אליהו שמע קול דממה דקה
שלום מחפש, אל תחפש אלילים. חפש את אלוהי אברהם, אלהי יצחק ואלהי יעקב - הוא האלהים האמיתי, והוא ורק הוא יוכל להדריך אותך אל כל האמת, בקש ממנו תהיה ספציפי, אלהים מכבד אמונה ועונה בדרכים שלא מצפים להם. ראשית לגבי ישוע, חשוב שתבין ששמו הוא ישוע ולא ישו. אם תקרא לישו קשה לי להאמין שתקבל ממנו באמת מענה כי זה לא שמו(למרות שהיו דברים מעולם). השם שלו הוא ישוע, המשמעות של ישו היא קללה, ראשי התיבות של ימח שמו וזכרו(בעבר התחכמתי גם לזה ואמרתי יתברך שמו וזכרו, אך אין בזה ממש). בנוסף שים לב איזו אות הורידו מהשם, את ה- ע. אם תוריד מגופך את עיניך לא תראה, וכך כל מי שמכנה במכוון את ישוע בשם ישו, אכן לא רואה. ועוד דבר נוסף לגבי השם ישו, לא מופיע שם כזה בכל התנ"ך. השם ישוע מופיע בתנ"ך, המשמעות שלו ה' יושיע, והוא קיצור או שיבוש של השם יהושוע. בספר נחמיה למשל אפשר לראות שמכנים את יהושוע בין נון ישוע בין נון. זהו שם שהיה מאד נפוץ לאחר גלות בבל. ישוע הוא האמת הדרך והחיים(לא בגלל שאני אומר זאת, אלא בגלל שהוא אומר זאת), הוא המושיע שלך, שלי, של העם היהודי ושל כל שאר העמים, ישוע הוא המשיח והוא בהחלט מדבר עם כל מי שמאמין בו. אלהים דיבר איתי ומדבר איתי יום יום, כיוון שאני מדבר איתו, יש לנו מערכת יחסים. כשאדם מזמין את ישוע לתוך חייו, מודה שהוא סבל ומת בכדי לכפר על חטאיו. כשאדם מודה בחטאיו וחוזר בתשובה, ומבקש מישוע להיות לו למלך ואדון, רוח הקודש באה לשכון בגופו של האדם. כשאני שומע את קולו של אלהים, לרוב זהו כן משהו שאפשר לכנות כתחושה פנימית, שכן אני חש את הדבר מבפנים, אך זהו יותר מסתם תחושה פנימית. זאת תובנה פנימית שלא ניתן להטיל בה ספק כי אתה יודע שאתה יודע שאתה יודע שאלהים הוא זה שמדבר אליך. איך? ישנם מספר דרכים להבין שאלהים הוא זה שמדבר. אלהים מדבר דרך דברו, דבר ה'. תמשיך לקרוא בתנ"ך ובברית החדשה, זהו דבר ה', ואלהים ממש מדבר דרך הדבר. דרך נוספת בה ניתן לבחון שאלהים הוא זה שמדבר היא כשהוא מגבה את דבריו במציאות. למשל, ישוע אמר לי שעליי לנסוע למקום מסויים לפגוש אדם מסויים שיש לו משקפיים וצעיף אדום, ושעליי לתת לו ספר מסויים. צייתתי לקול הפנימי ששמעתי, הגעתי למקום המסויים, ראיתי את האדם הספציפי שישוע דיבר איתי עליו(ובאותו הרגע ישוע הוסיף ואמר אליי שזה הוא), ונתתי לו את הספר המסויים. והוא קיבל את הספר בשמחה. זאת דוגמא אחת מיני רבות. הרבה פעמים אלהים נותן לך פשוט לחוות אותו, את האהבה שלו, את הקדושה שלו, את החיים שלו(במיוחד כשאתה מהלל אותו), והוא מדבר אליך דרך חוויה איתו. נגיעה אחת של אלהים משנה את הלב של האדם ואת כיווני המחשבה שלו שנוגדים לרוב את כיווני המחשבה של אלוהים. דרך נוספת, כשאלהים מדבר אליך לגבי נושא מסויים שקשור לאנשים אחרים, הוא מדבר גם עם האנשים האחרים את אותם הדברים פחות או יותר(פחות או יותר כיוון שלאנשים שונים ישנם תפקידים שונים). כששניים או שלושה או יותר מקבלים את אותם הדברים מאלהים, אין ספק שאלהים דיבר ויש לציית. ישנם מקרים בהם ישוע מתגלה ממש כשאישות רוחנית, ישנם פעמים שהוא שולח מלאך(כמו שנשלח מלאך ליוסף בעלה של מרים), ישנם פעמים שזהו ממש קול פיזי ששומעים. והרבה פעמים אלהים מדבר פשוט דרך יצירתו, דרך הטבע. אלהים מדבר גם דרך אנשים, במיוחד דרך המאמינים בשמו של ישוע. הרבה פעמים הבאתי לפני אלהים שאלה ובתוכי כמו קיבלתי תשובה אך לא הייתי בטוח, ואז בא אח באמונה ואומר לי שיש לו דבר דעת מאלהים עבורי, ומה שהוא אמר זוהי בדיוק התשובה שלגבייה לא הייתי בטוח. חשוב מחפש אלהים, לפנות אל אלוהי אברהם אלהי יצחק ואלהי יעקב שיגלה לך את דרכו, שידבר אליך ושידריך אותך אל האמת שלו. בקש מישוע שיתגלה אליך. דפוק על הדלת והיא תפתח.