שלום אנשים

מסקנות:

יש פה המון בנות 15. יש פה המון בני 22-23. מה שמעורר חשד מסויים אבל נבליג. אה. אני ליאור. את יכולה לקרוא לי...אבל אני לא אשמע אותך דרך המחשב. ואני פה כבר כמה זמן...אבל לא הרבה. ובדר"כ אני לא עונה הכי לעניין.
. פייייייי קאאאאאאא צ'וווווו !!!!!!!!

Cobe Anan

New member
באיזה ניסוי אתה משתתף בכלל?

כי התוצאות נראות לי קצת מטרידות לאחרונה...

תגיד...

אתה יודע שבכל פעם שיוסי ביילין מביא לך סטירת לחי מצלצלת אתה משתתף בניסוי כימי על האשכים שלך? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף? מוכן? נו קיבינימאט, מוכן או לא?!?!?
.

10...10 וחצי...תלוי בפקקים.

אני בכל מקרה נורא אשתדל דן כי אתה כזה כוסון. (המדוזה, חלומות בהקיציס, עונה שלישית כמדומני).

pain is MY love

New member
שלום שלום!!! ../images/Emo13.gif

אני מרינה, בת 19. חולה על הפורום הזה אבל גם נאלצת לוותר עליו הרבה לטובת הצבא... אני בטוחה שתהני פה. יום טוב שיהיה לך

Beyond Time

New member
ברוכה הבאה :)

אמיר, 19, חייל, ולמרות שיש לו יותר זמן מלשאר החיילים כאן (אני צריך להגיד ג'ובניק...?) הוא מוצא את עצמו בעיקר קורא, בעיקר משום שאין לו הרבה ניסיון בכל הקשור ל"מלחמת המינים" ועקב כך העצות שלו יצאו דלוחות משהו :p (כמו גם כושר ההתבטאות הלוקה בחסר שלו, תגובה רהוטה כגון זו היא לא אופיינית לו במיוחד :\) ובניגוד למשפט האחרון, לפני שהוא הופך את זה למגילה שלמה הוא מסכם כאן :)

Beyond Time

New member
עד שסוף סוף אני מרוצה ממה שיצא

את באה ושמה לי קונטרה??? פויה :\ אבל כן, נראה לי שלהבא אני אכתוב על עצמי בגוף ראשון (דא?!?!? :p)

Beyond Time

New member
אם ככה אז תודה

ואם היה נדמה שלקחתי את זה קשה - גם אם כן, רק בערבון מוגבל, זה בכל זאת אינטרנט :)

למעלה