שלום בבקשה מתכון ללחם המן תודה

kobi 27

New member
בבקשה מרשם ללחם בית

הערה: ק"ג קמח = 3 לחמים המצרכים: ק"ג קמח (רצויי לנפות במסננת תחילה) חצי כפית מלח כ 1/4 כוס שמן כף שמרית (יש לשים את השמרית ביחד עם כל המצרכים בקערה לא להמיס במים) אופן ההכנה: יש לעשות מעין גומה בקמח שבקערה ולתוכה להוסיף את המלח,השמרית,והשמן יש לערבב את התערובת של הקמח עם מים פושרים עד לקבלת בצק לא קשה ולא רך. להטפיח כשעה כאשר הקערה של הבצק מכוסה. לאחר טפיחתו הראשונה יש ללוש שנית ולהטפיח עוד כחצי שעה. אחר כך יש ליצור את ככרות הלחם יש להוסיף ולמרוח על ככרות הבצק ביצה ולפזר שומשום אפייה: אופים בחום של 200 מעלות לערך יש לעקוב לאחר הלחם עד להשחמתו בערך כ 15 עד 20 דקות.
 
תודה רבה מאוד לך

בבקשה לך עוד דבר קטן מתי הזמן הטוב לחפש בארץ ואיפה לחפש בארץ "טרפ'ש" זה פטריות כאלו שום ותודה רבה מאוד
 

kobi 27

New member
תרפש (פטריות כמהין) בד"כ ניתן

למצוא בסמוך לחג הפסח. במידה ויהיה חורף רווי מים וברקים יהיו תרפש טובים. קח בחשבון שזה עסק יקר. אני יודע שבעבר היו ברשתות השיווק השונות קופסאות שימורים אך הם נעלמו מן המדפים.
 
למעלה