שלום אנשים =]

היי דורון כנסי בבקשה

אני נורא מצטערת על התפרצותי הדוחה, היה לי יום קשה
ואני ממש מצטערת. אבל אני עדיין עומדת בהחלטתי שדברייך נוגדים אחד את האחר. תרבות הדיון היית ממש מגעילה ואני נורא מצטערת, מקווה שתסלחי לי. [מה לעשות שאבא מרוקאי]. אני מבקשת שתשימי לב למה שאני אכתוב עכשיו, לפני כמה דקות רשמת את זה- "אני לא יודעת איפה אבל אני עצמי טיפחתי סוסה שעברה הזנחה גדולה עם גרדת שאפאחד לא האמין שהיא תצא מזה... והם נדהמו כל יום היא נהייתה יותר ויותר יפה D:" ואני חושבת שאתמול רשמת את זה- " הוו....יכול להיות שקונים לי סוס נורמאלי D: הייתה לי סוסה בשם אנג'ל וזה נורא הביך אותי... הייתה לה גרדת קשה והיא צלעה לפני כל תחרות :\\" את סטרת את דברייך אחד אחרי השני תני לי להסביר במה. * אמרת שהיא עברה הזנחה גדולה, ואפ אחד לא האמין שהיא תצא מזה, ולפני כן רשמת-שהייתה לסוסה גרדת קשה וצליעה נוראית וכו'. *אמרת שאפ אחד לא האמין שהיא תצא מהמצב הנוראי שהיא שררה בו, ואז כולם נדהמו כי מיום ליום היא נהייתה מהמממת, ואז אמרת שהייתה לך סוסה בשם אנג'ל וזה נורא הביך אותך... כל הנקודות שציינתי אלו דברים שאת פשוט סטרת את עצמך, מכל הכיוונים. ושוב אני ממש מצטערת על תרבות הדיון הלא נעימה. סליחה ומקווה שלא נעלבת.

doron225

New member
.....

סתכלי, זה שהסוס ראשון שלך הוא לא הכי מדהים ויפה. וכן היא הייתה מוזנחת וכן זה טיפה הביך אותי אבל אחרי שבוע הגרדת התחילה להיות יותר קלה וזה הכל...

../images/Emo207.gif

אם מיש'ו צילם היום בתחרות דרסאז' וצילם את יסמין וילרוסה על מוצארט או את מיי פרי על זיילנד לשלוח לי הודעה באיסי 331273698 =]

העמותה להגנת הסוס...

יש לפעמים מקרים של הזנחה , או של סוסים משוטטים... אממ את יכולה להיות איתם בקשר ולראות אם יש סוס שנמצא , והוא מתאים לך!
אם את רוצה תמספר אז תשלחי לי מסר או משהו
אוףףףף החיים שלי בזבל

למעלה