שלום, אפשר להצטרף ולשאול שאלה ...

חשבתי שאני קוראת את התשובה שלי שוב

לדעתי אין כמו האמת

למה לא תשבי איתו בבית קפה ופשוט תספרי לו בדיוק מה שספרת לנו. אם תהיי איתו כנה כבר מההתחלה זה רק יכול לעזור לכם להמשך וחוץ מזה, זאת הדרך הכי טובה להכיר אותו. לדעתי לא לשמור בבטן...זה נכון לדייט הראשון כמו לנשואים של 40 שנה.

D e c e m b e r

New member
אין מה להכנס לפאניקה..

מה שקובע זה מה שביניכם ותחושת הבטן שלך (האינטואיציה הנשית
). לדעתי ולפי מה שאת כותבת עליו, הדבר הכי הגיוני שיכול להיות.. שהוא היה שם , מפני שקיבל מייל שיש לו הודעה באתר והוא נכנס לראות .. אין טעם לשחק משחקים ולעקוב אחריו... זה טיפשי וזה מערער את בטחונך. את יכולה לגשת ישירות לעניין ולספר לו שסגרת/ הקפאת את הכרטיס שלך ולדעתך הוא צריך לסגור או להקפיא גם. אם דעתך לא מקובלת עליו (וזה יכול לקרות, שהרי "דעתו של אדם רכושו הוא"), תבקשי שיאמר לך שלא מקובל עליו ותדברו על זה. (3 שבועות זה זמן ארוך מספיק לפתח תקשורת פתוחה). ואם הקשר מתחיל בלעקוב אחריו, איך הוא יגיב, מה יעשה, למה הוא עושה, ההמשך לא נראה זוהר במיוחד... ולא, אל תבקשי מחברה שלך לפתח איתו שיחות... מישהו עלול להפגע..(לא פיזית)..

גלי 1970

New member
תגידי לו....

תגידי לו את האמת,שהיית מופתעת לגלות שהוא עדיין מחפש. תגידי לו שעלית על זה כי רצית להראות לחברה שלך מי הבחור והיא ניכנסה וראתה שהוא און ליין רק את האמת,כי אחרת הוא יחשוב שאם ראית אותו זה בגלל שגם את ניכנסת. אני ממשיכה להיכנס ליקרוא הודעות,אבל ברגע שאני רואה שהקשר ממשיך מעל שבועיים ואני מבינה שיש המשך, אני מוחקת את הכרטיס.

smile2limori

New member
את יכולה לפתוח כרטיס פיקטיבי

ואז לשלוח לו הודעה לראות אם הוא עונה, ואז לדבר איתו על זה

נימשון

New member
אתה היית אוהב לדעת שבולשים אחריך../images/Emo35.gif

אני ממש לא
פעולה שכזו תוציא אותה ממש רע מכל העניין, עדיף לדבר על זה בלי כל משחקים מסביב.

גם אני הייי בסיטואציה דומה...

יצאתי עם מישהו מאחד האתרים במשך חודש. בתקופה שיצאנו ממש לא עניין אותי להיכנס לאתר ולהמשיך לחפש ואחרי שלושה שבועות החלטתי להקפיא את המנוי. כשעשיתי את זה גיליתי שהבחור שאני יוצאת איתו נכנס לאתר ממש באותו היום!!! זה מאוד הפתיע אותי כי הייתי בטוחה שהוא ממש רציני לגביי ומלא התלהבות, הקשר בינינו היה מאוד אינטנסיבי ויכולתי לדעת באופן כמעט ודאי שאין סיכוי שיצא עם אחרות תוך כדי הקשר בינינו. ועם זאת זה מאוד הכעיס אותי והרגשתי קצת חוסר כבוד כיוון שאם אתה לא בפוקוס בקשר, ומתפזר להרבה כיוונים, בסופו של דבר, אתה מפספס הכל. וזה אכן מה שהיה, כמו נבואה רעה שמגשימה את עצמה, הבחור פשוט התאדה, נעלם כלא היה. בלי שום ריב או סיבה מיוחדת. אפילו לא הזדמן לי לשוחח עימו על העניין. השורה התחתונה היא שהייתי נזהרת מאוד ובהחלט מורידה הילוך בקשר כדי לבחון כיצד הוא יגיב. אם לא יפריע לו הספייס שתיתני לו, זה קצת יעורר דאגה. ואם זה אכן יפריע לו והוא ישוחח איתך על זה, ייתכן שמדובר בסתם רעה חולפת...

למעלה