שלום, באתי ראיתי נדלקתי
|מלא

הללויה ../images/Emo197.gif

ה בובה יפנית התקבלה כנסיכה , האם ביעור החמץ ואכילת המצה גרם לכך שהפורום התעורר וחזר בתשובה ברכות של משי , בתוספת פרחים כך באמת צריך לקבל האורחים.

../images/Emo22.gifאם הייתי יודעת שכולם כאן

כאלה מוכשרים... הייתי מצרפת מיד מחברת של שירים.
לאלה שאת פניהם כה יפה מסבירים
יש לי הרגשה שיחד נהיה מאושרים
רק שלא נצא אחד לשני מה......
שלכם פוקה
ממשי

זה הכישוף של החברה

סיר הבשר הוא הפתיון...והתשלום מי ישורנו אכן לא ידעתי שמחלפות ראשך כינוין משי ועכשיו הכל יותר ברור את בובה ומתלטפת איזה כייף לבעלך

אז אולי יש לך איזה רעיון ../images/Emo96.gif

מה הפתרון ואיך יחלץ מי שכבר נגס בפתיון והוא כבר עמוק עמוק טובע בסיר הבשר, במקום שממנו לא ניתן אפילו לראות שאר ירקות... ולא מוצא את הדרך החוצה??? כי כבר הרבה אנשים תלויים בתבשיל ואוכלים ממנו, ומנגד נראה שגם שלוות הגוף והנפש טבעה בתוך אותו סיר בשר מתעתע??? פוקה ממשי

הפתרון

כבר בידך ובהודעתך הראשונה כאן פתרת את הבעיה באופן רעיוני עכשיו נותרה הדרך...וכל חיינו הם דרך דרך דרך הידעת שדרושות כאלף פקעות משי כדי ליצור קימונו אחד?

הגדרת את שאלתי טוב ממני

אכן מה שאני מחפשת הוא הדרך. מסתבר שגם אסורים המלופפים מחוטים של משי, לא פשוט להתירם ברגע. אולי עולה ברוחך איזו הארה לגבי הדרך??? הידעת שייצור משי טבעי מבוצע על ידי הרתחת הגלמים בעודם בחיים במים רותחים, וכי כל פקעת עשויה מסיב באורך של כקילומטר אחד. ??? פוקה

ואם הגזמתי בשימוש בסימני השאלה

זה כי גונבה לאוזניי שמועה משירשור אחר, שבפורום הזה הנם ניתנים באשראי ובהקפה.....

ניתנים באשראי ובהקפה..... ../images/Emo155.gif|קרמ

לתלות על המקרר - חוקים לדיאטה 1. אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות. 2. אם אוכלים עוגת קצפת ושותים משקה דיאט - הקלוריות של העוגה מבוטלות על-ידי המשקה דיאט. 3. אם אוכלים בחברת מישהו והוא אכל יותר ממך , הקלוריות שלך לא נחשבות. 4. אוכל שאוכלים למטרה רפואית (שוקו חם, גוגל-מוגל, דייסה, ברנדי) לעולם אינו כלול בספירת קלוריות. 5. אוכל הקשור לצפייה בסרט (פופ-קורן עם חמאה, סוכריות, שוקולד) לא נחשב, כי הוא חלק מחבילת הבידור. 6. בחתיכות קטנות של עוגיות אין שומן: תהליך שבירת העוגיה גורם להיעלמות השומן. 7. בדברים שמלקקים מהסכין או מהכף אין קלוריות בזמן ההכנה (כגון השוקולד על הסכין בזמן הכנת כריך שוקולד). 8. מאכלים מאותו צבע הם בעלי ערך קלורי שווה, לדוגמה: פטריות ושוקולד לבן, תרד וגלידת-פיסטוק, לבן וקרם בוואריה. 9. במאכלים קפואים (ארטיקים, גלידות וכד') אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום. בהצלחה

אריה היקר רב תודות

אמנם לא לשם כיוונתי,אך מעז יצא מתוק. בדיאטה הבאה אקפיד למלא היטב אחרי החוקים הפשוטים והמעודדים הללו, אילו הייתי יודעת עד כמה הדברים פשוטים הייתי פותחת בדיאטה כבר אתמול. פוקה

מעז יצא מתוק

מורי ורבי דוד " המנהל "למדני את השיטה והחוקים חברי ואנוכי על כך לו מאוד מודים. דעי לך פוקה יקרה דוד אוהב שמתחנפים אליו קלות יש לו באמתחת עוד הרבה הרבה תובנות.

eliya-l

New member
הצלחת סופית ומוחלט לבלבל לי

את הקלוריות המסכנות שהתחלתי לספור בפסח זה, ונאמר שהרי בפסח פוסחים על הקלוריות שכן הרי זה שמו פסח שפוסח. נחכה שפסח יעבור אולי אז אצליח לחשוב ולחשב היטב את מספרי הקלוריות שלא נקבת בהן ושאינן קיימות בעולמנו שלנו. נחמד שאתה מגיח מעת לעת

תמיר 101

New member
בפסח פוסחים על

המחשבות, הרגשות והמעשים הטורדניים ויוצאים במחול החג אשר מוריד כמה קלוריות -:)))

עלינו פה על נקודה מעניינת

ובכן באופן כלשהו עשינו הארה כלשהי לגבי דרך על הזחל למות כדי להפוך לגולם על הגולם למות כדי להיות פרפר וכו'...שזו דרך עולם מצוי על נפלאותיו ומסתוריו...אך דרך רגילה היא זו ואין בה יציאה מהלופ עכשיו, כדי להפוך לקימונו עליו למות גמכן וזו כבר דרך אחרת מדרכם המצויה של גלמים סתמיים אמר את זה כבר אפרים שלנו ונדמה לי שגם אושו החרה והחזיק אחריו ובאופן מוזר נדמה לי שגם תמיר יקירנו אמר זאת - "כדי לחוות אחרת עליך למות קודם לכן" (המילים אינן מדויקות ולוקות במכת הזיקרון המשבש שלי ובהבנתי הדיסלקטיבית). במקרה זה הכוונה היא למותה של תפיסת עולם אחת כדי שתוכל להיוולד חדשה/אחרת לו נשאל פרפר בדבר צאצאיו שהולכים להיות לקימונו, והיה יודע גם להשיב כמובן האם היה נותן הסכמתו לכך? שימי ליבך לכך שהשתמשתי רק בסימן שאלה אחד...וזאת אף על פי שבחיני חינם המה ואינם עולים אף לא פרוטה שחוקה אחת. . . . .

asafgery

New member
ברוכה הבאה../images/Emo23.gif

אני מאמין שזה לא מקרי שדוקא בחג החרות החלטת לתת דרור לנשמתך.

מגי 336

New member
ברוכה הבאה וברוכים הנמצאים ../images/Emo155.gif../images/Emo20.gif

איזה קטע, בדיוק את אריה חיפשתי ומה שמצאתי הוא שהוא מצא לנכון לומר את מה שאני חשבתי להגיד
חג שמח לפורום הנפלא ומכניס האורחים

eliya-l

New member
../images/Emo161.gif היי פוקה

נראה שנחתת היטב בחברתנו, חחח ברוכה הבאה. אי אפשר להתעלם מ"הפאן הרוחני" שבך או באחרים הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו. הפוגה מהחומרניות? למה? היא חלק בלתי נפרד מהרוחניות. שלבי את השתים וראי איזו נחת

פוקה ממשי - שאלה! תשובה לא חובה

עד כמה ל+0 יש השפעה על החיפוש אחר הפאן הרוחני? ברוך בואך אל ביתינו הקט.

למעלה