שלום אנשים

the para 14

New member
שלום אנשים../images/Emo24.gif

הייייי אני חולה על לינקין פארק בלינק סאם ועוד, אם למישהו בא להתכתב איתי אז....סבבי בבי (אני בת 14) בה בי

שנורקל

New member
פשוט בושה...

לינקין זו חרא של להקה! מה ההתלהבות מהלהקה תואמת באקסטריט בוייז הזאת!!!

the para 14

New member
חוצפה!

לאאאאאאאאאאאאאא לינקין פארק הם אחלה להקה! הם בכלל לא פופ ואתה או את סתם מגזימים! הם טובים! יותר נכון מעולים!!!!!

American_Psycho

New member
לא

הם גרועים וממוסחרים, והם גם ממש לא קשורים לפורום הזה, אז בואו נעזוב את הנושא..

Greenies

New member
מסחור../images/Emo130.gif

אני לא מבינה מה הקטע עם "ממוסחרים"... מי שרוצה להתקיים בימינו חייב להתמסחר לפחות קצת, אחרת איך תדעו שהוא קיים? וחוץ מזה, ממה הוא יחיה? אז יש את אילו שעושים מוזיקה בשביל הנשמה, ויש את אילו שעושים מוזיקה בשביל הנשמה ובדרך גם מרוויחים קצת כסף, וזה לא בהכרח רע. חוץ מזה, american psycho זה מהספר בעל אותו שם?

Sham 69

New member
בולשיט

להקה אמיתית צריכה לעשות מוזיקה נטו בלי שטויות ובלי מסחור, לנגנים שלה צריך שיהיה לפחות טיפת כבוד ושהם יעשו מוזיקה בשביל המוזיקה ולא בשביל הכסף. אתה רוצה לעשות מוזיקה בשביל הכסף .. לך תעשה פופ .. ולינקין פארק עמוק במיינסטרים, חרא של להקה, אין לה טיפת כבוד למוזיקה שהם עושים, הכל בשביל הכסף, אם ה"מודה" תשתנה אז סביר להניח שהם ישנו את הסגנון שלהם חוץ מזה .. אני אישית לא סובל את לינקין פארק בגלל המוזיקה, לא בגלל שהם ממוסחרים ..

Greenies

New member
איך אתה יודע

איזה כבוד יש ללינקין פארק??? טלפתיה? הם דווקא מצהירים שהמוזיקה שלהם באה כתוצאה מסבל אמיתי ומחאה... אולי אנחנו פה לא מבינים את זה, אבל כנראה יש סיבה לזה שכ"כ הרבה ילדים אמריקאים מזדהים עם מה שהם אומרים... ומה עם להקות שכולם אמרו שהן התמסחרו אבל יצאו להם דברים ממש טובים? למשל youthanasia של מגאדת´ או load של מטאליקה? שוב, צריך להבדיל בין מוזיקה לבין כסף. למוזיקאים לעשות מוזיקה זו גם עבודה, לא רק תחביב - והם צריכים לחיות ממשהו. וכל להקה שאתה מכיר הופיעה מאיזשהו מדיום, לכן היא בצורה זו או אחרת ממוסחרת... חוץ מלהקות ממש לא מוכרות, ואז הם צריכות לפנות מקום שבו היה אפשר לעשות מוזיקה לטובת "day job" ממנה הם יוכלו לחיות. תאהב או לא תאהב מוזיקה שמישהו אוהב, זה לא צריך להיות משיקולי כמה כסף הוא עושה מזה.

Sham 69

New member
אוי תעשה לי טובה

למי אכפת עם איזה מלים כמה ילדים אמריקאים מזדהים? לך תבין אמריקאים היום .. מושפעים מהדבר הכי קטן .. חוץ מזה .. את youthanasia של מגהדת´ לא שמעתי, אבל LOAD אלבום מסריח דרך אגב .. ולינקין פארק בעצמם אמרו שהשאיפה הגדולה של הלהקה היא להגיע ל MTV ובלה בלה בלה .. ובכלל, לדעתי, כשמקימים להקה, לא צריך לעשות את זה בשביל להרוויח כסף ולא להתפרנס ולא כלום, צריך להקים להקה אם אתה רוצה להביע את הדעות שלך .. מחאה .. מחווה .. לא משנה מה .. כמובן שלהרוויח כסף זה לא כזה רע, אבל כשאתה מקים להקה שהבסיס שלה בנוי על מסחור ועל שינוי סגנונות בשביל הכסף ולא בשביל מה שהקהל מעריצים אוהב, או בשביל מה שאתה רוצה לנגן זה פשוט מסריח .. חוץ מזה .. רק לידיעתך .. ה"גיטרות" וחלק הכלים שאתה שומע בלהקות כמו לינקין פארק ואחרות .. זה לא תמיד כלים אמיתיים. זה לרוב איזה מכונה מסריהח שמפיקה את הצלילים. אגב.. להופיע מ"מדיום" מסוים זה לא נקרא מסחור, ויש כל כך הרבה להקות שהן לא ממוסחרות, את רובן אני מכיר בכלל .. מהאינטרנט ומכל מיני אנשים שאני מכיר .. ואם למשל נקח את NOFX .. שיש להם קליפ ב MTV .. זה לא אומר שהם ממוסחרים, מה הם סה"כ עשו? מכרו איזה כמה קליפים מסריחים ל MTV, זה לא אומר שזה ממסחר אותם, הם לא שינו את הבסיס המוזיקלי שלהם בשביל אף אחד, ובמיוחד לא בשביל כסף .. הם עדיין מנגנים מה שהם אוהבים .. וככה גם רוב הלהקות שאני שומע

dansh

New member
ממוסחר או לא ממוסחר

LINKIN PARK היא להקת ראפקור מסריחה כמו כל שאר הראפקור(חוץ מRAGE אולי) חוץ מזה מה הקשר ביניהם לבין פאנק!?

Sham 69

New member
להקות כמו לינקין פארק

הרסו את השם של ה"מטאל". בMTV מגדירים אותם כמטאל .. וכל מיני אמריקאים מחוצ´קנים מקבלים רושם של "זה המטאל האמיתי" .. "זה הדבר הכי כבד שיש והכי איכותי וכל המגניבים שומעים את זה" עם הקצב הזה .. במשך השנים .. בגלל להקות ממוסחרות כאלה .. והסגנון המטומטם הזה .. המטאל ה"אמיתי" ישכח לאט לאט .. וזה מה שישאר לנו .. כל החרא הממוסחר הזה ב MTV .. זה רק נותן ל MTV יותר יתרון וכוח אם כל מיני אמריקאים מסריחים ימצאו עוד סיבה לצפות ב MTV .. ולאט לאט יבצרו עוד להקות מטאל .. וכולן ילכו ל MTV .. וזה יהרוס את הסצנה לאט לאט .. אבל דיי .. זה פורום פאנק .. לא אמורים לדבר על זה פה .. אז תנסי לא להגיב או משהו

voodoo

New member
אולי נהפוך את זה למסחר של להקות

פאנק ...אני מרגיש שלא מיצינו את העניין המסריח הזה כבר מליון פעם הא ? אבל זה נכון, למרות שאני לא מעוניין להתיחס להודעה למרות שיש לי דעה בנושא ... ובכלל מה הקטע של הפופ פאנק ? זה קללה ? למרות שזה סגנון מגעיל לא צריך לחרוש על זה יותר מידי ולהגיד שכל להקה שניה זה פופאנק למרות שנראה לכם שסבא שלהם מנגן יותר טוב עם התותבות שלו ...

Sham 69

New member
פופאנק

כשאני אומר פופאנק .. אני מדבר על הסגנון .. ולא קללה מסויימת ..

Fudghe_boy

New member
נופקס מאוד ממוסחרים

בכל חור בארה"ב יש חולצות פוסטרים נעליים וספרים שלהם

Sham 69

New member
אם אתה אומר ..

אז אולי הם באמת ממוסחרים מבחינה מסויימת .. אבל האמת .. שמסחור כזה, לא נחשב אצלי לפחות .. כמסחור ממשי כשאני מדבר על מסחור אני מדבר לשנות את הסגנון מוזיקה בשביל הכסף .. או בשביל הרייטינג .. אז מה שלהקות מוציאות חולצות וכו´? כמעט כל להקת פאנק הוציאה פוסטרים .. חולצות .. סיכות .. טלאים וכו´ .. כמו סאביומנס, כאוס יו קיי, אופריישן אייוי .. ועוד להקות שבחיים לא היית מעלה בדעתך "מה ?! הלהקה הזאת ממוסחרת?!" .. להוציא חולצות וכו´ זה לא ממש נקרא מסחור .. זה נראה פשוט .. להרוויח קצת כסף, מה רע? זה לא פוגע באיכות של הלהקה או משהו ..

Sham 69

New member
כמה תיקונים ..

בקטע של ה"זה נראה פשוט" .. אז בלי ה"נראה" .. "אני מדבר לשנות את הסגנון מוזיקה בשביל הכסף" .. תוסיפו "על" בין ה"מדבר" ל"לשנות" ..

Manic Subsidal

New member
לינקין פארק לא שינו סגנון

כי עד עכשיו יש להם רק אלבום 1... אז איך בדיוק הם שינו סגנון?

למעלה