אני אישית לא מזדהה איתם ובלי להעליב אמריקים מזדהים עם הרבה דברים בין היתר גם עם בריטני ספירס וזאת השפעה המונית...אני לא באה להגיד בריטני ספירס איכסה ...אני פשוט לא רואה את בריטני ספריס כזמרת ששרה מתוך כאב וכל הזיוני שכל אז אם זאת אותה השפעה אז...סליחה אבל האמריקנים קצת מצועצעים... ובקשר ללינקין פארק...אז...אני משדרת בהפסקה בבי"ס שלי ובכלל אני רואה גם מבתי ספר אחרים איזה אנשים שומעים אותם ועם כל הכבוד... אותם אנשים שמבקשים ממני לשים לינקין פארק מבקשים ממני לשים גם פופ מזרחית ...אני לא אומרת שלא כדי לחיות לפי המשפט(אני דווקא בעד): live and let live אבל אותם אנשים מסתכלים על אנשים ששומעים ...אני יגדיר את זה ככה מוזיקה שאני שומעת או מוזיקה אחרת כמוזרים אז איך אני יכולה להגיד שאני מזדהה עם לינקין פארק?! אני לא באה לרדת על אנשים ששומעים אותם ולא לתת ביקורת כי אחרי הכל זאת הדעה שלי..אבל...אבל הלהקה המסוימת הזאת הם מסוג הלהקות שלא ישמעו אותם הרבה זמן והם לא יתנו או יתרמו משהו... -שרון-
הרוב פה שומע מזרחית וטראנסים אבל אני לא מכליל כמוך בכלל כל העניין הזה האמריקאים ככה האמריקאים ככה יש מיליון ואחת להקות בארה"ב איך בכלל אפשר להכליל אני לא מבין את זה..