שלום, אשמח לתגובה...

g e n i n

New member
שלום, אשמח לתגובה...

שלום, אני ממש נמשך לכל הנושא של החלומות והשליטה האבסולוטית בהן, אני אומנם רק בן 17 אבל חוויתי יחסית ואני מדגיש יחסית דיי הרבה... בתקופה האחרונה, החלומות הצלולים וכל החלומות המוזרים שהיו לי- ( אני שוכב בחדר, אני רואה הכל, אני יודע שאני ער, אני ער, אני לא מצליח לזוז, כל הגוף שלי תקוע, אני מנסה בכל כוחי לזוז אך איני מצליח. לפתע אני רואה מולי מין פרצוף בצבע שחור וערפילי אשר מרחף מעליי שקורא לי בשמי,אני כמובן כל פעם מחדש נכנס ללחץ אדיר, בכל כוחי אני מנסה להזיז את הגוף, וכמובן שאני אומר בקול, "אתה חולם, אוקיי, אתה חולם, זה שטויות" אני מנסה להזיז את הגוף להזיז אצבע, אז אני מרגיש דקירה חזקה! ממש חזקה בגוף באיזור החזה ואז אני מתעורר..), יצא לי הרבה פעמים בנוסף אחרי שקראתי איזו טכניקה בספר של קרלוס שהוא אומר שכאשר מגיעים למצב של חלום צלול ובכדי להגיע לרמה הגבוהה יותר צריך להביט על כפות הידיים, ניסיתי זאת כמה פעמים, אני זוכר שבכל הפעמים, הידיים שלי נהיו כחולות, הרקע מסבביב נהיה כחול והתחילו לצאת לי ברקים, ותמיד הייתי מתעורר, לא הייתי מצליח לשלוט. הייתי רוצה לדעת, ולבקש מכם מין כיוון, מה אני צריך לעשות בשביל שהחלומות הללו יחזרו (כבר איזה ארבעה חודשים שאני לא חולם), ואיך אני שולט עליהם... תודה רבה...אני רק מקווה שלא תתחשבו בגילי הצעיר, ותענו לי כאדם אשר רוצה לצעוד לנצח בדרך הלוחמים. תודה...

נ ו ל י ה

New member
פרט קטן אחד אני יכול להוסיף..

לא מומלץ לבצע חלימה לפני שקוראים את "אומנות החלימה" של קרלוס קסטנדה. בספר הזה מובאים כל פרטים כיצד לבצע חלימה נכון. נוליה

אשכר

New member
הנה פרטים:

בין 3 עד 20$ (בשקלים זה עולה לך יותר) http://www.google.com/search?q=%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%94&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial

לא נכון !

הייתי בצומת ספרים בשפיים והם אמרו לי שזה 15 שקל רק אם אני קונה עוד ספר מאותה הוצאהלאור. ואם לא זה עולה 43 ש"ח שזה בערך 12$.

roigr

New member
בדיזינגוב סנטר

צומת ספרים פתחו האנגר גדול עם המון ספרים ב-15 שקלים. (רובם לא רבי מכר, בלשון המעטה)

ח ס ו מ ה

New member
הסתובבתי שעה

עד שמצאתי את החנות, אני לא תל אבביבית. וקניתי את גלגל הזמן !!! 15 ש"ח !! תודה על הטיפים !!! אחרי זה קניתי עוד גלידה ב16 ש"ח!! ופסלים של פיות (שהיו בהנחה) ומובייל מדהים עם פעמוני רוח. יצא לי בסוף יותר ממאה חמישים שקל עם אוטובוס. ככה שמתשלם זה לא היה.. אבל נהנתי ועכשיו אני אתחיל לקרוא. בהצלחה לי.

אשכר

New member
אף אחד פה לא מדבר לעניין

גלגל הזמן זה לא אומנות החלימה, 3$: בארץ ובשקלים זה יוצא יותר (3$=3*4.7=14 - פחות מחמישה עשר בכל מקרה) מובייל מדהים ופעמוני רוח לא יותר משתלמים ממאה חמישים שקל עם אוטובוס (תלוי אם צריך לשלם ביטוח מקיף או לא).

ח ס ו מ ה

New member
למה אתה אומר שלא משתלם

זה מובייל ופיות מאוד יפות. אבל חוץ מזה דיברתי על זה עם מישהו שעוסק בהילינג והו אמר לי שתמיד צריך לתת ולקבל וכמה שאתה מקבל זה כמה שאתה נותן. ושאם קניתי ספר של קסטנדה ב15 שח ששווה יותר - נגיד 60- 70 אז אני גם לא אקבל מהספר את כל מה שהוא שווה כי לא פניתי מקום בתוכי בנתינה שלי. נראה לכם הגיוני? מה אני אמורה לעשות? אני רוצה לקבל כמה שיותר מהספר . הוא אמר לי אפילו לתרום למישהו ברחוב כדי שתהיה נתינה. אין לי הרבה כסף ולא בא לי לבזבז סתם אבל אם הוא צודק... אנא עיזרו לי אני רוצה להמשיך לקרוא את הספר !!!

תקראי את הספר ותנסי ללמוד ממנו.

נקודה.
המחשבה על הכסף לדעתי גורמת לך להתבלבל ולהשפיע לרעה על איכות הלמידה שלך ממנו. זה לא סותר את מה שאמר לך האיש ההוא, מאחר ולדעתי ההשפעה הזו קיימת רק ברמות הגבוהות והעתידיות של החלפת האנרגיה עם החיים. כרגע, להבנתי, אין חשש לקרוא וללמוד בכל הכוח, וגם להפיק מהספר הזה את כל מה שהוא יכול לתת לך בנקודה זו.

nivinivini

New member
כמה עלה לך לדבר עם זה שעושה הילינג?

אז כל התמונה משתנה, וצריך לחשב מהתחלה.

ח ס ו מ ה

New member
הוא חבר שלי

ואין לו כוונות זדוניות כמה שאני יודעת.. חוץ מאולי להיכנס לי לחור... אבל את זה יש לכל הבנים. האו גם אמר לי... לא רציתי להגיד קודם... שקסטנדה עוסק בצד האפל של העולם. ושלפי דעתו לא כדאי לי להמשיך לקרוא... ויש לדעתי מעט צדק בדבריו.. אל תרדו עליו...... כל היצורים הלא אורגניים... והכניסה לממלכות אפלות... כל המעשים של המכשפים הקדומים... באמת נראים אפלים
ודן חואן אומר שזה לא טוב אבל עדיין מראה לקסטנדה.. טוב לא יודעת אי עדיין בודקת. אם למישהו יש הערות:

nivinivini

New member
מה שיפה שכל העניין אפל רק אם את

בוחרת בזה, וממש לא חייבים לחפור בעולמות של האי אורגניים כדי להתקדם. סך הכל את חייבת לזכור, שהחוויה שלך ב"עולמות האחרים" היא לא נפרדת מעצמך. זתומרת, כל מה שיש בך מוקרן החוצה "שם" (וגם "פה" אבל לא תמיד שמים לב לזה). כך, שאם יש בך קליפות וכל מיני "שדונים" כאלה, אז "שם" הם ילבשו צורה חיה. ואם יש לך מחשבות כמו "מה יצא לי מהביקורים בצד האחר" וכו', אז כנראה שתמצאי שם פרטנרים למסחר באנרגייה. ככה אני רואה את זה, לפחות. ובעניין החור, אז דיברתי עם חבר שלך, והוא רוצה להכנס בך בשיא התמימות, בלי שום כוונת זדון.

אשכר

New member
מה זה רלוונטי אם הן זדוניות או T#W%

יש לו כוונות, ותוצאות ופעולות מה זה משנה אם זה בא מההורמונים שלו, מהאגו, מהסוס שלו או בגלל שיש לו נזלת.

roigr

New member
אגב,

היו בשפיים עוד ספרים של קסטנדה ? (כי גם 43 זה מחיר נמוך)

אתה צודק

טעיתי. סליחה.
כתבת שבשקלים זה יותר יקר........... אני מכירה אנשים שקונים ספרים ביוקר ואני מכירה אנשים שלא. גם בישראל ובשקלים. השקפות עולם, אמונות, הנחות, טורף, חינוך וכו' וכו'

למעלה