אוי תעשה לי טובה
למי אכפת עם איזה מלים כמה ילדים אמריקאים מזדהים? לך תבין אמריקאים היום .. מושפעים מהדבר הכי קטן .. חוץ מזה .. את youthanasia של מגהדת´ לא שמעתי, אבל LOAD אלבום מסריח דרך אגב .. ולינקין פארק בעצמם אמרו שהשאיפה הגדולה של הלהקה היא להגיע ל MTV ובלה בלה בלה .. ובכלל, לדעתי, כשמקימים להקה, לא צריך לעשות את זה בשביל להרוויח כסף ולא להתפרנס ולא כלום, צריך להקים להקה אם אתה רוצה להביע את הדעות שלך .. מחאה .. מחווה .. לא משנה מה .. כמובן שלהרוויח כסף זה לא כזה רע, אבל כשאתה מקים להקה שהבסיס שלה בנוי על מסחור ועל שינוי סגנונות בשביל הכסף ולא בשביל מה שהקהל מעריצים אוהב, או בשביל מה שאתה רוצה לנגן זה פשוט מסריח .. חוץ מזה .. רק לידיעתך .. ה"גיטרות" וחלק הכלים שאתה שומע בלהקות כמו לינקין פארק ואחרות .. זה לא תמיד כלים אמיתיים. זה לרוב איזה מכונה מסריהח שמפיקה את הצלילים. אגב.. להופיע מ"מדיום" מסוים זה לא נקרא מסחור, ויש כל כך הרבה להקות שהן לא ממוסחרות, את רובן אני מכיר בכלל .. מהאינטרנט ומכל מיני אנשים שאני מכיר .. ואם למשל נקח את NOFX .. שיש להם קליפ ב MTV .. זה לא אומר שהם ממוסחרים, מה הם סה"כ עשו? מכרו איזה כמה קליפים מסריחים ל MTV, זה לא אומר שזה ממסחר אותם, הם לא שינו את הבסיס המוזיקלי שלהם בשביל אף אחד, ובמיוחד לא בשביל כסף .. הם עדיין מנגנים מה שהם אוהבים .. וככה גם רוב הלהקות שאני שומע