שלום אנשים

We came in

New member
שלום אנשים

אהלן, אני חדש. כל הקטע של הפורום לא חדש לי ואנ ייודע בערך מה קורה פה אבל תפוז בהחלט חדשים לי אז אני החלטתי להתחיל פה. כמו שפינק פלוייד היו ההתחלה שלי, ככה הם יוהיו ההתחלה שלי פה. בכל מקרה, אני ארתור ואני מכור. כשהייתי קטן, אבא שלי הקריא לי לפני השינה את "החומה" ברוסית. המתנה הראשונה שאנ יזוכר היתה אותו אלבום על קלטת ומאז הכל היסטוריה. בכל מקרה, מקווה שאתם לא נושכים. צהריים טובים.

We came in

New member
סיוטים.

בהתחלה זה עשה. אחרי זה זה הפסיק ואכלתי את הסרטים שלי על החיים. אבל עכשיו כשהכל מאחורי, אני שמח שככה זה הלך. מה שלא הורג אותך, מחשל אותך. :)

itaikuskus

New member
נשמע ממש מעניין

סיוטים סטייל החומה. אני צריך לחוות כמה כאלה.

We came in

New member
LSD

אני ממש לא ממליץ, אבל זא תהדרך הקלה. אני עברתי את הדרך הקשה:)

itaikuskus

New member
עברנו בערך את אותה דרך

על פי הזמן שלנו על פני האדמה..ואם אתה מציג את זה ככה אני מניח שגם אני עברתי תדרך הקשה... לתפוס סרטים על פינק פלויד בהשפעת LSD (אני הכי רחוק שהגעתי זה THC וזה הכי רחוק שזה הולך להגיע) זה טוב ויפה שאתה ממש מתלהב מזה בגיל 15. לתפוס סרטים על פינק פלויד כשאתה לבד בלילה עם הפטיפון והאוזניות, או עם הדיסקמן כשהרגע קמת משינה באוטובוס וכל הרחוב נראה לך משונה, זאת כל החוכמה.

We came in

New member
לעע...

זה לא שאתה באמת יכול לבחור איזה דרך. פשוט התמזל מזלינו;) הממ...

itaikuskus

New member
אני חשבתי שאנחנו בכלל מדברים על

איך לא צריך סמים בשביל להנות מפינק פלויד.

נושכים ורבע

אבל בחיבוקים! בחום! באהבה!

We came in

New member
ציףציף....

אני קורא בפורום בלי להירשם אליו כבר כמה זמן ואני חייב להגיד שאני מעריץ אותך. מאיפה כל הידע הזה?! תבורכי... כל אחד צריך ציףציף בבית...

וואלה, תושדה ../images/Emo140.gif

הישדע הוא מזספרים, סזרטים, מגזינים, ראיונות, חשדשות ושמועות שונות ומשונות שמגיעות לאזני.

afon

New member
זה סימן שהגיע הזמן להפסיק עם תה

את מכורה!!!

We came in

New member
ישנונית!

זה רק אני או גם אתם נזכרתם בסעודה של הכובען המטורף? שפכת תה על המקלדת? מזל שלא טבלת שם את שעון הכיס שלך ומרחת עליו חמאה ;)

holo

New member
לא הבנתי אבל

למה ה ש' מופיעה? בגלל שהיא צמודה ל ד' אז זה מוריד יחד עם ד' את ש'?

Davidson

New member
גם לי זה קרה

עצה: לא לנסות לייבש את המקלדת עם מייבש שיער. המקשים נמסים וכו'. (אני מודע לעובדה שהייתי חסר ניסיון טיפש) הייתי צריך לקנות מקלדת חדשה בגלל העניין. מאז כוסות תה (או כל דבר נוזלי אחר) לא מתקרבות לאיזור.

למעלה