית גיל: 17 וחצי כיתה: יב'! חברה/ה: גם חבר וגם חברה, כדי שלא יהיה משעמם אף פעם! כמה חברים טובים: יש ומחלקם אני מרוצה מאוד
האם אתם מסתפקים במצב שלכם בחברה? כן אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם? אני לא רוצה להיות קנאית, ואובססיבית לפעמים, וגם לא רוצה להיות פסימית ולחשוב כל חיי שיהיה רק רע. מה הדבר שהכי גורם לכם אושר?
אהבה לא תזיק. ויש רשימה של דברים וזה כבר רעיון לשירשור אחר.. מה אתם הכי אוהבים לעשות? לישון! ולעשות הליכות עם התל אביבית שלנו.. לא שכחתי אותך מותק! לא! את ממש לא מעצבנת! תבורכי על היוזמה! ותשיארי כאן איתנו!

כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ברוכה הבאה אלינו!

שם: נעמה גיל: 12 ושלושת רבעי
כיתה: ז' חבר/ה: אין בינתיים, אם את מתכוונת לאהבה חברות טובות: שבע בערך אני מסתפקת אבל הייתי רוצה להיות קצת יותר מקובלת אני רוצה לשנות את הידיים שלי, ואת השיער שלי אני הכי אוהבת חתולים, ולצפות בתוכנית "השבט", ולהיות עם חברה שלי הכי הכי טובה אודליה (זה יענה לשאלות 8 ו9) ממש לא, אני חושבת שאת נחמדה

דיתוּש

New member
וולקאם וולקאם...

והנה גם אני אענה-
שם: יהודית (ג'וד/ית)
כיתה: מה 'כפת לכם?
חבר/ה:
הלוואי
כמה חברים טובים יש לי: משהו כמו 6
האם אני מסתפקת במצבי בחברה: כן, מאוד
יש כמה דברים שהייתי רוצה לשנות בעצמי-את זה שאני כל הזמן מתוסכלת ואת זה שאני כזו לא קולטת כלום...
הדבר שהכי גורם לי אושר: ציונים טובים (וזה לא בא לעיתים קרובות), נשיקה של בוקר טוב מידידים, חיבוקים, נשיקות בכלל, לראות אנשים מאוהבים
מה אני הכי אוהבת לעשות: לכתוב שירים
לא את לא ממש מעצבנת, אני אוהבת סקרים

QuEeN oF mE

New member
עכשיו אני..../images/Emo9.gif

שם: ויקי
כיתה: י"א
חבר: אין..
כמה חברים טובים יש? : בערך..5,6..
האם אתם מסתפקים במצב החברתי שלכם? : כן למה לא..
אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם? : אממ..כן אולי להתגבר עוד יותר על הביישנות שלי וקצת יותר בטחון עצמי לא יזיק אף פעם.
מה הדבר שהכי גורם לכם אושר? לא יודעת..להיות עם אנשים שאני אוהבת.
מה אתם הכי אוהבים לעשות? לצאת לבלות..לשמוע מוזיקה..לבלות עם החברים ולפעמים גם..לעשות כלום.
את מעצבנת? לא!

עמיתוש

New member
הממ.. יאללה! ../images/Emo6.gif

שם: עמית גיל: (מחר
) 15 כיתה: ט' חבר/ה: לא, אבל *אולי* בדרך
.. חברים טובים: הממ... *סופר* 4,5 אם אני מגרד ככה.. האם מסתפקים... *בלה בלה בלה*: כן.. לפחות כרגע
רוצה לשנות משהו בעצמי: כן, פחות עצבני ופחות ציני. הדבר שהכי גורם לי אושר: שמישהו/י (בד"כ זו היא
) סתם באה ומחבקת אותי... למרות שאני שונא קיטש את זה אני פשוט אוהב
. מה אני הכי אוהב לעשות: שאלה קשה... הממ.. להיות על המחשב - ולצחוק. ויש כאן שתי עדות מנהלות, ועוד אחת (דיתוש) שגם יודעת
. נכון שאת מעצבנת: נכון. סתם נו.. אל תקחי את זה קשה.. זה היה בצחוק
זה היה נחמד
.

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

1.שם:הדר 2.גיל:18 3.כיתה:י"ב 4.חבר/ה:לא 5.כמה חברים טובים יש:יש:) ממ.. 6 בערך
6.האם אתם מסתפקים במצב שלכם בחברה?כן. 7.אתם רוצים לשנות משהו בעצמכם?לא. נראה לי לפחות. 8.מה הדבר שהכי גורם לכם אושר?מוזיקה:) 9.מה אתם הכי אוהבים לעשות?לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה ובעיקר לישון!

למעלה