בבקשה מרשם ללחם בית
הערה: ק"ג קמח = 3 לחמים המצרכים: ק"ג קמח (רצויי לנפות במסננת תחילה) חצי כפית מלח כ 1/4 כוס שמן כף שמרית (יש לשים את השמרית ביחד עם כל המצרכים בקערה לא להמיס במים) אופן ההכנה: יש לעשות מעין גומה בקמח שבקערה ולתוכה להוסיף את המלח,השמרית,והשמן יש לערבב את התערובת של הקמח עם מים פושרים עד לקבלת בצק לא קשה ולא רך. להטפיח כשעה כאשר הקערה של הבצק מכוסה. לאחר טפיחתו הראשונה יש ללוש שנית ולהטפיח עוד כחצי שעה. אחר כך יש ליצור את ככרות הלחם יש להוסיף ולמרוח על ככרות הבצק ביצה ולפזר שומשום אפייה: אופים בחום של 200 מעלות לערך יש לעקוב לאחר הלחם עד להשחמתו בערך כ 15 עד 20 דקות.