שלום, אפשר להצטרף?

ויימס

New member
אהם, ספויילר לשומרים...

פרית: מבנה לאחסון מרקבה (של אישסקים, שראה איך המרקבה החדשה שלו נסרפת). פרית: חנות ירקות קטנה (אבל בדיוק רב). ואחר כך: פרית: דרקון כבד, אבל עף יופי. פרית: האש עזה עד מאוד, אך בוקעת מיצור חי. פרית: דרקוני ביצות הם יצורים מסכנים, אך בן דמותם המפלצתי גדל לגודל ענקי. פרית: איש אינו יודע מאין יבוא, ולא לאן ילך, ולא היכן הוא שוהה בין הזמנים. פרית: איך זה שהוא שורף בצורה כזאת? פרית: האם ניתן להשמיד דרקון כך שלא יישאר ממנו דבר? פרית: כיצד התפוצץ כך שאיש אינו יכול למצוא אותו, גם אם בקש יבקשו רבות? פרית: איך ייתכן שמלכים יכולים להופיע משומקום? פרית: איזה מקרה ממוזל זה לבחור שרוצה להיות מלך, שבדיוק יש דרקון לטבוח, וככה הוא יכול להוכיח מעבר לכל ספק את אמינותו. פרית: הדרקון לא היה מתקן מכני, אבל אין ספק שלשום מכשף אין עוצמה מספקת לברוא יצור במדד. מיד. מימד. מידה כזאת. פרית: למה בשם שמיים הוא לא הצליח להצית? פרית: מאין הוא בא? פרית: לאן הוא הלך??? ...פיו, זה היה ארוך...

keynant

New member
באחד האחרונים, זה לא:(ספויילר(קטן))

"פרית: הדרקון לא היה מתקן מכני, אבל אין ספק שלשום מכשף אין עוצמה לברוא יצור במדד. מיד. מדי..גודל."? אני מכיר את זה רק מהאנגלית, ששם הוא מסתבך עם Magnitude אאל"ט...

limilu

New member
מה קשור גודל?

גם מידה זה טוב. איך אפשר להסתבך עם גודל?

keynant

New member
הוא לא מסתבך עם גודל, הוא מסתבך עם

מידה. טוב נו, ציטוט באנגלית... itym: The draggon was not a Mechanical devise, yette surely no wizzard has the power to create a beaste of that mag. magg. maggnyt. Size. יצו בכזאת עוצ.עוצממ. גודל.

ויימס

New member
טוב, אני מכירה רק את הגרסה העברית,

ואיש מעולם לא טען ששולמית הנדלסמן is all that.

keynant

New member
אני כל יום מודה לאום...

שאני לא צריך להתמודד עם התרגומים... אני ב-Feet of Clay אגב...

מ א ג ר ט

New member
אז ככה

יש טקס קבלה (שש שאלות), אל תשכחי לעשות את המבחנים של איזה דמות אתה, {הכל נמצא למעלה} ואז יש את המורחבים, שגם הם מופיעים איפשהו. יש התפקדות למעלה, וחוץ מזה שיהיה לך סבבה. בזמן האחרון יש מלא חדשים, אז תרגישי בבית. באמת. במילא השטיח מלוכלך מהדם של.... לא משנה.

אני רוצה סיבוב!!!

ברוכה הבאה... בואי, הכנסי... שבי... רוצה משהו לשתות? אולי קצת שוקולד מריר? איזה יופי שאת כאן... התקשרת ללואיס?

למעלה