שלום אנשים יקרים. (זה חשוב)

Doll19

New member
שלום אנשים יקרים. (זה חשוב)

אתמול דיברתי עם מישהו שהפחיד אותי בצורה רצינית. החלטתי להתייעץ איתכם כי אני מאמינה שתוכלו לעזור לי. בחור אחד שדיברתי איתו בצ'ט שטען שהוא לא יהודי ולא מוסלמי ולגבי נוצרי אין לי מושג אמר לי את הדברים הבאים: סוף העולם מאוד מאוד קרוב, כל הסימנים כבר באו, את תדעי שזה היום האחרון כאשר השמש תזרח ממערב ולא ממזרח, תנשוב רוח מהרי תימן, וכל אדם עם לב טוב ימות מיד, כל הרעים ישארו כדי לחוות את הרגעים האיומים שבו העולם נכחד, סוף העולם יהיה דבר נוראי וכ"ו. אני מבקשת ממכם, תגיבו וכמה שיותר. שתהיה לכולנו שנה טובה !

הכל בסדר גמור

את יכולה להיות רגועה
שנה טובה

Doll19

New member
חחח אתה מקסים איש הרוח ../images/Emo13.gif

שתהיה גם לך שנה טובה !

גיברת נכבדה!

כל דבריו של אותו אדם לוטים בערפל כבד,הלא דבריו סותרים את הדברים שכתובים בספרים על אחרית הימים,אי לכך הנך יכולה להיות רגועה.

אז מה?

ומי אומר לך שהדברים שכתובים בספרים על אחרית הימים אכן נכונים? גם בזמן שנכתבו אותם ספרים פקפקו בנכונותם. ומה קרה עכשיו? רק מפני שעבר זמן רב מאז הם נעשו נכונים?

אילו היית

טיפה אובייקטיוי הייתה יכול להשכיל את כולנו על הנבואות שכבר התקיימו , נו אבל אתה לא .

אני יותר אובייקטיבי ממה שאתה חושב

ודווקא בשל כך אני רואה את הדברים כהוויתם. ובאשר לנבואות שכבר התגשמו הרי שכל הברית החדשה מבוססת על טענות שישו הוא משיח בן דוד, בבחינת נבואה שהתגשמה ואני בוודאי שלא חושד בך כי טענה מסוג זו מקובלת עליך.

הייי בנאדם המשיח מגיע!!!

אתה לא מבין על מה אנחנו שמחים? סוף כל סוף השכינה תחזור למקומה הטבעי - בינינו! סוף כל סוף נהיה קרובים לשכינה - כאן בעולם הזה. סוף כל סוף ה' יתברך יחזור לדור בינינו. הרי מה אני מבקשת כל הזמן? מה החלום שלי? מה כל רצוני? על מה אני בוכה כל הזמן? להיות כמה שיותר קרובה לה' יתברך. אז איך אפשר לא להיות מבסוטים כשאנחנו יודעים שזה כ"כ קרוב?

תפסיק לצהול על אובדן עם ישראל

את מנת הייסורים שלנו כבר קיבלנו בריבית דריבית. השואה, הפרעות, הפיגועים ומה לא. אתה לא יכול להמשיך ולשמוח כל פעם שמפגעים בעם ישראל. עכשיו אנחנו צריכים לשמוע פעמי משיח בתרועות ובצהלות.

../images/Emo31.gifאם איכפת לך...

תפסיק ללכת בדרכי שונאי הדת למיניהם ולהכניס לאנשים מילים למקלדת. התגובה שלך ממש לא במקום. איפוא קראת שמישהו צוהל על אובדן עם ישראל? הגזמת! לא אהבתי את התגובה שלך. מאוד לא אהבתי.

ובכן אריאלה יקרה

בתחילת השירשור asaf2000 מצפה בכליון עיניים לבואה של מלחמת גוג ומגוג שיביא הרס וחורבן על ישראל בטרם יבוא המשיח. וכל שאמרתי הוא שצריך לקוות לטוב ולא לרע בתקווה שאחר-כך יהיה טוב. האם זאת שנאת דת? איפה את רואה כאן שנאת דת? את יכולה לא לאהוב את דבריי או את תגובתי, אבל מכאן ועד להטחת האשמה בשנאת הדת המרחק רב. מניין לקחת לך את העוז והחוצפה לכך?

עזבי אותך

מחובבי קונספירציות ובעלי דימיון הזויים למיניהם, לנו יש רבנים וצדיקים שמנחים אותנו בכל צעד ! הינך יכולה להיות רגועה לחלוטין .

למעלה