שלום אנשים טובים...

טוספת והשלמה

אין הבדל להבנתי בין חיים למתים מפני שאת מתקשרת אנרגיה והיא אינה קשורה למצב צבירה רגעי כזה או אחר בסך הכל ברמות האלה אין ולא קיים זמן

kikona126

New member
לא קיים זמן, גודל וגיל ../images/Emo13.gif

היה מסר שהרגשתי שהיה מיועד לי פעם שפירשתי חלום למישהו אחר שקשור לתוספות שלך. אני אחפש את זה אצלי בפורום.

kikona126

New member
ועכשיו אני חוזרת איתך שוב לשרשור

הקודם שלי. מסוכן הבנתי שזה לא. ואני מקבלת את זה. מהתחלה לא חשבתי ככה, אלא גרמו לחשוש... אבל פה השאלה שלי היא שונה. כשאתה אומר מתקשרים עם צדפים ותמונות, משמעו שהדבר נעשה בחיי העירות. במודע. מה קורה כשזה נעשה מתוך שינה, לא בחלום צלול. כלומר בחלום שאינני מודעת לכך שאני בחלום, אני לא קובעת את השתלשלות הדברים בכזה חלום. איך אפשר לדאוג בצורה כזו לתקשור? במקרה ומגיעים לי חלומות שכאלו אני לא יודעת את זה, ואינני מתכננת את התיקשור. זה כאילו ואני מוקדנית שלפעמים מגיעות אליה שיחות טלפון שהיא צריכה להעביר, אבל אותן שיחות הטלפון מגיעות בהפתעה... אם כבר קיבלתי מסר היום אז למה לא להעביר אותו... "אני לא הורגת אנשים, אנשים הורגים את עצמם (צויין גם אוכלים את עצמם). אני מעמידה אותם במצבים מסויימים, ומי שישאר בחיים (שפוי) זה מי שיוכל לעבור מצבים שכאלו, זה מי שיצטרף אלי" אני אהבתי את המסר הזה, ושומרת אותו לעצמי לימים שנזדקק לו! (בעצם לכל יום לא?
)

כתשובה לשאלתך

הייתי מציע לך להתיחס לתשובתו של אפרים לברכת השבת הזו לגבי דרך ובנוסף אוסיף כזאת יצא לי לחלום ולחלום בתוך החלום היה לי תקשור ובתוכו גם נכנסתי לתקשור נוסף כשאני אומר שאני חולם, מי אומר זאת והאם הוא חולם בעצמו כרגע ומה היא עירות אם לא חלום אחר אם ברור לך שאת מוקדנית עבורם, מבחינתי זה בסדר ומקובל כי הם/את/אני אחראים על תמונת מצבנו האישי ובוחרים בהתאמה מלאה לצרכינו את מה לקחת ולקבל אל תוך עולמנו לכל יום ורגע אחר רגע

למעלה