שלום אנשים טובים...

Artanis

New member
שלום אנשים טובים...../images/Emo140.gif

כמו שכבר אמרתי פה למטה...אני חדשה ..אני אשמח להצטרף לפורום וללמוד מכם וממני יש מקום לשבת?

סיריוס1

New member
כן, פה על הטריבונה...../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif

...נעים לחשוב שאנחנו במעיין מקדש לבן עם טריבונות לבנות, מעלינו שמיים צלולים ושמש זהובה כצוף הטל, מתחתינו ים כחול עמוק וחי של שמיים ועננים מתוקים כסוכר, מדי פעם אחד מאתנו צולל במעוף איטי למטה לחיי היום יום על פני כדור הארץ, וחוזר/ת במעוף כלפי מעלה, בחזרה מתוך הים התחתון כדי לנוח על טריבונה לבנה ורכה ולדון על ההה ועל דהה ועל מה נשמע... ברוכה הבאה !

Artanis

New member
../images/Emo9.gif תודה על התגובה סיריוס1

אך זה בכלל לא כמו שתיארת. שנכנסים ולומדים את החומר יותר לעומק...אתה מבין שזה לא ככה. אנחנו כולנו חיים על כדור הארץ ואיש אינו מתנשא על טריבונות לבנות ומשקיף עליך מלמעלה. כאנשים מודעים לעצמם ולאנרגיות מסביב, אנחנו מין הסתם מודעים לעובדה שאנחנו על כדור הארץ (גם...). זו טעות נפוצה...אתה מוזמן לגלות

בבקשה ענו בכנות

שבוע הבא אני הולכת למתקשר. פעם הייתי אצלו אך לא שאלתי את השאלות הנכונות. מרוב התרגשות הפעם אני רוצה לשאול שאלות לגבי האחים של אימי. שנספו בשוא.ה שמות מקומות וכו האם לדעתכם הוא ידע לענות לי? אנא תשובתכם בהקדם מאוד חשוב לי תודה בברכה מתמדת אלמוגית1.

סיריוס1

New member
לדעתי יש כל מיני...../images/Emo132.gif

...מתקשרים, יש שיכולים לקבל מידע מדוייק של שמות ומקומות ומספרים, ויש שמקבלים רוח ואהבה ועצות מעולות. תלוי מי המתקשר ומה הסגנון שלו/ה. אני ממליץ לך לא ללחוץ על המתקשר לגלות מידע של שמות ומספרים, אם זה יבוא לו אז זה יבוא לבד, בעזרת השם...

תודה סריוס מבקשת עוד עצה

איך אני נטענת אני רוב זמן שומעת בעיות של אחרים .וגם חווה לא מעט באופן אישי אנא עזרו לי מרגישהחלשה לעיתים

סיריוס1

New member
זו בעיה מוכרת, הרבה שאני מכיר...../images/Emo101.gif

...כל הזמן "כותל" לאחרים. זה קשה, כי זה כמו הפגזה קבועה. צריך להיות פחות עם אנשים, להתבודד. לאכול אוכל טבעי ובריא מאוד. ללכת למקומות שיש שם מיים טבעיים. או לשים מזרקת מיים בבית. להמנע מלצפות בחדשות או לקרא חדשות של עיתונים כל יום. להתרכז ביצורים החיים שיש ליד הבית כמו ציפורים, חתולים וכו'. ללטף חיות. לשתות הרבה. לשדר "רגש" של בטחון עצמי לזולתך. איך שתרגישי שאת חייבת לדבר עם חברה או אדם אחר, תתאפקי ותתני לעצמך משהו אחר במקום. תצחקי הרבה ! תראי סרטי קומדיה כל יום ותקראי סיפורים מצחיקים. בהצלחה !

אפשר "להידחף"????

אם כן אולי תענה לי? לרגע מצאתי שאם אני ממשיכה וקוראת כאן בפורום יש מי ששואל את השאלות הנכונות גם עבורי וכ"כ הזדהתי ....וכאן עם התשובה שלך.......... אז....אכן אחרי שהרגשתי "כותל" וחוסר יכולת יותר להכיל מועקות של אחרים - כי גם כך לא חסר לי משלי אז אכן בלי להיות מודעת ביצעתי כמעט את כל מה שהצעת אבל...... זה גורם לי להרגיש כ"כ ב ו ד ד ה כאילו שכחו אותי - לאף אחד אין צורך בי ללא ה"כותל"

kikona126

New member
טריבונה לבנה...

יותר מאוחר אני אחפש קישור לחלום שהיה בו קטע עם טריבונות לבנות, ולאחר מכן עוד חדר שהכל בו לבן... כבר הרבה זמן שאני מנסה לפרש אותו... אבל הטריבונה הלבנה בחוץ, (דרך אגב סביבה יש דשא...) ממש הזכירה לי את החלום הזה... לאחרונה יוצא לי לתקשר הרבה בחלומות...

סיריוס1

New member
אומרים שהגוף האסטראלי יוצא מהגוף....

...הפיזי בשעת חלום ועף לו בין המימדים וכל מה שחווה באמת באותם ממדים חלק מזה נשמר כזכרון בחלום. בסרט סופרמן , זה כאילו מישהו שחולם לעוף הלך לישון ומתוך החלום הוא חווה מציאות במימד מקביל וכך הוא זוכר אותה וכולם זוכרים אותו, במימד של הגוף האסטראלי. יש שבשעת חלום עושים משימות רוחניים בעולם, והגוף הרוחני שלהם יש לו יכולות מיוחדות כגון הזזת חפצים ודיבור עם אנשים כמו קול באויר או בראש... שעת השינה שלנו בעולם הזה הוא עירות בעולם הבא...

kikona126

New member
כן הגוף האסטרלי!

אני ממש אוהבת אותו... קל לגשת איתו לבחינות (במיוחד שהוא עושה את העבודה שלו טוב לפני הבחינות ומביא את השאלות... מי שניגש איתי שנה שעברה למבחן בקבלה יכול להעיד על כך... 3 שאלות מתוך 3 ! וידעתי ששאלה שהובטחה שתיהיה לא תהיה בבחינה...) הנה אחד הטיולים שלי - במקום בו הכל לבן... (מהחלק השני של החלום, אפילו שגם הראשון קצת מזכיר...) האמפיטאטרון ממש מזכיר את הטריבונות הלבנות שהזכרת למעלה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=210&msgid=96483350&FlagSybase=1

kikona126

New member
יש עוד הרבה מהמקום שממנו הוא בא...

אני חושבת שלאחרונה התחלתי ללמוד להבדיל גם בין החלומות האלו, של המסרים לאנשים אחרים...

סיריוס1

New member
אז למעשה את גם מתקשרת, בשיטה מקורית..

..ויפה: בעזרת חלום עבור אנשים אחרים. זה מדהים.

kikona126

New member
אפשר שאלה?

אתה יכול לתת לי דוגמאות לשיטות תקשור? אני לא מכירה הרבה... האם תקשור עם אנשים שעדיין בחיים, דרך חלום גם נחשב תקשור?

רשת קוסמית

כמו ברשת הטלפונים שאת יכולה להתחבר מכמעט כל מקום לכמעט כל מקום על פני הכדור ומחוצה לו, זה לא משנה אם יש לך טלפון מסוג כזה או אחר העיקר שיהיה בתדר ובחיוג הנכון וכבר את מתקשרת אני מכיר מתקשרת בצדפים יש המתקשרים בתמונות וצילומים ועוד

למעלה