שלום אנשים!!!

lihi2k

New member
יא, נראה לי שאני יודעת מי את...

היה טיול שווה, נכון??? באיזה שבט את??? אוף, את לא יודעת איך אני מתגעגעת לאלון הראל....הוא המדריך הכי טוב שהיה לי אי פעם!!!

lihi2k

New member
אני משבט איתן, ראשל"צ

הכי באסה בטיול זה שהפסיקו אותו באמצע האתגר בגלל החום (אמרו שהיה יותר מ-40 מעלות..) הטקס בסוף היה מזה יפה!!! חוץ מהקטע שחשבו שאנחנו מפגרים ואמרו לנו לא להסתכל אחורה, ואז....מסיבה!!!!!!!

כן הטקס היה חבל"ז

אני הייתי הפריוקטורית של הכתובות אש :) והקטע הזה עם הצעדה ושאמרו לנו לא להסתובב היה מוגזם! מה זה? כמו בשואה!!!

lihi2k

New member
חחחח...

זה היה כלכך שקוף שאמרו לנו לא להסתובב....אפילו המדריכים התחילו לצחוק, האוכל היה שם הכי מגעיל!!! מה זה האוכל הזה??? איכס..(אופס, אסור להגיד איכס על אוכל..). היה להם רק פעם אחת שהאוכל היה טעים..שהם הביאו לנו בערב של הטקס שיפודים והמבוגר (סוף סוף משהו נורמלי)

דווקא היה אוכל סבבה!

אנשים כל הזמן באו בטענות -אוכל מגעיל, מקלחות מסריחות... די לבוא בטענות!!! היה אוכל - חבל"ז... ללקק ת´אצבעות... ודווקא את ה"על האש" לא אכלתי, ביגלל שרקדנו ברחבה ולא היה לא כוח לזוז לאכול, וחוץ מיזה המדריכים החמודים שלנו הביאו לנו מלא - מלא- מלא ממתקים ככה שלא היינו ממש רעבים
נועה.

lihi2k

New member
לפחות היה מקלחות!!!

אחרי כל האתגר...כולם מתמפלים על המקלחות...היה סבבה המדריך שלי בא מראשון לציון והביא נו שקית מלאה בחטיפים ובצ´ופרים מהשכב"ג... שחזרנו הבייתה, אז אמרו לנו לבוא לשבט..הלכנו ועשו לנו שם קבלת פנים כאילו זכינו במליון דולר...כל השכב"ג התנפל עלינו והיה מזה כיף!!!

agish

New member
../images/Emo163.gif כל הזמן צחקנו שואה

נטע אל תגזימי, זה היה מפתיע...זה היה פיגוז אבל לא שואה... את לקחת לי במקרה את רוג´ר?????????

Azurnik

New member
הלווו נועה שכחת את....

תותחני ווירוס(ערן סלוק) האזורניקים מגדוד 1 ו2...... ואחוות פנאן המקוריים זה האחווה שלי, שאין מה לדבר אנחנו נפלנו באחווה הכי בת זונה שאפשר, על השעה הראשונה כבר היינו מגובשים ובאתגר היינו עם אלון מגן שקיבל תדרוך מראש שמגיעה אליו אחווה של משוגעים.... גם הוא לא פראייר בכלל עשה איתנו דאחקות כל היום.................... למי שלא יודע מי אנחנו, אנחנו האחווה שעשו קידוש ביום שישי, ואני וחבר שלי גיל מאזור זה אלה שהרשג"וצית דיברה עלינו במסדר בוקר שישנו בחוץ ןעוד דבר אחרון, הקורס היה סבבה אבל זה היה כלום לעומת האתגר...........

כן.... איזה שרוט הוא....../images/Emo13.gif

וגם לאדם לא חסר... היה לנו בהתחלה איזה מישחק שצריכים להגיד בו שמות של סבתות, אז אדם אמר שלסבתא שלו קוראים חסיבה - ומאז קראו לאחווה שלהם "אחוות חסיבה"...
נועה.

איך היה בקורס?

אני יוצא לזה עוד שבוע (בתקווה שאני אמצא בן זוג עד אז) מה עושים שמה? מה צריך להביא?

הקורס דווקא לא היה משהו...

אתם גם יוצאים לאתגר וקורס ביחד, נכון? אם כן אז תחכה לאתגר ולא לקורס, כי הקורס די משעמם במיוחד אם אתה יוצא קודם אליו ורק אחר-כך לאתגר, כי ככה בקורס האחווה שלך עדיין לא מגובשת ואין לך אם מי להיסתובב ולהבריז מפעולות - רק עם הבן-זוג שלך... אז מה שעושים שם זה בעיקר לילמוד - מעבירים לך מלא פעולות כבדות - אינפורמיביות, איך בונים מערכים, פעולות, איך מתקשרים עם חניכים, איך בונים פרוייקט, איך מארגנים זמן ועוד, ועוד... זה די קשה ומשעמם כשהכל דחוס בשלושה ימים. נוסף לפעולות יש כל מיני היתנסויות של חניכים - פעולת בוקר טוב, לילה טוב, ערבי תרבות, פזחי"ם בין הפעולות, יש מלא מלא דברים והכל צפוף.. צפוף מידי... בין פעולה לפעולה נותנים לך הפסקה של מקסימום 10 דקות ואתה פשוט נירדם בפעולות... (שלא יראה מכל מה שכתוב למעלה כאילו סבלתי... בהכל חוץ מהפעולות היה ממש כיף, הייתה אוירה טובה, התנאים היו מצויינים (חדרים ממוזגים, שירותים מקלחות) האוכל היה לא רע, היה קיוסק והיה באמת סבבה) ומה צריך להביא? שום דבר מיוחד, מקבלים שם קלסרים עם חומר ודפדפת, תביא בעצם עטים, כי העטים במחסן - הדיו שלהם מהול במיים (איזה קמצנים!!!) אז הוא רק נוזל, מלכלך ולא כותב...
ותביא כמובן כפכפים כי הקורס הזה כמו קייטנה ואפשר חופשי ללכת עם כפכפים וגופיות... ודבר אחרון תביא איזה כרית מיתנפחת שיהיה לך יותר נוח לישון בפעולות...
נועה. נ.ב מה זה "בתקווה שאמצא בן זוג" ? אפשר לצאת בשלישייה, ובמקרה הכי גרוע תצא לבד זה ממש לא נורא, כי אתה מכיר שם מלא, מלא, מלא חברים חדשים.

י ע ל 2

New member
לא בהכרח...

אנחנו יצאנו לאתגר בפסח (שנה שעברה - אני שישסטית) ודרך אגב אנחנו היינו שלישיה... ובחופש הגדול בדיוק לפני שנה (בדיוק היום חזרנו הביתה..) היה הקורס מסכם בחווה.. ושם גם היינו שלישיה כי צרפו לנו ברגע האחרון מישהי.. והרבה יותר נהנתי בקורס.. האתגר שלנו היה בנגב ולא היינו עם כל הציוד על הגב בגלל שגם ככה המסלולים היו קשים והמדריכה נווטה לא טוב ונתקענו 4 בנות על הר.. היו קטעים אבל היה הרבה יותר כיף בקורס מסכם.. ולא הייתה לנו קבוצה גדולה ותוך יום כבר היינו דיי מגובשים.. ואל היה לנו למה להבריז כי היה לנו ה-מ-ו-ן זמן פנוי והיה ממש סבבה.. אני הרבה יותר נהנתי בקורס מסכם מאשר באתגר.. גם הייתה לנו מסיבה וגם גיחה שלא הייתה משהו וחזרתי לחווה באמצע מסיבות רפואיות.. ואפילו שהייתה לי דלקת גרון וחום גבוה נהנתי יותר בקורס.. כל אחד עם מה שהוא אוהב..

למעלה