שלום אנשים

One Echoe

New member
לי זה קרה פעמיים.

פעמיים הלכו לי מקלדות. פעם אחת זו הייתה מקלדת של מייקרוסופט שעלתה לי 350 שקל!#@ מאז אני משתמש בTEACH, מקלדת שעולה 70 שקל והיא יותר טובה מהיקרה ההיא. אחלה מקלדת ציף. תקני אותה! באופיס דיפוט=]

אבל יש לי מקלשדת יפה של IBM

בצבע שחור, ואני לא רוצה להחליף אותה. אני מעשדיפה לנזסות לתקן את זאת. עישדית אמרה משהו על זספריי מגעים??

microbe15

New member
מנסיון

צריך לחכות קצת שההשפעה של התה תעבור :) אם זה לא עובר, ספריי מגעים בהחלט יכול לעזור

We came in

New member
בין תה לקולה

יש לך מזל שזה לא קולה.... כי אם זה היה קולה, כשהיית מנסה לכתוב "ג" זה היה כותב לך "סופרקאליפג'ליסטיקאקספיאלידושז"..... :)

new revolution1

New member
יווו... גם אני רוצה

שעת פינק פלויד לפני השינה.. איזה מגניב, יש ספר ל"חומה"? כי אם כן, עד עכשיו לא הייתי מודעת לכך.. וברוך הבא לחיק משפחתינו הצנועה
לילה דוב.. וחלומות ורודים

One Echoe

New member
ברצינות עכשיו

היית רוצה שיקראו לך את החומה בתור ילדה?! זה נראה לי אלבום שמתאים לגיל מסוים.

new revolution1

New member
מממ..

כרגע זה נראה לי נחמד מאוד והייתי רוצה שיקראו לי.. אבל אתה צודק- בתור ילדה, זה ממש לא מתאים, סיוטים וחרדות וגם עוסק בנושא כבד שלא בנוי לילד.. אז כנראה שלא. אני מניחה שגם אבא שמאזין לפינק פלויד ומחדיר את התרבות של להקות שנות ה-60,70 ומשמיע פינק פלויד בבית מספק בהחלט. :) לילה טוב.

We came in

New member
דווקא יצאתי בסדר.

כמה התמוטטויות עצבים ופסיכוזות, אבל אני בסדר, לא?:) בכל מקרה... מה הDo וה-Don't do של הפורום?

new revolution1

New member
אני יודעת רק את ה-do

אתה יכול להגיב, אתה יכול להאזין לפ"פ, אתה יכול לשאול, אתה יכול להאזין לפ"פ, הודעות שלא קשורות בכל אופן לפ"פ עליך לסמן בoff וזה כל מה שאני יודעת.. לגבי ה-don't יש אישה אחת שיודעת יותר טוב מכולנו, הלוא היא ציףציף, מנהלת הפורום :) יום טוב..

במאמרי הפורום יש מאמר

הסוקר מבחר ספרים עליהם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33221&c=0&sc=0&ssc=0

למעלה