שלום בית

מצב
הנושא נעול.
שלום בית

שלום בית
שלום רן,
הגשתי תביעה לגירושין ןסיכמתי עם עורך הדין סכום של 50,000 כטיפול בתביעה. במידה ואני ואשתי מגגיעים לשלום בית כמה אני אמור לקבל החזרים מהסכום ששולם? יש לציין שאין סעיף כזה בחוזה , פתיחת התיק נעשתה לפני 4 חודשים ולעת עתה היינו בדיון 1 בלבד.

רן ורדי

New member
שלום בית

שלום בית
שלום רן,
הגשתי תביעה לגירושין ןסיכמתי עם עורך הדין סכום של 50,000 כטיפול בתביעה. במידה ואני ואשתי מגגיעים לשלום בית כמה אני אמור לקבל החזרים מהסכום ששולם? יש לציין שאין סעיף כזה בחוזה , פתיחת התיק נעשתה לפני 4 חודשים ולעת עתה היינו בדיון 1 בלבד.
שלום בית
משה שלום,
שאלתך פחות רלוונטית לפורום הזה, אנחנו עוסקים פה בגישור.
אני מציע שלפני כל צעד פנה ישירות לעורך דינך ותדבר איתו, שמע מהי התייחסותו למקרה ומה הוא מציע בנסיבות.
אינני יודע מה אמור בהסכם ההתקשרות בינכם, לעיתים נחתמים הסכמים מסוג זה ללא ברירה של ביטול.
במידה ולא תגיע לפתרון שיראה לך הגון מול עורך הדין תמיד תוכל לשקול אופציות לישב את המחלוקת בינכם, גישור היא אחת מהן.

בברכה
רן ורדי, מגשר ומנהל הפורום

למשה שלום רב

שלום בית
שלום רן,
למשה שלום רב
אתה חייב להוסיף נספח להסכם עם עו"ד בדבר שכר טירחה במקרה של שלום בית.אל תוותר על נתון זה אוכל לשלוח לך הסכם בנדון.בהצלחה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה