שירה היקרה../images/Emo13.gif
א.) שיטת הלימוד הזאת, של הוראות לצד השמאלי (אל תדאג, יבוא יום ואתה תבין, רק מה זה יקח כמה שנים, עד שאתה תצבור עוצמה בכמות המתאימה) לא מקובלת עלי, מה זה פה? נותנים מכה בראש כדי שאני אבין דרך הרגליים? כותבים יעקב ואתה צריך להבין שמתכוונים ליצחק? מצטער מאוד, אני בן אדם גם ישר וגם ישיר, ואני משתדל לא להטעות אנשים בהפוך על הפוך. ב.) אדם שואל שאלה פה בפורום, והוא לא מכיר את המשחקים שלכם, ואדון עייט הנכבד, עונה לו הפוך. קודם תברר מי האדם, האם הוא בכלל מבין את כללי המשחק, ורק אחר כך, תרביץ לו את תורתך העקומה. ג.) בספר מתנת הנשר, קרלוס מספר כיצד הוא בחלימה מגיע אל העולם של "נמר שיני החרב" ושם באחת הפעמים, הנמר מלמד אותו כיצד לנשום כמו נמר, וקרלוס גם מספר, שלאחר שהוא תרגל את הנשימה, הוא נהיה הרבה יותר חזק ושרירי. ד.) לגבי נשימת הנמר בספר "מעברים קסומים" לא בדקתי, ואני סומך על מילתך בענין. ה.) בהודעה של עייט לבחור ששאל את השאלה, עייט כתב במפורש, שלא לשמוע להמלצה שלי לקרוא את אומנות החלימה, אז רק בשבילך העתקתי את הקטע מההודעה. גזור מההודעה המקורית של עייט. -------------------------------------------- ד"א ההצעות לקרוא את אומנות החלימה? אל תתיחס ברצינות אנשים לא רצינים מציעים הצעות לא רצניות....... בהצלחה" --------------------------------------------