שלום אנשים!!!

lihi2k

New member
היי שירן!!

אני גם הייתי בגדוד שיגוע...אחוות פנאן אלון הראל הדריך אותי באתגר ואלעד חלפון הדריך אותי בקורס. באיזה אחווה היית?? מי הדריך אותך??

שלום אנשים!!!

מה המצב????? אני בטוחה שמאוד חסרתי לכם כאן בפורום...
(סתם ביצחוק...) אז הייתי בקורס חמישיות וטיול אתגר וחזרתי ליפני שעה בערך... היה שווה חבל"ז... נהנתי מיכול רגע.... הודעה מפורטת תבוא עוד מעט... בנתיים אני אעבור לי על ההודעות של השבוע האחרון... נועה.

lihi2k

New member
שלום!!!

אם את לא זוכרת אז קוראים לי ליהי ואני משבט איתן ראשל"צ!!! גם אני חזרתי היום מהקורס מסכם+אתגר... באיזה גדוד היית??? איזה אחווה??? ומי הדריך אותך???

היי!

אני זוכרת אותך אל תידאגי... הייתי בגדוד 3 (ט´אטו) באחווה 6 (הבולבולים) המדריכה שלי בקורס הייתה שירן
ובאתגר אלון הראל
היו איתי באחווה שתי בנות משבט איתן, חופית ולירז, שאלתי אותן עלייך אבל הם אמרו שאת קודם באתגר - בגדוד 1 או 2, ככה שלא היה סיכוי שניפגש... אז באיזה גדוד ואחווה היית והיו איתך אזורניקים? נועה.

lihi2k

New member
איזה מדניב

לא היו איתי באחווה מאזור... הייתי בגדוד 1, שיגוע....באחוות פנאן!! גם אותי הדריך אלון ארהל...איזה קול הוא....אלון המלך!!! הוא המדריך הכי טוב שהיה לי עד עכשיו...

אז את מאחוות פאנן...

אלון באמת מדריך ענק... הכי טוב שהיה לי, והוא גם חתיך חבל-על-הזמן... והשם פנאן ממש לא מקורי... גם בגדוד שלנו הייתה אחוות "פנאן"... היו כמה אנשים מאזור בגדוד 1, עדי ואוראל שהיו "הכוסיות של אור", ושירן, מורן, רני ויאיר שאין לי מושג מי הדריך אותם. מכירה אותם? נועה.

lihi2k

New member
אמ...

קודם כל השם פנאן בא ממנו...ככה שאחוות פנאן (גדוד שיגוע) זה השם הכי מקורי שיש... אני לא מכירה אף אחד מאזור.. לגבי אלון - אין לי מילים לתאר אותו...הוא פשוט בנאדם אדיר... אפילו המצאנו עליו שיר: לפי המנגינה של הדודה טובה: אלון שלנו הוא מדריך פצצה לכל דבר נותן עצה אלון שלנו הוא חתיך והוא נורא מצחיק תרים ת´מכנסיים אומרים לו כל הזמן אלון הוא מדריך פנאן.. שכחתי את ההמשך....

lihi2k

New member
נטעעעעעעע

באיזה גדוד היית??? באיזה אחווה??? ומי הדריך אותך???

lihi2k

New member
יא...

1...2..3 יא מניאקים (זכור לך??).... אותי הדריך אלון הראל (אחוות פנאן..) באתגר ואלעד חלפון בקורס...

חחחח

1,2,3 פנאןןןן ואי יכול להיות שאנחנו מכירות... איך את נראית? יש לך אולי תמונה? דרך אגב יש לי את אלון הראל באיסיקיו

lihi2k

New member
חחחחחח

אין לי אייסיקיו ואין לי סורק בשביל שאני יוכל לשלוח לך תמונה.. איזה קטעים עם אלון מגן ועם אלון הראל..... יש לי את המספר של אלון הראל אבל אין לי בנתיים אייסיקיו (יהיה לי עוד כמה ימים).. אני זאת עם העין (נכנס לי אבן לתוך העין וכל העין שלי הייתה נפוחה וקטנה) זוכרת??? איזה קטעים היה עם החזיר בר בלילה....

lihi2k

New member
אמ..

אין לי מושג מי את...יש לך תמונה??? תתארי לי אותך.. העין השתפרה אבל עדיין נפוח וכואב

אוף אני שונאת לתאר את עצמי...

ואין לי תמונה... טוף לא נורא אני גבוהה (מאוד) רזה, שיער שטני, עיניים ירוקות... כל הטיול הלכתי עם בוקסרים... אומר לך משהו?

למעלה