שלום, אשמח לתגובה...

g e n i n

New member
הייתי בטוח שאתם מעל החומר...

ואין תגובה רצינית אחת, כנראה שציפיתי ליותר מדי...

שלום חבר צעיר

אנסה להגשים לך את הצפיות גם אני כמו רוב הפורום חולמת מידי פעם בזמנו נעלמו לי החלומות לכשנתים ונכנסתי למצוקה רצינית עד שלוחם אחד נתן לי כמה תרגילים להחזרת החלומות אז כך, בכל פעם שאתה נשכב לישון ללילה או סתם לנוח אתה מבצע חמש סטים של נשימת נמר ובכל פעם לאחר השלב השני של הנשימה אתה אומר "חלום התייצב הלום ובי תהלום" את זה אתה אומר כשהאגודל לוחץ על האמה והקמיצה בשני הידיים(לחזור על המשפט שבע פעמים. מתחיל בלחש גמור ומסתיים בזמזום קל) את כל זה אתה מבצע יום יום במשך כארבעה חודשים(כל המרבה הרי זה משובח) לאחר ארבעה חודשים אתה עובר לחלום יזום (חלום יזום זה שאתה חולם מודרך) שכב על הגב רגוע על מחצלת או שטיח(לא סינטטי) בחר לך נושא לחלימה(עליך לנסח בכתב את נושא החלימה .כתוב אותו כמו סיפור ודקלם אותו בעל פה) נשום נשימת נמר והתחל להדריך את עצמך בניבכי החלום לפי הסדר הכתוב בשלב מסוים כשאתה מרגיש שלא ברור לך אם זה חלום, או חלום מודרך. עליך לחזור שבע פעמים על המשפט "חלום התיצב הלום ובי תהלום" שני דברים יכולים להתרחש בזמן זה א. תתעורר מיד לחלום אחר ב.יופיע סייר כחול במצבים נדירים אתה יכול לחוות את שני האפשרויות (להתעורר בחלום אחר ליד סייר כחול אני לא ממשיכה מכוון שהבקשה שלך היתה לחלום שוב כשתצליח תכתוב שוב בפורום ואז נמשיך בהצלחה ד"א ההצעות לקרוא את אומנות החלימה? אל תתיחס ברצינות אנשים לא רצינים מציעים הצעות לא רצניות....... בהצלחה

שיר לילדה הכחולה.

קרב הלום חלום. צלול כיהלום הלום בי הלום. חבוט בי בלום. חבוט בי חבוט. ואומר שלום לאיש הירוק. איש ירוק מי אתה? אני? אני מחלום אחר.

נ ו ל י ה

New member
רק לידיעתך...

למען הסדר הטוב: לא הימלצתי לבחור את "אומנות החלימה" רק על מנת ללמוד לחלום, אלא על מנת שילמד: א) שלא תמיד יש שליטה אבסולוטית בחלום, ב) שילמד להיזהר, כי דון חואן בעצמו הזהיר את קרלוס, בחלימה אפשר למות בדיוק כמו במציאות. עכשיו, מאחר והנער צעיר ומלא אנרגיה, פזיזות, והתלהבות, הוא צריך להיזהר שבעתיים. נוליה

יפה ניביניביניבני

אתה רואה אתה משתלב יפה אתה חושב שזה אי עשיה בשבילך? לא בזבזת מילים..........

ח ס ו מ ה

New member
את יכולה להסביר מה זה נשימת נמר?

חיפשתי בספר אומנות החלימה ולא מצאתי. תודה!

באו נלעס

מגיע בחור חדש חדש חדש לפורום ושואל שאלה ומבקש פיתרון הבחור רוצה את החלומות שלו בחזרה עם שליטה השאלה המתבקשת זאת השאלה שנשאלה(אתה קורא את המשנה) והבחור קיבל גם מחירים גם מקומות וגם בדיחות נשמע אחלה אבל זה לא מספק אותו הוא רוצה מורה, הוא מבקש שיגידו לו מה לעשות, הוא לא רוצה להתאמץ לבד ובנוסף הוא גם נפגע מזה שהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה(היתי בטוח שאתם מעל לחומר) אז למה לא לתת לו מה שהוא מבקש אתם רואים הוא התחיל לתרגל את התרגילים וגם מבצע נשימת נמר ובעוד ארבעה חודשים הוא יעבור לשלב הבא אז נוליה למען שלא יהיה סדר בכלל זרום זרום אל תחשוב כמו בן למה כל הזמן לעשות סדר? ולכל מי שרוצה לדעת מה זה נשימת נמר תשאלו את ג'נין הוא כבר מתרגל....

אתה מוכן לצטט?

לא מצאתי באומנות החלימה שום נגיעה לנשימת נמר(המילה נמר מוזכרת פעם אחת"נמר שיני החרב") אולי פיספסתי אתה יכול להפנות אותי לפרק או לעמוד ? תודה מראש ובוקר טוב לכולם

נ ו ל י ה

New member
לא פיספסת...פשוט ..

אני טעיתי, את צודקת, זה רשום בספר מתנת הנשר, רק מה, קרלוס בספר מדבר על נשימת נמר, אבל לא מסביר איך לנשום. לפי מה שאני יודע על נמרים, הנשימה שלהם שונה לגמרי מנשימת האדם. האדם נושם בדרך כלל מהחלק העליון של ריאותיו, נשימות ארוכות, עם הפסקה בין שאיפה לנשיפה. הנמר נושם נשימות יותר קצרות, מהחלק האמצעי של הריאות, כשהמרווח בין שאיפה לנשיפה הוא קצר מאוד, ואלי לא קיים בכלל. נשימת נמר, קימת גם בתורות הלחימה הסיניות העתיקות, כמו "קונג צ'י" ו"טאי צ'י", וגם בתורת ה"פאנג שואי". נוליה

נוליה יקר

כמה דברים: א. לגבי נשימת הנמר - אם היית קורא טוב היית מבין שנמרים נושמים דרך נקודת המאסף שלהם ולכן עם כל נשימה הם מחזקים את האנרגיה הפנימית שלהם. דרך אגב לנמרים יש 4 אונות בכל ראה במקום 2-3 אצל האדם דבר שנותן לו יתרון גדול עלינו. נשימת נמר מוזכרת בספר מעברים קסומים ולא במתנת נשר. חבל שאתה לא מדייק. ב. אם לא הבנת לגבי השרשור הזה: אני אלעס ואקיא : עיט בעצם אמרה לבחור באופן עקיף שהוא צריך לקרוא את הספר לפני שהוא שואל שאלות על חלימה. ואתה סתם ניסית להתווכח איתה. היא מכרה לו כל מיני שטויות (כמו נשימת נמר) כדי להבהיר לו שאין מה להתעסק בשטויות ובטכניקות לפני שקוראים את הספר. תקרא עודפעם. אל תתווכח איתי ישר ותכתוב תשובה בלי לקרוא. תודה מקרב לב. עיט - אם טעיתי אז סליחה כי אני יודעת שלא שאלת אותי.

נ ו ל י ה

New member
שירה היקרה../images/Emo13.gif

א.) שיטת הלימוד הזאת, של הוראות לצד השמאלי (אל תדאג, יבוא יום ואתה תבין, רק מה זה יקח כמה שנים, עד שאתה תצבור עוצמה בכמות המתאימה) לא מקובלת עלי, מה זה פה? נותנים מכה בראש כדי שאני אבין דרך הרגליים? כותבים יעקב ואתה צריך להבין שמתכוונים ליצחק? מצטער מאוד, אני בן אדם גם ישר וגם ישיר, ואני משתדל לא להטעות אנשים בהפוך על הפוך. ב.) אדם שואל שאלה פה בפורום, והוא לא מכיר את המשחקים שלכם, ואדון עייט הנכבד, עונה לו הפוך. קודם תברר מי האדם, האם הוא בכלל מבין את כללי המשחק, ורק אחר כך, תרביץ לו את תורתך העקומה. ג.) בספר מתנת הנשר, קרלוס מספר כיצד הוא בחלימה מגיע אל העולם של "נמר שיני החרב" ושם באחת הפעמים, הנמר מלמד אותו כיצד לנשום כמו נמר, וקרלוס גם מספר, שלאחר שהוא תרגל את הנשימה, הוא נהיה הרבה יותר חזק ושרירי. ד.) לגבי נשימת הנמר בספר "מעברים קסומים" לא בדקתי, ואני סומך על מילתך בענין. ה.) בהודעה של עייט לבחור ששאל את השאלה, עייט כתב במפורש, שלא לשמוע להמלצה שלי לקרוא את אומנות החלימה, אז רק בשבילך העתקתי את הקטע מההודעה. גזור מההודעה המקורית של עייט. -------------------------------------------- ד"א ההצעות לקרוא את אומנות החלימה? אל תתיחס ברצינות אנשים לא רצינים מציעים הצעות לא רצניות....... בהצלחה" --------------------------------------------

נוליה ומה עם זה?

•" הייתי בטוח שאתם מעל החומר...ו g e n i n ואין תגובה רצינית אחת, כנראה שציפיתי ליותר מדי..." (גנין אומר שאין תגובה רצינית אחת כולל ההצעה שלך לקרוא ספרים) ואז עיט מכוונת להצעה הכי רצינית וכותבת. "ד"א ההצעות לקרוא את אומנות החלימה? אל תתיחס ברצינות אנשים לא רצינים מציעים הצעות לא רצניות....... בהצלחה" ובנוסף עיט נותנת תרגיל שלדעתי לא קיים כלל אז אל תתן לעובדות להרוס לך את התאוריה( משפט נחמד אבל לא שלי) ובכלל למה שלא תכנה אותי את.. גם אני רוצה

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד לתגובה שלך, רק מה..

אתה פשוט דילגת על התשובה של ג'נין לשאלה האם הוא קרא את אומנות החלימה. והנה התשובה שלו. ------עדיין לא יצא לי, אך אני אשמח ליותר פרטים לגבי הספר.---- הוא אפילו לא קרא את הספר, והתשובה שלו "(הייתי בטוח שאתם מעל לחומר, כניראה שציפיתי ליותר מידי), מתייחסת לתשובתו של עייט. בקשר להתיחסות שלי לעייט כזכר, ככה אני פשוט מרגיש אותו, לפי סיגנון הכתיבה והאינטואיציה שלי. נוליה

למעלה