שלום, אפשר להצטרף ולשאול שאלה ...

ליצי29

New member
שלום, אפשר להצטרף ולשאול שאלה ...

בוקר טוב אני מניחה שהתשובה כן
אני בת 29 הכרתי בחור בן 32 אנחנו יוצאים כבר 3 שבועות היינו בבית אחד של השני, שנינו מעונינים רק בקשר רציני שיוביל למערכת יחסים ארוכה ואולי אחרונה, הוא מדבר על זה הרבה יותר ממני, מראה ואומר שהוא מעוניין בי מאוד, והבהיר לי ממש בהתחלה שזה מה שהוא מחפש, בחור ממש נחמד, ילד טוב. הכרנו באתר היכרויות, אני סגרתי את הכרטיס שלי שם לפני 10 ימים, והבוקר חברה בעבודה רצתה לראות תמונה שלו, אז היא נכנסה לכרטיס שלה ומשם הסתכלה עליו והוא היה אוןליין, הייתי קצת בהלם. אני ממש לא טיפוס חונק וקנאי במערכות יחסים ואני לא יודעת אם להגיד לו משהו או להתעלם, האמת ממש התאכזבתי עכשיו, מה הייתם עושות / עושים בכנות ? אשמח לתגובות ליצי

נימשון

New member
תשמעי

אני מאלה שממשיכות לגלוש שם להנאתי גם כשאני יוצאת עם מישהו ובאמת ובתמים אני ממש לא מחפשת מישהו נסוף כשאני יוצאת עם מישהו אחר אבל זו כן דרך לא רעה בכלל להפיג בה את השיעמום. יוצא לי גם להכנס לפעמים כדי לקרא הודעה שקיבלתי והתשובה תמיד תהיה שאני יוצאת כרגע עם מישהו ולכן זה לא רלוונטי עבורי. סיבה נוספת היא שכשהיה לי מנוי עזרתי לחבר טוב ליצור קשר עם נשים באתר ע"י כך שהייתי מעבירה להן הודעה בכרטיס שלי עם הפרטים שלו. כפי שאת רואה יכולות להיות הרבה סיבות לכך שהיה באתר, אם זה מאוד מציק לך פני אליו ודברי איתו על זה, העיקר שלא תמהרי לקפוץ למסקנות חפוזות ושגויות.

no 33

New member
עם היית בהלם

למה לא ביקשת מהחברה ליזום שיחה ולראות מה התגובה

נימשון

New member
בשביל מה לשחק משחקים../images/Emo35.gif

לא עדיף לשאול וזהו?? אני ממש נגד כל המבחנים האלה...

נימשון

New member
אמממממ

את יכולה לספר לו שסגרת את הכרטיס שלך ולראות כיצד יגיב, את יכולה להגיד לו את האמת ולשאול מדוע עדיין נכנס לאתר אם הכל טוב ויפה בינכם ואת יכולה פשוט לשאול אותו אם הוא עדיין נכנס לאתר ולראות מה יענה לך. אם הוא רציני ולא משחק משחקים אז אף אחד מהשאלות האלה לא תלחיץ אותו ואם הוא מחפש דרך לברוח אז הוא ממילא ימצא סיבה כזו או אחרת...

no 33

New member
תמתני כמה ימים

ותבקשי מהחברה לראות עם הוא נכנס לפי דעתי שכדאי שתיצור קשר איתו וכך יהיה אפשר לדעת זה עדיף על לשאול אותו ואז להצטער

Taz39

New member
אני לא דוגל במשחקים...

מהסוג הזה...משחקים אחרים יתקבלו בברכה... טאז - הולך למלא את ארגז החול...

no 33

New member
תמתני כמה ימים

ותבקשי מהחברה לראות עם הוא נכנס לפי דעתי שכדאי שתיצור קשר איתו וכך יהיה אפשר לדעת זה עדיף על לשאול אותו ואז להצטער

גלי 1970

New member
למה לחכות?

תמיד החברה יכולה לבדוק בהמשך אין סיבה לסחוב את זה כמהימים בבטן

no 33

New member
עם היית בהלם

למה לא ביקשת מהחברה ליזום שיחה ולראות מה התגובה

ליאור30

New member
אויש,זה לא נשמע טוב! גם לי היה קטע

כזה! יצאתי עם רווק מאתר היכרויות,יצאנו ביחד חודשיים ואני הקפאתי את הכרטיס שלי די בהתחלה,כשראיתי שהוא מוצא חן בעיני. אצלי,ברגע שמישהו מוצא חן בעיני אני מפסיקה לחפש ולחטט באתר כי זה לא מעניין יותר,יש לי מישהו אז מה יש לי לחפש שם? בכל אופן, יום אחד חשבתי על זה ואמרתי לעצמי-רגע,אולי הוא בכלל לא הקפיא את הכרטיס,עניין אותי לבדוק את הנושא וכשנכנסתי לאתר ראיתי אותו און ליין.בהתחלה לא אמרתי כלום,רק עקבתי אחריו-מתי הוא נכנס,לכמה זמן. מסתבר שהוא ממש היה מכור!! היה נכנס לאתר לשעות וכל יום וכל הזמן-בזמן שהוא היה איתי.הנושא מאוד הפריע לי ושאלתי אותו על זה והוא אמר שהוא נתן את המנוי לחבר שלו.כמובן שלא בלעתי את הסיפור הזה ואמרתי לו שאם הוא נתן את המנוי לחבר שלו למה הוא לא משנה את הפרטים שלו לשל חבר שלו... בקיצור,אחרי התקרית הזאת לקחתי את מערכת היחסים שלנו בערבון מאוד מוגבל,יצאנו עוד איזה חודש ואחרי חודשיים של קשר הוא פשוט נעלם,בלי אפילו להתקשר ולהגיד לי שזה לא מתאים לו. בסופו של דבר מסתבר שהעולם די קטן ואיזה בחורה שעובדת עם חברה שלי גם יצאה איתו פעם,לפני כמה שנים והוא עשה לה בדיוק את אותו הקטע,יצאו איזה 3 חודשים ויום אחד הוא נעלם בלי להתקשר ולהסביר את עצמו. בקיצור חביבתי-כבדיהו וחשדיהו.

אני בעד ישירות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט להגיד לבחור, שאת הסרת את הכרטיס שלך כי את רוצה לתת צ'אנס לקשר ביניכם ולהתמקד בו בלבד, לשאול הם הוא חושב כמוך? אולי באמת הוא כמו נמש, גולש להנאתו ובודק הודעות .....ואולי הוא מכור לאשליה של אתרי ההכרויות שיש לו מבחר אין סופי והוא בודקת אופציות.....ואולי הוא משועמם....ואולי..... תראי כמו אולי .... למה לחיות בספקות? פשוט לגשת ולדבר איתו, אולי הוא לא הקדיש לזה מחשבה בכלל וכשתשוחחי איתו יפול לו אסימון....בהצלחה!

smile2limori

New member
כדאי לבדוק איתו

אן כמו ישירות. דברי אתו ואם הבחור לא ממש עונה לענין או משקר, זרקי אתו ומהר ! תעברי הלאה בדיוק כמו שהוא עבר. יש עוד כמה דגים בים. ואסור להתייאש. והכ חשוב, להפנים, שכנראה שהוא לא ממש מעוניין. אחרת היה עושה שמיניות כדי להיות איתך. יש ספר חדש שיצא מהיוצרים של "סקס והעיר הגדולה", שאומר - הוא לא בענין שלך. אם גבר מספר תירוצים או נעלם או פשוט לא שם - הוא לא בענין לך ! גבר שירצה, יהיה איתך. בנות - כדי להפנים.

לא פשוט

פעם הייתי אוכלת את עצמי מבפנים ולא אומרת מילה. בודקת, עוקבת, מחפשת איך להפיל אותו, להוכיח שנה עוד אחד שקרן/רמאי וכל הסופרלטיבים האלו היום אני מבינה שנבואה מגשימה עצמה ואם אחפש מספיק טוב אמצא הוכחות, מן הסתם אפילו אצור אותן במו ידיי. עם כל הקושי, הכנות היא האפשרות היחידה. תשאלי. העלו כאן מספר אפשרויות, אני לא ידעתי שהן קיימות אבל עובדה. האמת תמיד עדיפה על הניחושים. הניחושים יהרסו הרבה יותר. אם בונים בסיס עקום, אי אפשר לצפות אחר כך שהבנין לא יקרוס....

Taz39

New member
שלומלום...לדעתי...

יכול למנות מספר סיבות לזה שהבחור ממשיך להיכנס...זה טוב זה בסדר ???? מתי מפסיקים להיכנס לאתרים אחרי שמכירים...שאלת השאלות... חושב שמתי שמרגישים שבאמת הקשר זורם לכיוון רציני יבואו אנשים ויאמרו שברגע שהכרת מישהו ונפגשתם מספר פעמים צריך לתת צאנס לקשר...להפסיק עם האתרים... אחרים יחלקו על הדעה הזו...לכי תביני כל אחד והראש שלו... הצעה שלי אלייך...פשוט לדבר איתו...תאמרי לו שאת סגרת את הכרטיס שלך...מה הוא חושב על זה... טאז - שהתעורר...

למעלה